Kylig morgonpromis

Så himla härligt att börja morgonen med en tidig promis....Det var "bara" +1,2 grader, men så mysigt:)
Eftersom att kroppen fortfarande inte riktigt vill vara med så blev det en typ av aktiveringspromis, bra att det finns stenar, stubbar, backar osv i skogen:) Man kan ju hitta på hur mkt övningar som helst...Men jag tror nog att Breeze tycker bäst om när jag "tappar" mina vantar så att hon får springa tillbaka & leta efter dom. I dag hade jag även satt upp dom lite högre upp på en pinne....Tappar man ngt kan ju faktiskt den som kanske hittar dom sätta upp dom så att dom ska synas. Bäst att träna på allt...Men självklart:) var det ju inget problem för henne, hon hittade dom & så fick jag tillbaka dom. Trizz den lilla fuskisen hon möter Breeze & se då vill hon ha det hon hittat...

Ett bra sätt att börja dagen på!!!

Kan undra i bland hur alla dom utan hund kommer i gång på morgonen?!?! Själv så är det ju att måste att ta en hundpromis, gärna så tidigt som möjligt, när alla andra ligger & sover...........
Så hur börjar du din dag?

Njut av era hundar!

Leffe ögonlyst UA

Fick en mail från matte Eva som informerade om att "Leffe" nu blivit ögonlyst med UA! Toppen & härligt:)

Hej
 
Ögonlysning : Hvarsta hund och kattklinik, Gillberga i Eskilstuna - Den 2009 09 29 - Veterinär Nils Wallin Håkansson från Strömsholm  - Det bästa ögonen var ok.
 
På söndag är det avslutning på agilityn. Jag har missat två gånger för att jag har varit förskyld så det blir hårdträning fram till söndag. :)
 
Klappar och kramar till er / Eva o Leffe

Tack matte Eva för rapporten!

Så snart är det dax att ögonlysa Trizz & kanske även Milloo....

Njut av era hundar!

Hane till Breeze?!

Drömma kan man ju alltid....men just nu har jag suttit & kollat på lämlig hane till Breeze. Skulle ju så hemskt gärna vilja para henne till våren:)
Men att hitta den bästa är inte lätt & vilken är bäst? Ser man på Breeze första kull så vete attan vilken typ av hane man ska välja...Tips mottages Tacksamt:)

Tack Linda I för dina hanhunds tips...

Nu väntar jag bara på att Trizz också ska sätta i gång med sitt löp...Vore ju perfekt om dom löpte ungefär samtidigt:) Saknar min Prins en hel del...

Njut av era hundar!


Breeze LÖPER!

Äntligen har Breeze börjat löpa!
Tur att jag lämnade Mille kvar på landet:)
Å ja nu är det bara att vänta på att Trizz ska börja, hoppas att hon sätter igång snart!!! Annars måste ju min Prins vara på landet så himla länge:(

Det enda jobbiga med löpande tikar är att om man har en hane så måste man välja, ngn utav dom kan ju inte vara kvar hemma...Speciellt inte om man bor som jag gör. TUR att han kan vara på landet:)
Å som jag skrivit tidigare så är det ganska skönt att "bara" ha 2 hemma....

Njut av era hundar!

På landet

Passade på med en mellanlandning via landet.

Så mysigt att träffa Sindie:) Glädjande nog så har hon nu jättefina tänder & helt OK andedräkt:) Har ju haft himla problem med det & har ju skrapat hennes tänder OFTA under åren. Vet inte om det beror på att hon äter Eukanuba Joint samt xtra Cloucosamin? Ngn som vet? Blev nämligen glatt överraskad efter en titt i hennes mun. Kan inte komma på vad det annars skulle kunna bero på? Ben & sådant har hon ju alltid fått.
Men förhoppningsvis så har fodret kanske en inverkan?! Skulle vara kul & höra om ngn varit med om ngt liknande???
Vilket fall som så får hon fortsätta med Eukanuban samt xtra Cloucosamin, det funkar ju super på henne! Så det kan ju även vara ett tips till andra som har munproblem på sin hund....

Passade även på att borsta igenom henne, dvs HELA henne, ngt hon inte gillar. Men det är bara att gilla läget:) Hon såg nästan ut som en annan hund när all underpäls var borta:) Hon är ju BARA BÄST, min Sindie!!!

Passade även på att traska ut i svampskogen med alla hundarna. Det var ju ett helt underbart höstväder, lite blåsigt men solen sken! Bara att njuta! Å ja, vi hittade svamp, inga massor men hela svampkorgen blev full. Mumsigt till maten! Vi var ute i 2 timmar, kändes i kroppen kan jag lova! Sindie hängde på & hon verkade inte speciellt slut efteråt, men jag hade koll på henne hela tiden & hon lunkade mest efter mig & jag racade inte runt det kan jag lova:)

På kvällen var det då dax att hämta hem Breeze, så nu är Breeze & Trizz hemma. Mille är kvar på landet för snart ska väl ändå Breeze börja löpa?!?! Jag bara väntar.....

Njut av era hundar!

Breeze på agilitytävling i Katrineholm

BREEZE VANN AGILITY KLASS 2 & TOG DÄRMED SISTA AGILITYPINNEN! Hon är nu i agility klass 3!!!!

Mitt mål med Breeze var ju att hon skulle ta sig upp i klass 3, gärna i både hopp & agility...men nu blev det "bara" agility. Så attans skönt att ett mål man satt upp faktiskt gick vår väg!

Så TACK Birgitta för att du fixade det!!!

Katrineholms BK 2009-09-26
Agility: klass 2
Domare: Sven Åfeldt
Fel: 0
Tid: 39.88
Ref tid: 50 sek
Plac: 1/11 4 disk
Pinne: Sista PINNEN! Uppflyttad till agilty klass 3!
Förare: Birgitta Blomkvist


Lämnade ju Breeze till Birgitta redan tidigt på fredag morgon. Tog ju bara med mig Trizz till Vingåker. Så Breeze har bott med Zingo & Zigge med Zäta. Men det har tydligen gått bra....Hon är ju ganska enkel att ha. Men Ove fick tydligen nog efter att ha legat & lyssnat på hennes trippande runr, runt sängen. Så då åkte hon ut ur sovrummet. Men hon gick bara & väntade på om hon skulle få komma upp eller om hon skulle gå & lägga sig ngn annanstans:)Glömde nog säga att hon gör så...

Eftersom att Jag & Trizz var i Vingåker & hade TREVLIGT. Så missade jag tävlingen i Katrineholm:( Men det var så KUL att få ett mess att "Grattis, din hund är nu klass 3". Då kändes allt genast så mkt ROLIGARE!

Tyvärr fixade inte Ingela ngn pinne men det kommer fler tävlingar. Annica var riktigt nöjd med Cayenne, ska bli kul att följa dom.

Ullis & Linnea åkte mellan KM i Vingåker & tävlingen i Katrineholm. Å för dom gick det bra, Ullis VANN en klass med Chanel=PINNE! GRATTIS!!! & Linnea kom precis utanför pinnen:(

ETT JÄTTEGRATTIS TILL KM VINNARNA I VINGÅKER:

Small: Camilla med Snobben

Medium: Ulrika med Chanel

Large: Susanne & Mixi

Det är alltid lika trevligt att komma till Vingåker, mycket folk & härlig stämning!

Ett JÄTTETACK till Sven & Marie för god mat, dryck & sällskap! Alltid lika tråkigt att sätta sig på tåget för hemfärd....

 Njut av era hundar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Milloo till landet

I dag hämtade Anders Milloo, han ska vara på landet medans jag & Trizz är i Vingåker & Breeze är med Birgitta & tävlar i Katrineholm på lördag.

Det känns alltid konstigt när ngn utav dom lämnar flocken, men jösses vad skönt det var att "bara" ha 2 på promisen....Breeze gick lös hela rundan & Trizz fick ha koppel på när vi gick utmed vägen. "Bara" ett koppel att hålla reda på, rena drömmen:) Allt kändes så mkt enklare, en mindre att ha koll på...Men som vanligt är det bara skönt ett tag sedan saknar man minsann att ha dom allihopa...

Har redan fått en rapport från landet, Mille hade hittat sängen. Hmm hemma får dom ju inte vara i sängen & vad gör Prinsen när han kommer till landet?! Bäddar ner sig i sängen:) Å det får han & det vet han!!!
Det är bara Sindie som blir lite avvis på när ngn utav dom andra kommer, hon är ju van att vara i centrum. Å då är det ju inte lika kul att dela bla frukostmackan....

Ja i morgon bitti hämtas Breeze & som sagt vi tar tåget till Vingåker. Ska försöka att träna Trizz lite på deras agilityhinder. OM nu kroppen fixar det...

Håll ALLA TUMMAR för Birgitta & Breeze på lördag, dom ska ju tävla i agility & hopp klass 2 i Katrineholm!!!
Jag håller mina TUMMAR för dom, Ingela med Papillonligan samt Annica & Cayenne!!! FOKUS-FART-NOLLAT LOPP-PINNE!!! Jag håller på er!
Med hopp om SISTA pinnen i ag klass2, men känn ingen press:) Man kan ju alltid drömma & det sista som överger människan är ju hoppet!

Njut av era hundar! 

Ny vecka

Ja då var det måndag igen, å som vanligt så var Trizz uppe med tuppen eller kanske strax innan suck...Ja det var bara att traska ut. I morse var det verkligen höst, men jag njuter så länge det inte bara regnar & regnar. Eftersom att kroppen är helt kass just för tillfället så fick det bli en komprimerad aktivitetspromis. Hundarna måste ju få sitt...
Tyvärr, enligt hundarna så glömde jag godispåsen hemma...Men jag fick belöna på annat sätt i stället, helt OK enligt tjejerna. Tjohooo....det är ju TUR att det finns stubbar, omkullfallna träd, stenblock mm "där ute" Å i närområdet. Dom fick även klättra överallt där det gick....Men Milloo han lullar helst först & själv, men i bland så vill han vara med & raca. Men bäst & mest håller Breeze & Trizz på tillsammans. Man verkligen ser att dom trivs i hop...Dom klättrade, hämtade pinnar, hoppade upp på stenar osv. Kändes ganska bra att komma hem efter lite mer än 1 timme ute. Visst skulle vi kunnat vara ute mycket längre men jobbet kallade..
Dom fick lite gottis när jag lämnade dom...

Trizz:
Kloklippning, jösses vad hennes klor växer fort! Eller jag kanske inte klippte förra veckan?! Nu ska även tasshåret klippas.

Breeze:
Har ännu inte börjat löpa?! Nu är hon lite sen....

I övrigt så har inget hänt...

Nu ska hundarna nattpinkas.....

Njut av era hundar!

Agilitytävling på SSBK

Dagen började med en promis tillsammans med "tuppen" dvs vi traskade i väg strax innan kl:06.00 en söndag?! Men det är så himla skönt att gå då, inga andra visar sig ute så hundarna kan springa lösa hela rundan. Friskt & lite småkyligt men jösses vad härligt!!!

Sedan vid 9tiden kom Birgitta & hämtade oss, hadde ju lovat att följa med henne till Stockholm Södra BK. Hon skulle ju tävla lag.

Väl framme så passade jag på att köra Trizz på balansen, A-hindret, långa tunnel samt 2 hinder som stod utan pinnar.
Trizz:
Balansen gick bra hmmm, saknar "bara" farten men den kom när hon fått köra den ett par gånger. Lite ofokuserad kanske men hon tog den & gjorde 2 på & 2 av. Men ngt segt innan hon kom i position.
Ahindret gick bra där hade hon fart redan från början, men tyvärr så "missade" hon 2 på & 2 av första gången suck.. På´t igen & nu gick det bra. Sedan efter A så var det långa tunneln, men på väg dit så hade nog ngn tappat ngt ruskigt gott för det tog tvärstopp! Fick påminna henne om vad vi höll på med & sedan racade hon in i tunneln.
Tog dom två hopphindren utan pinnar & kors men jag testade "ut" & hon sprang ut & tog hindret! Kanoners!
Var tvungen att tesat 2 gg till & hon gjorde rätt bägge gångerna! Stolt var jag!!! Ja så körde jag då hopp-ut hopp-v A med 2 på & 2 av (hon fixade det!)-lite v & den långa tunneln- Men STOPP igen & leta ätbart på backen....Påminde henne igen & efter ett tag så racade hon in i tunneln. På´t igen & STOPP på samma ställe trots att jag gick på henne...Det måste ha varit ngt helt oemotståndligt gott!
Körde som avslut balansen & nu hade hon mer fart, men ändå hon ska efter mer träning raca över!!! Men så kom jag att tänkla på att HON HAR JU MIG att dras med:) Undra på att det inte går så fort...Måste komma på en lösning:)
Vilket fall som helst så var jag nöjd med min stjärna i dag! Hon var bitvis ruskigt duktig men så kom ju dom dära stoppen vid smakens....Men trots att det var mkt folk & hundar runt om så funkade hon att köra MED MIG!

Birgitta körde både Breeze & Milloo på lite hopp samt högerslalom. Breeze missade si slutet 1 eller 2 gg, sedan fixade hon det galant & med racerfart! Milloo missade andra pinnen tror jag det var men sedan satte även han högerslalom.
Får börja med mitt mantra igen: TRÄNA-TRÄNA-TRÄNA MERA!!!!

Birgittas lag kom 4:a i agility samt VANN hoppklassen! GRATTIS laget Övningskörd!
Sedan blev det grillat med tillbehör hos Ove & Birgitta. Mina hundar passade då på att försöka få igång Zigge med Zäta men han var lite avvaktande. Men efter att tag fick Trizz fart på honom, härligt att se. Just nu är dom ju jämnstora:)
TACK familjen Blomkvist för god mat & trevlig samvaro!

Njut av era hundar! (Å katter:)


Träningstävling i agility

Tog mina hundar & åkte buss till Lina för att sedan gå genom skogen till klubben. Var på väg tidigt, så skönt när det inte är så mkt folk ute....Vädret var kanon, solen på uppgående kan knappast bli bättre....Tyvärr så började Milloo redan på vär in i skogen att "hallå, matte dom kan skjuta här" Suck...

Vi var alldeles själva på klubben, så attans skönt! Ingen annan att ta hänsyn till & hundarna kan få gå lösa....
När jag byggt klart så fick Breeze & Milloo köra. Inte Trizz för hon skulle ju tävla på den banan...Breeze var lite ofokuserad & så har hon ju ite problem med att jag är så stilla...Hon vill & behöver ha ngn som hänger på. Å det gör inte jag....Men efter några försök så lyckades jag få henne att ta banan trots att det var hinder mellan oss.
Milloo fixade det bättre, om jag bara står & säger vad han ska göra så gör han det, i allafall gjorde han det i dag! Var riktigt nöjd med honom...
Passade även på i min ensamhet att fixa iordning på toan samt sopa av i stugan. Alla måste ju hjälpas åt...Klubben är ju allas!

Åt även lite frukost i det underbara vädret! Tyvärr så hade inte planen blivit klippt, ngt som jag trodde så jag var dyngsu om fötterna! Fick ringa Birgitta som tog med sig torra strumpor...

Sedan började agilityfolket droppa in...Skönt var ju att banan var klar:) Så det var bara för dom att anmäla sig & betala innan dom kunde gå banan.

Vi började med startklass utan slalom, small dvs med mig & Trizz. Jag skulle ju sedan dömma så Ingela fick dömma mig.
Startklass utan slalom:
Trizz:
Hopp-hopp-kort tunnel-höger kort tunnel- höger lång böjd tunnel- höger hopp-hopp-däck-h hopp-hopp-h lång böjd tunnel-h kort tunnel-h långhopp-rakt hopp-hopp.
Hon var så DUKTIG & gick NOLLA med tiden 26.04 & med det VANN hon sin första "tävlingsstart! Har man en duktig hund eller har man?!?!?
Även Elin med Candy tog sig i mål med 10 fel & tiden 35.28 domandra diskade sig. Jag var SUPERNÖJD med Trizz, visst hon hade vid två tillfällen en lite extra sväng bla så var hon lite nyfiken på Jörgen som stod brevid & fotade....Men i det stora hela så lyssnade hon jättebra & hade fokus på det hon skulle. Dvs på mig & banan! Å fart hade hon, min lilla nya superstjärna! Hon är ju bara BÄST!
Foto & Copyright Jörgen NiklassonBirgitta körde Breeze & Milloo i hoppklass 1. Breeze fick 10 fel, kommer tyvärr inte ihåg vad hon gjorde men med det VANN hon med tiden 38.87. Milloo diskade sig...

I agilityklass 1 diskade sig både Breeze & Milloo, dom strulade på kontakten så då tog Birgitta om. Tror även att hon tog om starten med ngn utav dom pga av tjuv?! Men det är ju på en tträningstävling som man ska träna & fokusera på sådant.

Alla resultat kommer att finnas på Södertälje BK´s hemsida under agility.

Glädjande nog så var det många som som & det var många BRA lopp! Kul att se!!! Det bådar gott för framtiden...

TACK Alla som hjälpte till före/under & efter!

TACK Birgitta för att du körde Breeze & Milloo!

TACK Annica för skjutsen hem!

Njut av era hundar!


Agility träning med sheltisar

Fredag eftermiddag var det så dax att Elisabet & jag åkte till klubben för agility samt lite lydnadsträning (Elisabet).
Även i dag var min plan att bygga ngn enkel bana att träna på, speciellt för Trizz. Måste ju vara förberedd för debuten, lördag fm:)
Men vi började med att hundarna fick rusa av sig på "vidderna". Sedan byggde vi upp en bana. I dag börjad ejag med Breeze allt för att "köra lite slut" (ha,ha,ha) på henne, så att hon skulle vara liite lugnare medans vi körde dom andra. Hon gillar ju liksom inte att sitta uppbunden & titta på agility, nix hon vill köra själv & det hela tiden...
Men i dag så var bäckenet så jävla inte med mig så jag körde bara henne lite grann, precis bara så att hon skulle få göra ngt, likaså med Milloo.
Trizz:
Försökte att fokusera på Trizz men det var så svårt:( Attans var irriterande när man knappt kan röra sig....Så slalom kände jag att det hoppar jag över i dag. Provade helt utan bågar men då kände hon inte riktigt igen sig så då fortsatte jag inte. Fixade inte att sätta på dom i dag...
Banan, ja vad säger man?! Jag ställde henne framför första hindret & en gg så gick hon närmare, bara för mig att gå tillbaka.Det gäller ju att vara konsekvent:) Som sagt kommer inte riktigt i håg exakt vad hon gjorde men efter en del små fel så var jag nöjd med henne. Begränsningen för henne är JAG!! Hmmm, hon skulle kunna komma hur långt som helst med rätt förare, men nu är det som det är. Dvs hon har mig som handler...Det är bara att gilla läget:) 
Men nu brydde hon sig inte så mkt om att Elisabet stod på banan, det gäller att träna på det man har problem med, eller kanske förebygga INNAN problemmen uppstår?! 

Ja lite träning fick mina hundar ändå, men jag kände att satan i gatan vad trist när man vill så mkt men det bara inte går:( 

Nu hoppas jag ju bara att jag fixar att köra Trizz på träningstävlingen...

Till middag så fick alla hundarna färskfoder & det gillar dom skarpt kan jag lova! Tyvärr inget man har råd med varje dag....
Till träningstävlingen har jag gjort iordning kyckling, ngt gott ska väl främst Trizz få på sin debut:) Birgitta, den snälla ska köra Breeze & Milloo i hopp resp agility klass 1

Njut av era hundar!
  

Agilityträning med sheltisar & 2 collies

Hämtades upp av Lena med flock för vidare färd till klubben. Planen var att bygga upp ngn lätt startklass bana, kände att jag behövde träna min blivande stjärna Trizz....Hon ska ju debutera på lördag på våran träningstävling med MIG!?

Men som vanligt så började jag & Lena samt alla våra hundar med en promis så att alla hundarna fick springa av sig ordentligt. Sedan byggde vi en väldigt lätt startklass bana. När vi byggt färdigt kom Mimmi med sina collies, hon hade för andra gången kört fel:)

Trizz:
Började med Trizz & hon satt kvar i starten.startade & tog 2 hinder sedan sprang hon till Lena, tittade på henne & på mig samtidigt som hon skällde....Suck...Hon hade väldiga problem med att det stod ngn på planen & viftade med armarna. Tur att jag tränade på det:) Fortsatte & efter 2 hinder så gjorde hon samma sak dvs talade om för mig att hon stod på planen... När vi äntligen tagit oss i mål så fick hon godis sedan körde jag banan igen. Samma procedur 2 hopp-spring till Lena & tala om för mig att hon står där 2 hopp samma sak.....
Vid 3:e starten så gjorde hon så 1 gg sedan sprang hon zick zack & hämtade godispåsen som jag lagt ut efter sista hindret. Hon är ju bra roliga!
Men av detta lärde jag mig att jag måste träna på att det står folk på planen & få henne att fatta att hon ska jobba klart innan hon får hämta godispåsen. Bra att man har sååå mkt att träna på!

Breeze:
Körde Breeze på samma bana men jag försökte att jobba på avstånd. Hon har lite svårt för det så det är ju då super att träna på en sådan "lätt" bana. Men vad hjälpte det? Inget, hon ville inte jobba så långt ifrån mig men som sagt På´t igen. tror att efter 3:e försöket så var jag nöjd. Då jobbade hon med sug framåt medans jag hade ett hinder eller två mellan oss på sidan. Kontaktfälten satt likaså slalomen.

Milloo:
Han fick också köra samma bana. Om jag minns rätt (man ska ju skriva ner allt samma dag, men det har jag denna gång inte orkat) så var han ganska duktig, han är ju en riktig racer, inte lika snabb som Breeze men....

Kontaktfälten sitter bra, men tyvärr så kan ju inte jag träna på att han kommer i 100 knyck upp på kontaktfälten...Det fixar ju inte min kropp....men det är ngt som han skulle behöva träna mer på..

Trizz:
Slalom med 5 bågar: I dag satte jag bara på 5 bågar, hade inga på dom 2 sista. Hon var så duktig, tills hon kom till doom sista, då missade hon den sist. Tog tiibaka henne & visade att här ska du gå! Sedan tog jag hela slalomet igen & då fixade hon det BRA! Hela slalomet igen, missade sista igen, visade igen Tog sedan om & hon klarade det! 3:e gg så fixade hon hela slalomet med bara 5 pinnar! Då var jag supernöjd! Fart har hon & mer hoppas jag att det blir ju säkrare hon blir i slalomet. Supernöjd var jag i allafall med min nya stjärna!

Breeze tyckte att hon fick köra alldeles för lite!!! Hon ville inte lämna agilityplanen för att gå den sista rundan...

Det gick även bra för bla Sapphira, Breeze halvsyrra. Men det är ju klart dom är ju bägge "Nattis" barn!!!

TACK Lena & Mimmi för en trevlig dag i solsken & härligt höstväder! 

Njut av era hundar!


Tidig morgonpromis

Även i morse liksom i går så blev det en tidig, tidig HÄRLIG morgonpromis med hundarna. Att det kan vara så mysigt att gå upp innan kl; 06 & ge sig ut?! Men det är det, solen var precis på uppgående, luften var frisk ja en bättre början på dagen kan man knappast få.
Hundarna var taggade & sprang över stock & sten, tur att dom faktiskt kan motionera sig själva i bland....Då kan ju jag passa på att bra njuta....

Men i går var godispåsen med & se det vet dom minsann, Mille han bryr sig inte så värst. Han lullar mest på i sin egen lilla värld men när det nalkas godis då kommer han i racerfart. Tjejerna, speciellt Breeze har full koll på att den är med & att den kan "tappas" i bland. Då måste den ju letas upp & hittar man den får man ju godis! I bland händer det ju även att tjejerna får sätta sig medans jag antingen slänger i väg den eller går ut & lägger den ngnstans. Sedan får dom leta upp & hämta den. Både Breeze & Trizz letar men Trizz tröttnar ganska snabbt, hon vet ju att morsan letar & alltid hittar...När Breeze hittat ja då kommer Trizz som ett spjut & tar den. Då slipper hon ju göra jobbet dvs leta hon nöjer sig med att bära hem den till mig det är ju där man får godiset. Smart liten tjej min Trizz:)
Under promisen så vill tjejerna verkligen jobba för att få lite godis, dom hoppar upp på alla stenar stora som små, upp på stubbar kanske man får en godbit?

Vilket fall som så känns det bra att lämna hundarna efter en sådan härlig, aktiv promis....Å så mår man liiite bättre själv........

Måste komma i gång med hundpromisarna igen, det är ju attans så mkt trevligare att få sällskap ibland...

Njut av era hundar!

Milloo´s resultat i Södertälje 12/9

Läs & njut igen...Har man världens BÄSTA Milloo eller? Han är ju bara BÄST!!

Å så GRATTIS till Ullis som med Chanel knep en pinne! Vilken tur att jag tjatade på dig att komma:)
Å ska man ha en sheltie eller kanske flera:)Birgitta & Milloo
Foto & Copyright Arnold Wretlund


Officiell agility 12 september 2009
Datum: 12/9-2009 Plats: Södertälje BK
Tävlingsledare: Linda Borneland Domare: Sven Åfeldt

Resultatlista för: Agilityklass 1 / Medium
Antal starter: 25 varav 12 diskade Banlängd: Saknas Idealtid: 48 sek
Plc
Snr
Förare / Hund Namn / Ras
Tid
Fel
1
34
Blomkvist Birgitta
Milloo

Honeybrook Press Realese
Shetland sheepdog

33,50
0,00
2
22
Hermansson Annelie
Gizmo

Sumburgh Head's Gizmo
Shetland Sheepdog

35,53
0,00
3
24
Frödén Ulrika
Chanel

Vaxmyra Omega
Shetland Sheepdog

38,13
0,00
 Njut av era hundar!

Breeze VINST i Nykvarn 13/9 2009

Läs & njut! Kan knappast bli bättre...Vilken attans BRA hund jag har!!!Officiell tävling
Datum: 2009-09-13 Plats: NyKKs klubbområde
Tävlingsledare: Linda Borneland Domare: Hasse Sundkvist

Resultatlista för: Agility 2 / Medium
Antal starter: 11 varav 6 diskade Banl?ngd: Saknas Idealtid: 49 sek
Plc
Snr
Förare / Hund Namn / Ras
Tid
Fel
1
7
Birgitta Blomkvist
Breeze

LP1(V) Honeybrook Caribbean Mermaid
Shetland Sheepdog

37,88
0,00
2
10
Enberg Linda
Buffy

Eastflash Lukas
Shelite

40,12
0,00
3
8
Källgren Conny
Zaza

Working Curls Zaza Zuh Undis
Mellanpudel

44,31
0,00
4
11
Åsberg Monica
Flexi

Bennaz Flekzih Csa-Tesz
Pumi

41,10
5,00
5
13
Åsberg Monica
Stacy

Cracker Jacks Debbie
Jack Russel Terrier

41,58
5,00

Njut av era hundar!

Breeze på Nykvarns agilitytävling 13/9

BREEZE VANN Agility klass 2 & tog en PINNE!!!
Stolt matte till världens bästa Breeze! Känns skönt att kunna skriva så 2 dagar i rad:) Fast i går var det ju med Milloo....

Men jag tar det från början, i morse behövde vi ju inte åka förräns vid 9-tiden. Kändes helt OK att få "sovmorgon hmm Trizz har ju fått för sig att hon bara måste ut varje morgon vid 5-6 tiden?!? Så det är bara att släpa sig ur sängen & ta ut dom. Å visst väl ute gör hon vad hon ska. Inte kan jag somna om när jag sedan kommer in, suck.
Men snälla Birgitta kom & hämtade mig & hundarna. Väl framme så hade redan ag klass 1 börjat & GRATTIS Ingela som tog en PINNE i dag med!
Anders sa i från sig att köra Breeze så återigen så ställde snälla Birgitta upp & körde henne. Å jösses vilket lopp dom fick till!!! Snacka om att man får gåshud, speciellt när Breeze gick som hon gjorde i agility klassen!!! Birgitta jobbade bra & visst gjorde Breeze en hel del toksnurrar men det spelar ingen roll hon var SNABBAST endå! Ja ett nollat lopp & snabbast tid betyder VINST & PINNE!!! Attans vad duktiga dom är!


Birgitta & Breeze efter prisutdelningen

Nykvarns lokala kennelklubb 2009-09-13

Agilityklass 2
Hund: Breeze
Förare: Birgitta Blomkvist
Fel: 0
Tid: 37,88
Plac: 1/11 & PINNE nr 2

I hoppklass 2 så började det så himla bra men tyvärr så drog Breeze in i fel tunnel=disk...Ja så fort går det mellan vinst & disk:) Efter det så körde dom bra. Birgitta passade på att köra högerslalom & det gick perfekt! Hon lyssnade bra & taggad, ja det är hon alltid:)

Breeze är nu anmäld till Katrineholm den 26/9, om hon inte löper då så blir det hennes sista tävling. Annars så är det ju inte helt fel att avsluta med VINST & PINNE!!! Men vem vet mkt kan hända till nästa år....

Milloo & Trizz fick bara titta på, körde inte Trizz på ngt hinder trots att dom stod framme. Nä i dag var det bara Breeze som fick köra....

Det var ju ett gäng från Södertälje som var & tävlade & bäst gick det för Ingela som ju plockade en pinne! Grattis!!! En placering fick hon också men utan pinne. Conny & Zaza körde 2 bra lopp men tyvärr så kom dom 3:a i bägge loppen precis utanför pinnen!!! Annicas första lopp missade jag men hon var himla nöjd, kul! I hoppen diskade dom sig också, men det var ju bara deras andra tävling. Det är bara På´t igen! Även Emma diskade sig med Totte, men hopploppet såg riktigt bra ut! Maria fick en placering i agilityklassen, men diskade sig i hopp. Även Susanne diskade sig i bägge . Amanda diskade Vincent efter att han tjuvat vid starten. Carita fick en placering  & en disk tror jag. Johanna diskade sig i ett lopp & fick en placering i det andra. Birgitta diskade sig med Zingo:( Men hon hade väl tankarna på Zigge med Zäta:)
Hoppas att jag minns alla era lopp rätt:)

Men som Conny sa. "Vi är ju BÄST i distriktet!" Låter bra i mina öron....

Det var ju inte så många starter i dag så dagen gick fort & vi åkte efter att ha sett alla ekipage från Södertälje.

Nu ska tankarna få var ifrån agilityn ett tag, en dag eller så...Möte med agilitysektorn på tisdag. Träningstävling i agility på lördag ja dagarna & veckorna rullar på....

Njut av era hundar! 

Agilitytävling på Södertälje BK12/9

MILLOO VANN agilityklass 1 & tog en PINNE!!!! Stolt matte till världens bästa Prins!!!


Foto & Copyright Arnold Wretlund


ÄNTLIGEN är tävlingen över, måste bara skriva det....För jösses vad mkt jobb det har varit innan det då äntligen var dax för tävling. Har suttit varje kväll/natt ett par timmar för att försöka att få/ha koll på alla anmälningar kontra inbetalningar. Inte ett lätt pyssel kan jag säga... Fredagskvällen ängnades åta tt försöka att fixa det sista inför lördagen, en hel del blev det. Det sista fick vi gör på morgonen. Så blir det ju alltid....Sent hem & ytterligare en tid vid datan innan det äntligen var tid att sussa....
LÖrdag morgon, upp tidigt så att jag kunde ta första morgonbussen till klubben...Men oj vad det är mysigt att vara uppe tidigt, tidigt när ingen annan är ute! Gick sedan från bussen till klubben via skogen, perfekt för hundarna som fick springa av sig. Själv så kunde jag njuta av lugnet, visste ju att hela dagen skulle gå i ett ngt hastigare tempo...
Väl framme var det bara att sätta igång...Tror nog att vi nästan höll tiden mestadels under dagen, visst strulade det både här & där & ibland ville man bara gå till skogs....Men men det var bara att bita ihop...Jag menar agility är ju KUL! Å det kändes så JÄKLA BRA att så många både från Södertälje BK & Svenska hundklubben ställde upp & hjälpte till!!! Inte var det några problem att få folk på sina pass, det kan jag lova kändes så skönt!! Man verkligen kände att alla ville att tävlingen skulle bli bra & det blev den! Som jag skrev i mailet till er: Utan er hade inte klubben kunnat ståta med att ha arrangerat en officiell agility tävling! Så sträck på er, ni gjorde ett superjobb! Ingen nämd & ingen glömd men ni var många!!!

ETT STORT TACK TILL ER ALLA FÖR ERT SUPERJOBB UNDER DAGENS TÄVLING!

Säkert fanns det dom som hade någon synpunkt på oss som arrangör men minns alla dom som gav oss ngt positivt i ryggen!

Hur gick det för mina hundar då???

Skärpte faktiskt till mig & efteranmälde Milloo i både ag & hopp 1....Snälla Birgitta ställde upp & körde min Prins. Det började med Agility klass 1 & Milloo. Å jösses vilket lopp dom fick till!!! Kan nog attans inte bli bättre!!! Dom startade sist & satte alla på plats:) Japp det blev ett nollat lopp! Dom VANN & fick EN PINNE!!!
Får nog börja kalla min Prins för Kungen:) Det var ett jätteläckert lopp, oj,oj,oj vad dom är duktiga!!!

Södertälje BK 2009-09-12
Domare: Sven Åfeltd
Agility klass 1
Hund: Milloo
Förare: Birgitta Blomkvist
Ref tid: 48
Fel: 0
Tid: 33,50
Plac 1/25 & PINNE nr 2

Sedan var det dax för Birgitta & Breeze i Agility klass 2. Även det loppet började så himla läckert, efter lången så skulle Breeze ut & runt för att ta ett hopp. Men inte sprang hon runt, nä hon gjorde som så många andra tog hindret från fel håll, suck...=DISK! Annars hade hon helt säkert tagit en pinne:)Foto & Copyright Arnold Wretlund

Sedan var det Milloo´s tur igen denna gång hoppklass 1. Ja det började även denna gång bra men sedan kom dom där förargliga felen:( Han blev lite punschig precis så där som bara han kan bli:) Han vill så himla mkt men så blir det fel...Det slutade med 15 fel & plac 10. Tyvärr så sköt dom ju som attan på ena av skytteklubbarna ngt somhan inte tyckte var direkt kul:(

Hade ju satt upp tältet & där inne hade hundarna det bar bakom kompostgallret. var ju tvungen att ha Breeze i stolpen, risken fanns ju annars att hon hoppade över....

Sedan var det Breeze tur i Hopp 2:an, nu hade Anders kommit så han skulle köra henne. Även detta lopp började bra, när det flyter går det verkligen BRA! Men efter en liten mini krock på väg in i första tunneln så blev det jumbokrock & störtdykning efter tunnel nr 2. Snacka om att dom flög bägge två!?! Ja det slutade alltså med värsta jumbojetcraschen, med ett par krokodilrullningar!!! Men ingen skadade sig & bägge var på benen snabbt som attan. Det syntes att Anders spelar fotboll, han hade flygit förr....Det var bara upp & påt igen...Tyvärr så blev det ju lite fel bla så klappade ju Anders om henne efter att dom bägge stod på benen. En jätteeloge till Anders för det!!

Summa mina hundar:
Milloo: Vinst & PINNE i ag klass 1 & 15 fel & plac 10 i Hopp klass 1
Breeze: Disk i Ag klass 2 & ca 15 fel i Hopp klass 2

Sindie & Trizz dom fick bara titta på......Själv så var jag både speaker i ett par klasser, ngt som är himla kul! Gillar ju att prata så...Satt även sommanuell skrivare. Ja dagen började på klubben kl: 07.00 & kan ju tillägga att jag var hemma & hade fått in allt kl: 18:30, lång dag....

GRATTIS säger jag med stolthet till: 
Birgitta som med min Prins Milloo VANN Agilityklass 1!
Ingela som också plockade pinne med bra placering & bra lopp! Klass & hund?
Birgitta som tog en pinne med Zingo klass?
Ullis som med sin Chanell tog en PINNE!
Linnea som tog en PINNE med Ludde!
Camilla som kom 4:a med Bonzo!
Satt bara & njöt av era lopp! Vilken TUR att jag tjatade på er att  ni skulle anmäla er:) Nu hoppas jag att ni från Vingåker börja åka ut & tävla!!! Jag tror på er!

TACK en en gång till Alla som gjorde dagen till vad den blev! Nu ska jag slappa i soffan....Men i morgon är det en ny dag, då ska Breeze tävla Ag & klass 2 i Nykvarn. Nya tag alltså. Då ska jag komma ihåg att ta med mig tävlingsboken. Hade ju glömt den idag när Mille fick sin pinne, usch på mig...

TACK Birgitta & Anders för att ni körde mina hundar, dom bästa av dom bästa:)

Njut av era hundar!

 


Agilityträning igen...

Torsdag morgon vid 9tiden kom Lena med sitt sheltiegäng & plockade upp mig & mina 3. Vi skulle träffa Mimmi & hennes 2 collietjejer på klubben.

Även i dag hade vi TUR med vädret soligt & varmt, det var bara att NJUTA! Snart vänder det....

Lena & jag passade på att rasta av hundarna & hmmm men både Tresher & Jojjo var väldigt intresserade av en ev kommande snart löptik?! Å inte var det Breeze, nix det var Trizz?!?! Jaha, då ska väl hon också löpa snart igen...

Nästa flax för dagen var att hindren stod kvar sedan dagen innan, så vi behövde inte plocka fram mer än tunneln samt säcken. Tänkte nämligen köra raksträckan i dag med....Jag menar den stod ju "klar". Å så är det faktiskt en bra start för gröna eller för dom som inte tränat på 1 år eller så:)

Min plan i dag var att börja med Breeze för att se om hon var ngt kanske liiite lugnare när dom andra sedan skulle köra. I går höll hon ju som vanligt på att bita av kopplet så i dag hade jag henne i kedja....

Breeze: Raksträckan jag altenerade med att stå kvar & skicka hela & så gick jag halva sträckan. Oj,oj, oj vilket SUG framåt hon har! I dag rörde jag mig inte för tidigt så vad jag minns så blev det ingen rivning?!
Slalomen funkade TOPP i dag! Snäva ingångar & fullt ös! Precis som det ska vara.
Kontaktfälten satt också, så i dag var jag super nöjd med Breeze!!! Hon lyssnade, hade fokus & gjorde allt i ett rasande tempo!

Trizz: I dag ville hon nog mest latja med Hexa....Men även Trizz fick köra rakan & enda som "strulade" var att hon tjuvade 1 gg när jag gick...Men det var bara att göra om & sedan stod hon still i förväntan på vad hon skulle få göra. Läckert! Kändes som om hon hade mer fokus på mig i dag...
Kontaktfälten ja dom satt! Sedan att hon har en klantmatte som efter balansen skickar in i säcken(som hon älskar) för att sedan plocka henne för att ta en ganska snäv v sväng till A-hindret. Men då tappade jag henne lite & vipps så var hon uppe på balansen igen....Påt igen & se nu jobbade jag henne ordentligt & då bara flöt det!
Himmel & pannkaka vad DUKTIG hon är, min Trizz!!!
Slalom med bågar gick BRA! Plockade bort 4 bågar & fick totalt 2 missar. Men vi gjorde om & ja då bara satt det....Fina ingångar har hon, tror nog på det här med bågar. Men ännu är vi inte framme, det är bara att träna vidare...Hört det förr???
Nästa lördag ska jag vara med på träningstävlingen i agility med Trizz, ska bli kul. OM nu bara jag fixar det med kroppen....

Snabbt hem, ombyte & i väg till Anne & akupunktur...

TACK Lena & Mimmi för en trevlig dag!

Men oj vad mycket bättre man mår när SOLEN skiner!

Njut av era hundar!


Massageintro

Nu efter en del turer så var det dax för massage intri/info på klubben. Tyvärr har intresset av att vara med varit dåligt undrar varför??? Massage & stretching är ju viktigt...Men men vi som kom fick i alla fall en, i mitt tycke intressant kväll med mkt matnyttigt. Kvällen var ju helt teoretisk så det blev till att anteckna en del, men det gör jag alltid.
Det blev en del frågor & som alla fick svar. Ser verkligen fram emot nästa vecka då är det nämligen den praktiska delen. Undrar bara vilken hund jag ska ta? Ett delikat problem:)

TACK Elisabet för en intressant kväll!

TACK Ing-Marie för gott fikabröd!

Njut av era hundar!

Agilityträning....

Pacakde in mina 3 hundar i bilen & drog till hundklubben för träning &umgånge med Elisabet & hennes sheltisar.

Vädret var underbart, soligt & varmt trots att vi är inne i mitten av september!? Precis så här ska en höst vara!!! Då är det ju underbart att vara ute!!!

Som vanligt så gick vi en runda med alla vilda sheltisar innan det var dax att börja jobba.

I dag skulle hundarna få jobba med följande:
En raksträcka med hopp-tunnel-hopp x5 med varierande avstånd mellan. Övningen kunde även tas från andra hållet:)

Trizz:  Jösses vilken blivande stjärna jag har!!! Hindersug framåt, det är bara att njuta. ( På hennes nivå...) Men det är klart att suget från mig kan bli bättre men det är ngt jag jobbar på. Inte ett rivet hinder. Slängde godispåsen långt efter sista hindret & den suger hon på , hämtar & kommer till mig. Väldigt praktiskt då jag ju inte kan röra mig som jag igentligen skulle behöva. Men vaddå, det har ju funkat på dom andra så jag hoppas att även Trizz kommer "nappa"
Kontaktfälten 2x2 var jag också väldigt nöjd med, speciellt när jag är brevid eller framför. Då står hon helt korrekt tils släppkommandot kommer. Men fortfarande har hon problem med att hitta rätt om jag kommer efter henne. Men man ska ju ha ngt problem att jobba med, vad vore hundträning om inte alla dessa små(?!) problem fanns???:)
Körde även slalomet med bågar & det går bra, jag är ännu inte helt nöjd men....det kommer. Hon hittar in bra & oom jag bara är med & peppar så ökar hon farten varteftersom. Plockade bort 3 bågar & en gg "missade" hon utgången. Men jag gjorde om & efter det tog hon hela utan problem. Hon är så attans duktig min lilla Diamant....

Det största problemet är nog att jag har lite svårt att få henne att följa mig där jag vill ha henne. Hon vet lite bäst själv tror hon. Kan nog bero på att jag helt eller nästan hoppat över lydnadsträningen. Mitt fel alltså....Men återigen Mille har ju absolut ingen lydnadsträning & se hur duktig han blev???:)

Milloo: Min Prins gör alltid sitt bästa & han är ju bara så himla duktig....Även han fick köra rakbanan med tunneln som näst sista hinder. Allt gick bra tills han kom till sista hindret, jag försökte skicka honom till sista hoppet men han fattade noll?!?´Vände tillbaka & tog tunneln, påt igen ja då sprang han förbi sista hindret & liksom "letade" efter ngn form av hinder?!?Suck...I bland blir han bara så Punschig..Men han såg rolig ut där han sprang & letade....Det slutade med att jag fick gå fram & visa honom hoppet ja då tog han det, ja,ja jag måste väl ha varit otydlig eller "lat"....
Kontaktfälten däremot satt alla gg utom en, det kallar jag hög%! Pang så smäller hans tassar i backen, SÅ vill jag ha det!
Slalomet gick KANON! Både h & v samt en del svåra ingångar bla med högfart. Attans vilken stjärna jag har!!!

Breeze: Även hon fick ta rakbanan både rakt & med sväng in i bla slalomet. Hon lyssnade bra men rev totalt 2 hinder hmmm inte bra. Men med henne får man vara väldigt noga med att hon får göra klart hindret innan sväng. Viker man själv av det minsta gör hon det också=rivning. Så mitt fel alltså...Annars så hade hon SUG & FART!!
Tyvärr så låste det sig lite av ngn anledning i slalomet, det h....Tog lugnt tillbaka henne & visade vart hon skulle in, men hon köpte inte det. Vaddå gå in mitt i & fortsätta?!?! Men till slut gick hon in & gjorde det hon skulle. Påt igen men nä nu ville hon inte riktigt vara med så när hon till slut fixade det gjorde jag ett v & nöjde mig med det för i dag.
Alla kontaktfält satt men jag vill ha mera fart på hindren!! Måste träna på det. När jag slängde påsen samtidigt som hon var på balansen racade hon av. ooops skulle jag stannat?!?! Påt igen & nu fixade hon det galant.

Men jag var så himla nöjd med dagen & träningen, visst en del kan förbättras men det får jag jobba vidare på. Tyvärr så blev det ingen lunch i dag, var tvungen att skynda till jobbet. Men hundarna fick sitt, känns bra.

TACK Elisabet för en trevlig dag!

Njut av era hundar!

 

 


Jag & mina hundar

Passade på att bli fotad tillsammans en & en med mina hundar.


Jag & Sindie 11,5 år


Jag & Breeze 5,5 år


Jag & Milloo 3,5 år


Jag  & Trizz 17 månader

Nästa plan är att ta ett kort där alla mina underbara, bara BÄSTA hundar är med....
Fotona är tagna av Anders

Njut av era hundar!

Indra

Här kommer några bilder på Indra, den absolut gosigaste katten som finns....

 

 

Njut av era hundar!


Agility DM 6/9 2009

I går söndag så var det då äntligen dax för DM, den här gången på Hölö-Mörkö BKs planer. Jag plockades upp med all min packning(?! jösses vad mkt man släpar med sig suck...) av Birgitta & Ingela kl:07:45 nästan sovmorgon alltså....Mina hundar var ju på landet, dom hämtades ju i fredags av Anders & Svenerik. Å ja, det är SKÖNT att vara hundfri en dag eller två:)
Väl framme så var det bara att packa upp tälten, det var ju varnat för regnskurar & då vill man ju ha ett tält..

Anders & Breeze kom strax innan det var dax för banvandring för ind small & medium. Men inte hade han med sig Milloo, halv panik....ringa landet & be dom åka ganska omgående. Birgitta skulle ju köra min Prins både ind & i laget. Den infon måste dom på landet missat:)

Det började med hopp, en snabb & gsnaka lätt bana, säger jag som "bara" tittar på....

Birgitta & Milloo körde BRA & satt en NOLLA! Jippie!!! & på en snabb tid, vilken kanonhund jag har!!!!

   
Birgitta & Milloo ind hopp

   

   

   

DM Ind Hopp medium:
Birgitta & Milloo 0 fel & tid 25,34
Anders & Breeze 0 fel & tid 20,50 (Snabbaste tiden av alla!)

Sedan kom Anders med världens bästa Breeze & vilket lopp dom gjorde!!! Det var bara att se & njuta, å visst det blev den absolut snabbaste tiden & även dom nollade! Jippie igen!

   
Anders & Breeze ind hopp

   

   

Efter hoppklassen så låg Anders med Breeze i TOPP med 0 fel & den snabbaste tiden! Men säg den lycka som varar.....det var ju en klass kvar dvs agilityklassen. Men det skulle visa sig att han skulle vinna om han fick max 10 fel. Men just, felen bara rasade in& det slutade på totalt 20 fel(!?) & dom rasade ner till en totalt 4:e plats. Hade han "bara" fått 10 fel hade han vunnit med över 7 sekunder!!!

   
Anders & Breeze ag ind

   

   

   

   

 

   
Anders & Breeze ag lag

   

   

   

Birgitta & Milloo ag lag

   

   Ja då stod ju hoppet till Birgitta & Milloo, dom var ju också nolla från hoppklassen. Men av ngn anledning fick han 5 fel i slslomen, hmmm chansen fanns fortfarande...Fick han max 10 fel så skulle han vinna. Spännande var det till det "bara" var ett hopphinder kvar, då SPRINGER han in i tunneln=DISK!! Ursäkta, men satan i gatan så synd...Det som hade gått så himla bra tills dess....Ja,ja så kan det gå, för det är j så OM inte OM hade funnits ja då ni!!!:)   

   

   

Å där springer Mille in i tunneln när det bara är 1 hinder kvar!=disk samtidigt som DM pokalen försvann....

Ja då var det bara att bita ihop & visa att Södertälje hade det absolut BÄSTA mediumlaget i distriktet!

Laget bestod av:
Birgitta & Milloo
: Agility-0 fel tid 35,34 Hopp- 0 fel tid 29,19 (Bäst i laget!!!)
Conny & Zaza: Agility-5 fel tid 38,56 Hopp-DISK
Linda & Lotta: Agility-0 fel tid 39,75 Hopp 5 fel tid 36,91
Anders & Breeze: Agility-15 fel tid 31,25 Hopp-5 fel tid 26,06

Södertälje BK´s medium lag VANN DM!!!


Linda, Birgitta, Anders & Conny DM Mästare lag 2009

GRATTIS Mediumlaget!!!


Medium laget igen


Ander & Breeze med DM pokalen

DM vinnare medium Svea från Flen, 2:a Linda med Lotta, 3:a Berit & 4:a Anders med Breeze

Hur gick det för dom andra då? Jo BRA.....

Linda & Måns VANN large! GRATTIS, BRA jobbat!!!!

  
Linda & Måns

   

Ingela kom 2:a resp 3:a med Tindra & Korall i small GRATTIS!!!

   
Ingela med sina racerpapillons....

   

Linda med Lotta kom 2:a i medium ind GRATTIS!!!

    
Linda & Lotta

Small laget kom 2:a GRATTIS!!!


Amanda/Vincent Eva-Mari med Märta & Ingela med Tindra & Korall

Large laget kom 2:a GRATTIS!!!Linda/Måns, Maria/Bella, Johanna/Zingo & Birgitta/Zingo   
Amanda & Vincent
   
Eva-Mari
 
Zaza

   
Birgitta & Zingo

   
Ja tyvärr så var det inte riktigt Birgitta & Zingos dag....Men dom kommer igen.

   
Maria & Bella

 

   
Johanna & ZingoSödertäljes alla härliga deltagare i DM 2009!!!
Maria, Johanna, Birgitta, Anders, Conny, Amanda W,Eva-Mari, Ingela & Linda


Birgitta med DM pokalen för mediumlaget


Familjen i tältet


Anders & Breeze


Ingela med alla sina priser


Breeze


Linnea slappar


Milloo


Camp Södertälje eller "De Röda"

   
Svenerik & Trizz
 
TrizzJa dagen blev låååång men trevligt hade vi.....Vädret var helt på våran sida dvs INGE regn!
Sedan är det ju så himla mkt roligare när man är ett gäng som åker från samma klubb. Å nästan alla hade dom röda klubbjackorna som faktiskt syntes på lååångt håll:)

En JÄTTE ELOGE till alla härliga ekipage från Södertälje, ni var härlig att se! Nästa år, ja då får dom andra se upp för då kommer vi igen!

GRATTIS till DM LAG VINST i medium, DM VINST IND i large, 2:a Small lag , 2:a lag large, 2:a & 3:a i small ind, 2:a & 4:a medium ind, ja alla dessa placeringar tagna av Södertälje ekipage! Inte illa..... 

Njut av era hundar!

 

 

 

 


RSS 2.0