GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK önskar jag & Sheltieligan Er Alla!
 
 
Njut av era hundar!

Äntligen träning igen på klubben!

Hundarna har ju varit på landet sedan jag åkte hem i måndags..men i morse kom dom hem igen:)
Åkte till klubben & gick Bosserundan...
 
Sedan byggde jag upp en liten Rallybana med skylthållare utan skyltar. La också ut massor av olika frestelser precis överallt...I alla snusdosor låg det väldoftande korv;)
Lagom när jag var klar med byggandet kom Träningsgänget i lydnad...Funderade ett tag på vilken hund jag skulle välja att köra lydnad med...TUR jag ar 3 att välja mellan;) Valet föll på Trizz eftersom jag planerade att fokusera Rallyn på Breeze.
 
Trizz:
Vi började med Sitt i grupp, valde att gå ca 12 meter & hon fick sitta i 1 minut & 15 sekunder. Det fixade hon galant) Sedan direkt så körde vi Plats i grupp...Mitt problem med Trizz har ju varit att hon INTE lagt sig på första kommandot:( Men...NU la hon sig fin fint direkt GLAD!! Sedan låg hon 2 minuter & 20 sekunder. Kände mig riktigt taggad efter att hon fixat detta galant trots att det är lääänge sedan jag tränande. Så jag körde lite Linförighet med henne...Jösses hon gick som en klocka?! Hon var med i svängar & vändningar & hängde med mig...Ähhh DUKTIG hund!!! Tror dock det bara ar en engångsföretese;) Vilket fall som så var jag supernöjd! Kändes så himla BRA!
 
Breeze: Planen var att köra med många frestelser på banan samt Backa 3 steg på både v & h sida. Även byten utåt hade jag planerat in...Breeze var som vanligt när vi inte tränat på länge övertaggad...En övertaggad Breeze betyder Skall & egna påhitt;) Men jag får liksom gilla läget, tränar jag inte kontinuerligt så blir det så...Men Oj oj vad duktig hon var på Backa!! Gillas! Hade byggt in banan mellan 2 slalomdelar;) Å mellan dom skulle hon byta via ut & det var lite väl tufft;) För åt vilket håll vi än kom ifrån så stod ju....slalomen där;) Lite väl frestande för en galen agilityhund som ÄLSKAR slalom! Hon ville gärna dit & jag såg att det var frustrerande att inte få...
Men i det stora hela så gick allt OK! Inte för godkända poäng men...OM jag bara tränar så:)
 
Milloo: Tänkte att han får "Köra för att göra något" hade alltså ingen plan för honom...I dag var min Prins lite "Hej hå i det blå" MEN han tycker det är så himla KUL!!! Han vill sååå mycket & gärna allt på en gång;) Ja ja han fick "jobba" lite i alla fall...
 
Trizz igen: Tänkte köra henne på banan också men jag kände direkt att hon inte var med mig & då var det Tjopp Tjopp OK vi slutar...Ville ju inte tappa Floower´t från Lydnaden. Så ingen rally för Trizz i dag...
 
Var i det stora hela nöjd med träningen:) Solen sken & jag hade trevligt sällskap, vilket gör mycket! Skönt också att hundarna fick "jobba" lite...Tror jag ska träna lite under Påsken...;)
 
När jag lämnade bilen så lämnade jag även åter hundarna...Japp nu är dom på landet igen. Själv tar jag tåget ut efter jobbet i morgon:)
 
Njut av era hundar!

Dax för föreläsning på temat tävlingspsykologi!

I morgon Torsdag är det dags för sista delen av Föreläsningsserien med Anna Larsson, Temat är Tävlingspsykologi:)
Föreläsningen är på klubben & vill DU gå så går det att anmäla sig via klubben, Södertälje Lokala Kennelklubbs hemsida;)
Kan varmt rekommendera föreläsningen, jag har nämligen gått den tidigare;)
 
HIMLA kul att gå på olika föreläsningar så har DU något tips på en rolig, spännande & intressant föreläsning? Skriv en rad...
 
Njut av era hundar!

Säljer en DogTrigger!

SÄLJES!
 
DOG TRIGGER som ny...120:-
 
(Nina Ottosson)
 
 
Njut av era hundar!

Bilder på Milli våren 2014

Några härliga bilder på "min" Milli:)
TACK Tintin för bilderna!
 
 
 
Milli 3 år:)
 
Njut av era hundar!
 

GRATTIS Trizz, Leffe & Pezto på 6 årsdagen!!!

Hipp Hipp HURRA för mina "Valpar" Bingo, Pezto & Trizz som fyller 6 år i dag!!!
 
Leffe, Cash, Trizz & Pezto
 
Valparna vid 3 veckor
Leffe (Bingo)
 
Bästa Trizz "Trizz"
 
Cash (Bino) som är i hundhimlen....Han blev 4 år
 
Pezto (Brio)
 
GRATTIS på Eran dag & jag hoppas att ni fått något riktigt smarrigt i dag:)
 
NÄSTAN men bara nästan man blir valpsugen igen....;)
 
Njut av era hundar!
 
 
 
 

Ordningen återställd & jag sjuk

Nu ÄNTLIGEN är ordningen återställd hemma efter Breeze löp! Milloo kom hem i morse, lite pipig men han märkte snart att hon inte löpte längre så nu är det lugnt igen:)
Tyvärr så är ju jag sjuk men ont i halsen, rinnig näsa & helt slut i kroppen:( HOPPAS nu bara att jag INTE får lunginflammation! Nästan så att det känns så...VILL INTE HA DET IGEN!!!
 
Det blev "bara" en Bosserunda i morse med alla hundarna lösa så att dom fick springa av sig. Själv lullade jag hela rundan påpälsat från topp till tå...Orkade inte vara med & träna med Lydnadsgruppen:( Orkade inte heller göra ngt med Bento på min dag:(
 
Ja ja snart är man vällan på G igen & DÅ sätter jag fart igen....Tills dess så får hundarna lite mer nosaktivering inomhus än låånga promisar...För det orkar jag absolut inte...Men OM någon känner för att ta med sig mina hundar på en långpromis så Vassegoa:)
 
Njut av era hundar!

Lite bilder på Bento

Här kommer lite bilder på den lille Gulingen Bento som Elin Lillsunde hyr från Taffsnäs.
Har förmånen att få pyssla om honom 1gg/vecka:) Tyvärr så fanns det absolut ingen ork att göra något i dag:( Kroppen är helt slut & det gör ont som attan i halsen & så rinner snoret suck! Så typiskt!!! Men planen är att tömköra & longera när JAG är frisk:)
 
Elin var ju & hoppade honom på SRK i söndag & då var jag där & tittade. Dom nollade i 60 cm & hade 2 stopp & en ner i 70 cm. Tyvärr så är ju min kamera totalt värdelös att ta foton i rörelse:(
 
 
ALLA BILDER: Copyright: Elin Lillsunde
 
Inget hundinlägg;) Men måste ju bara få visa Bento:)
 
Njut av era hundar!
 
 
 
 
 

RSS 2.0