Agilityträning igen...

Torsdag morgon vid 9tiden kom Lena med sitt sheltiegäng & plockade upp mig & mina 3. Vi skulle träffa Mimmi & hennes 2 collietjejer på klubben.

Även i dag hade vi TUR med vädret soligt & varmt, det var bara att NJUTA! Snart vänder det....

Lena & jag passade på att rasta av hundarna & hmmm men både Tresher & Jojjo var väldigt intresserade av en ev kommande snart löptik?! Å inte var det Breeze, nix det var Trizz?!?! Jaha, då ska väl hon också löpa snart igen...

Nästa flax för dagen var att hindren stod kvar sedan dagen innan, så vi behövde inte plocka fram mer än tunneln samt säcken. Tänkte nämligen köra raksträckan i dag med....Jag menar den stod ju "klar". Å så är det faktiskt en bra start för gröna eller för dom som inte tränat på 1 år eller så:)

Min plan i dag var att börja med Breeze för att se om hon var ngt kanske liiite lugnare när dom andra sedan skulle köra. I går höll hon ju som vanligt på att bita av kopplet så i dag hade jag henne i kedja....

Breeze: Raksträckan jag altenerade med att stå kvar & skicka hela & så gick jag halva sträckan. Oj,oj, oj vilket SUG framåt hon har! I dag rörde jag mig inte för tidigt så vad jag minns så blev det ingen rivning?!
Slalomen funkade TOPP i dag! Snäva ingångar & fullt ös! Precis som det ska vara.
Kontaktfälten satt också, så i dag var jag super nöjd med Breeze!!! Hon lyssnade, hade fokus & gjorde allt i ett rasande tempo!

Trizz: I dag ville hon nog mest latja med Hexa....Men även Trizz fick köra rakan & enda som "strulade" var att hon tjuvade 1 gg när jag gick...Men det var bara att göra om & sedan stod hon still i förväntan på vad hon skulle få göra. Läckert! Kändes som om hon hade mer fokus på mig i dag...
Kontaktfälten ja dom satt! Sedan att hon har en klantmatte som efter balansen skickar in i säcken(som hon älskar) för att sedan plocka henne för att ta en ganska snäv v sväng till A-hindret. Men då tappade jag henne lite & vipps så var hon uppe på balansen igen....Påt igen & se nu jobbade jag henne ordentligt & då bara flöt det!
Himmel & pannkaka vad DUKTIG hon är, min Trizz!!!
Slalom med bågar gick BRA! Plockade bort 4 bågar & fick totalt 2 missar. Men vi gjorde om & ja då bara satt det....Fina ingångar har hon, tror nog på det här med bågar. Men ännu är vi inte framme, det är bara att träna vidare...Hört det förr???
Nästa lördag ska jag vara med på träningstävlingen i agility med Trizz, ska bli kul. OM nu bara jag fixar det med kroppen....

Snabbt hem, ombyte & i väg till Anne & akupunktur...

TACK Lena & Mimmi för en trevlig dag!

Men oj vad mycket bättre man mår när SOLEN skiner!

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0