BREEZE LÖPER!

Så nu är det bara att hålla koll sedan bär det av till hanen!!! Amigo snart kommer hon!!! Ska bli himla spännande, om allt nu går som planerat.....Har massor av frågor & min uppfödare bara suckar, herregud det här är ju STORT i alla fall för mig. Snacka om att man måste planera ALLT! Men viktigast nu är ju att åka på rätt dag.
Så nu håller vi tummarna på att parningen går bra & så att det blir ett gäng agilityvalpar. Fortsättning följer.

SINDIE 10 ÅR!Min lilla tjej fyller 10 år i dag! Dagen började med skinka & en promenad. När man tänker tillbaka på dom här 10 åren man nästan haft henne, kan man inte låta bli att le...När jag skaffade henne hade jag två hannar Apollo & Jeffi så hon blev hela familjens lilla tjej. Har gjort det mesta med henne men roligast var nog ändå att träna & tävla agility. Även fast det mesta varit kul så har det även varit en del problem bla med inåtvända hårstrån i ögonen, men det har efter hjälp av duktiga veterinärer blivit bra. Akut livmoderinflammation blev det i höstas & efter operationen är hon piggare än på länge! Efter att ha blivit lydnadschampion inom SHK, tröttnade jag på träning & tävling. Så dom senare åren har hon varit pensionär med vissa inhopp i agilityträning & tävling. Nu lever hon livets glada dagar! Det bästa hon vet är MAT! Så i kväll blir det något riktigt gott att äta.
Nu går man bara & väntar på att hunden i detta fall Breeze ska börja löpa! Har nämligen äntligen bestämt mig för att para henne.....Om allt går som planerat så sätter hon i gång när som helst, tycker nog att hon skvätter OFTA! Läser allt som finns & frågar alla som kan OM ALLT! Om det blir valpar så blir det ingen agility under våren....Men fortsättning följer.
Milloo är tillsvidare på landet hos mamma & Svenerik där också han lever livets glada dagar. I kväll skulle det visst bli pannkaka, max 1 sa jag max 2 sa hon, suck....


Välkommen till min nya blogg!

429627-1

Marie med sheltisarna Sindie, Milloo & Breeze har fått sin egen blogg.

RSS 2.0