Till klubben

Packade väskan, tog med mig hundarna & tog 07.49 bussen hemifrån till stan för att åka buss till klubben. Från Lina blev det en mysig skogspromis i ett underbart höstväder! Hundarna gillade också läger smile.....Nog såg jag spår efter vildsvin men träffade som tur INTE på några! 

Väl på klubben så plockade jag fram dagens övninger bla hopp-hopp-tunnel-hopp-tunnel-hopp-tunnel-hopp, slalom x 3 samt fixade kontaktfältsbrädan som jag ställde mot det höga bordet.

Började sedan med Breeze som fick köra lite olika svåra slalomingångar samt höger slalom. I dag var hon SUPER & klarade ALLA ingångar! Jippie!!!! Superhund!!! Körde sen raksträckan med henne, snacka om driv framåt! Jösses vad fort det går & SÄKERT! Så läckert!

Sen var det dax för Prinsen, Milloo. Började med slalom & körde vanliga ingångar både höger & vänster i normal fart & med FART. Min Prins FIXADE det galant! Han blir min nästa stjärna! Högerslalomen var inga problem, JUBEL! Han söker sig rätt in vilket är kanon & nu börjar han faktiskt få mer fart i slalomen....Prinsen är bara BÄST!
Körde sedan släppet med honom & tog då halva vilket gick bra nåja han tjuvade en gång men det var ju bara att gå tillbaka & göra om. Vill ju ha driv framåt så att han tjuvar, ja,ja ingen skada skedd.....Gick ett hinder kortare andra gången & sedan fungerade det. Avslutade med att ta alla hindren & ni skulle se vilken FART han har!!
Körde lite kontaktfältsträning i min fart & då har han inga problem. Måste nog be Anders köra lite med honom så att han kan trana på det i FART! Får väl muta honom att köra Milloo.....

Nu var det Trizzens tur. Körde stanna övningar med henne dvs att hon fick stå kvar & vänta på min fri signal innan hon fick ta hindret. Det röck lite i henne men hon stod snällt kvar. Sa släppordet "fram" & hon drog i full fart över hindret fram till godispåsen som jag slängde framför henne. Jag kommer sedan efter & vi kampar lite med påsen innan hon får godis i massor men smått & gott ska det vara.....Körde så några gånger sedan la jag på tunneln så det blev hopp-tunnel-godispåse. Tunnlar suger hon ju på så det var inga problem. Sen blev det hopp-tunnel-hopp & det gick det med, bara hon får godis efteråt smile.....Körde sedan lite kontaktfältsbräda med henne & det gillar hon, min nya lilla stjärna!!!

Vädret var verkligen underbart i dag! Tog en promis till Ove & Birgitta. Vi kollade på lopp från agility VM i Finland. Oj,oj,oj vilka lopp!!! Såg sheltien Adrenalinas ena lopp. Snacka om FART & säkerhet! Man blir ju supersugen att köra själv! Det är ju f.n att man inte kan göra det!!! Suck & suck....Jag har ju en hund som vekligen har drivet.....ja det var i alla fall läckert att se VM loppen. Får väl skriva ut banorna & se om man kan bygga upp dom ha,ha,ha.....Ngn som vill hänga på???
Nä man får se fram emot träningen med Annika & hoppas att man kan vara med på ngn övning......

Underbara hundar har jag i alla fall!!!!

Njut av era hundar!

"Konstigt" hundmöte

Ännu en underbar hundpromis tidigt på morgonen med alla hundar.....Lite småkyligt men det gör inget.

Hundarna var som vanligt lösa & inte en männsiak eller hund mötte vi, men så helt plötsligt uppenbarade sig ngt väldigt KONSTIGT! Enligt Trizz alltså.....Jippie en hund eller?!?!? Nog såg det ut som en hund, luktade hund & rörde sig som en hund(nåja) MEN SÅ HJÄLP! Vad är det som LÅTER??? En gris? Nix det har hon inte träffat på.....Men vad är det? Matte??? Snacka om att hon var nyfiken men herregud vad konstigt den låter! "Den" var i sin tur väldigt nyfiken på mina hundar.
Ja Trizz såg ut som ett frågetecken?
Till slut var jag tvungen att säga "hundar det är en amerikansk bulldog". Jasså, det var en hund i alla fall, jaha då var det inge mer med det....

Men det var faktiskt lite pinsamt att Trizzen betedde sig SÅ konfunderad! Förhoppningsvis så bryr hon sig inte nästa gång, om vi nu träffar denna ambulldog igen....Jag småskrattade lite för mig själv när han hade passerat.
Resten av promisen avlöpte lugnt & sansat.

Njut av era hundar!

Tråkdag för hundarna

I dag blev det återigen en tråkig dag för hundarna.....Har haft fokus på annat bla min morbrors begravning....
Sedan att kroppen inte klarar det jag vill är superjobbigt! Men, men dom överlever en tråkdag, bara det inte blir dag efter dag. Det fixar inte mitt samvete. 

     

Nä nu är det dax för en kvällspromis det är ju ett myspys väder ute. Jag ÄLSKAR HÖSTEN! Tyvärr tycker jag inte lika mycket om mörkret....På med reflexer på både två & fyrbenta, reflexkoppel & halsband, reflex sele & spray. Sprayen var jag tvungen att testa men jag kan då INTE se att Breeze är självlysande?!?! Får väl ta med henne in på toa & stänga dörren för att kolla om det verkligen fungerar, jag är LITE skeptisk nämligen....Sedan när man sprayar så LUKTAR det så starkt så man nästan blir "fuller"...inge bra, får nog reklamera den. Men OK då jag ska TESTA den en gång till, men inte i kväll ska jobba i morgon & vill då vara nykter smile.

Njut av era hundar!

Träning med Annika A

Ja då var det då ÄNTLIGEN dax för träning med Annika. Vi började inne i stugan med fika & presentation. Sedan byggde vi en del innan det var dax att börja köra. Även fasten jag är superdålig i ryggen så tänkte jag köra lite med Breeze. Jag har ju lite tur att jag kan välja hund efter vilken typ av övning det blir smile....Nu i kväll passade Breeze bäst.

Det var hopp-hopp-höger hopp-tunnel-vänster hopp-gunga-hopp-höger balans-hopp-snett höger rund tunnel.
Vi skulle köra som vi brukar göra & inte som vi trodde att Annika ville att vi skulle köra....Breeze klarade det hela mer eller mindre galant, synd bara att jag var förare smile....Ville så gärna hinna före???Hallå alla som sett Breeze vet vad det betyder! Ja så var det ner med armarna? Är dom för höga?!?! Mina kursare vet att jag alltid tjatar om att "ta ner armarna" ha,ha,ha....Snacka om att det är nyttigt att själv få köra för ett proffs!!!
Andra omgången så skulle vi köra som Annika ville & jädrar vilket flyt det blev! Helt annorlunda mot tidigare & Breeze köpte det hela omgående! Nåja lite av det har jag kört tidigare men det var så NYTTIGT att få en repetition! Ännu nyttigare var det att JAG fick en genomkörare!!! Jippie säger jag bara! Så himla kul! Tyvärr så fick jag bara ondare & ondare så jag kunde bara avsluta med att köra sista delen, satans skit säger jag bara!!! Men vad hjälper det? Just ingenting.....
Kände i alla fall att det återigen var KUL att köra agility!
Sedan att man vill så mycket & gärna innan hunden hmmm just, det går inte riktigt i hop....Men vi har 2 gånger kvar!!!
Så nu blir det att tänka på ner med armarna-lita på hunden-ur hundens väg men var gärna där före eller efter hunden men absolut INTE när hunden ska vara där!!!-rak väg för hunden & mjuka svängar-belöna hunden så ofta du kan!
Ja ni som haft mig på kurs vet om att allt detta tjatar jag ideligen om till er!! Men det är som jag säger : ni ska göra som jag säger inte som jag gör!
Kände att kvällen gav mycket, det var verkligen det jag behövde!!!

TACK Annika för en super kväll!

Följande ekipage var med:
Ingela & Tindra som det gick SUPER för!
Birgitta & Zingo som KLARADE ALLT!  Lita på dig själv!
Elsa & Grappa som vilat sig i SUPER FORM!
Conny & Zaza BRA som alltid!
Lena & (kommer inte i håg hundens namn) Måste jobba vidare & ge feedback till hunden!
jag & Breeze som är en SUPERHUND!!!

Samt ett gäng åskådare. Bla Jörgen & Tom från min grundkurs, BRA att ni kom & hoppas att ni fick lite aha upplevelser!!!
Nu jädrar kör vi vidare på söndag!

Nu har jag anmält Anders & Breeze till tävlingen i Västerås den 26/10, dit åker också Ingela med Tindra

Nästan som förr på klubben....

Efter jobbet packade jag ryggan, tog mina hundar & åkte ut till Bastmora. Vädret var SUPER, SOLEN SKEN & det var VARMT! Härligt!!!! Hundarna fick sig en riktig promis, vilket dom behövde. Väl på klubben så körde jag både Breeze & Milloo på slalom-däck-A. Dom var riktigt duktiga!

     
Sedan tänkte jag fota Milloo i slalom, så jag ställde honom ca 5 meter innan medans jag själv gick ca 3 meter efter slalomet. Sedan sa jag slalom & HAN GICk SLALOMEN HELT RÄTT!!! Jisses vilken hund!?!?! Jag blev helt överumplad så inte blev det några kort, suck på mig! Jag trodde ju i bästa fall att han skulle gå in rätt.....Vilken Prins jag har!!!

  Sedan kom Annika med sina 3 hundar så då tog vi en gemensam promis i det underbara vädret. SÅ trevligt.

     

När vi kom tillbaka hade Kerstin med Yrsa & Barbro med Disa & Doris kommit. SÅ det blev en del kramar & prat, det var ju länge sedan.

     


Barbro med Disa & Doris

Det kändes NÄSTAn som förr i tiden när det alltid var folk på klubben oavsett vilken tid man kom. Ja trevligt var det i alla fall. 

  

Promis igen..

Det blev ingen sheltieträning i dag, det är typiskt att man ska ha sååå mycket att man måste avstå veckans höjdpunkt med hundarna???? Suck....
Ja så då var det bara att ta med sig gänget på promis i stället, ngt måste dom ju få. Gick ner till stan via kanalen & alla sprang lösa. Trizz trillade inte i kanalen men hon var jätteintresserad av titta .....& det är ju OK! Mötte en del joggare men TUR så bryr dom sig INTE om dessa hurtbullar....Skönt att dom alla skötte sig exemplariskt på promisen, annars hade det nog blivit funderingar på foderavtal smile.....Nä nu var dom mina underbara hundar igen, alla 3!!!!
Tyvärr så känns det som om bäckenet är på upphällningen så det blev buss hem....Väl på bussen så la dom sig ner & kopplade helt av. Tog skogsrundan hem, en härlig skog att gå i. Tyvärr så visade solen sig inte, attans....
Nu sussar alla....

Skällande hundar, grrr

Jag blir TOKIG på min lilla Trizz & på Milloo!! När vi kom hem från tävlingen så kom det en granne på gångvägen & jädrar vad hon LÅTER!!! Trizzen skall låter värre än Breeze! Himla kul när det börjar bli lite sent på kvällen, NIX det är INTE KUL! Ja när hon var i gasen får hon också i gång Milloo!?!? Stackaren som vi mötte försökte prata & hälsa på hundarna, men ABSOLUT INTE tyckte både Trizz & Milloo! Breeze gick fram & lät sig klappas......Trizz hade inget intresse av att hälsa, nä hon skulle bara skälla, då var hon nöjd hmmmm. Mille den kraken går helt upp i varv & blir nästan blockerad, ja inte vet jag vad jag ska göra?!? Som tur är så har denna granne sett & träffat mina hundar tidigare & vet att dom är TREVLIGA!?! Vilket fall som helst så är det himla PINSAMT när dom beter sig på det här  viset!!! Tur att dom är ljuvliga när dom sover!!Rackarns hundar!

  

Lena, vill du ta Trizz & lära henne av med skällandet? Jag orkar INTE med en skällande hund till....smile

  
                                               Oskyldiga Trizz.....

Njut av era hundar, jag ska njuta av mina när dom SOVER!

Agility KM

Ja då har det varit agility KM på klubben. Anders började med Milloo i agilityklassen, tror inte att han vill att jag skriver ngt om det loppet så då gör jag inte det. Kan bara nämna att dom blev diskade.......
Sedan var det dax för Breeze & se då JOBBADE Anders, det är ju så att Breeze är favvon, vilket märktes hmmmm. Tyvärr blev det 10 fel, 5 fel på balansens kontaktfält(?!?!?) & en vägran. Men med en bra tid. Men det gällde att vara NOLLA!!!
Sedan var det dax för hoppklassen & då började han med Breeze & se nu såg det mycket bra ut fram till 3 hindret från slutet som var en lång böjd tunnel med valfri ingång. Då sprang hon förbi suck...LITE slarv av Anders, men en BRA tid. Men man måste vara NOLLA för att VINNA! Men annars såg det himla BRA ut! Med lite Annika träning så.....
Sedan var det Milloos tur & även nu blev det DISK!!! Men det såg LITE bättre ut än i agilityklassen om det nu är ngn tröst, nä jag tror inte det, för Anders alltså.

Nu är det sluttävlat för mina hundar. Har en hel del att träna på under vintern.
För Milloo gäller det att träna på hindersäkerhet-fart framåt-snabba svängar-koncentration/fokus. Måste få "ihop" honom bättre....Undrar om man orkar lägga ner ALL den TID det kommer att ta?!? Det visar sig....
Med Breeze så måste jag träna på självständighet framåt med styrning från föraren, måste kunna jobba längre i från henne dvs kunna skicka iväg henne & söka sig själv till nästa eller näst, nästa hinder. Måste kunna ta emot henne & ha hinder emellan & lita på henne mer.
Just nu känns det som om man behöver PAUS från agilityträningen. Hoppas att man får lite input av att lyssna på Annika....Men det tror & hoppas jag.

Om ngn är intresserad av att komma & lyssna på Annika med start på torsdag, hör av er!

GRATTIS Mikkis & Jouni, KM mästare 2008 i hopp resp agility!!! Det var härligt att se era lopp!!!

Promis med Lotta & gänget

Tack Lotta för att du kom så att vi fick gå en långpromis på morgonkvisten! I bland är det så skönt med sällskap & hundarna får sitt, härligt, härligt!!! Alla hundar fick springa av sig & vi fick röra på oss, kan det bli bättre?! Ja SOLEN kan visa sig!!! Men jag ska inte klaga , tycker HÖSTEN är UNDERBAR!


  
                                             
Nu har min PRINS kommit hem! Härligt, härligt igen......Så det blev kloklippning & borstning efter promenaden. Att Milloo är hemma betyder att Anders ska köra både Breeze & Milloo på KM i kväll, SUPERBRA! Ska bli intressant att se hur Milloo uppför sig, han har ju iinte tränat på flera veckor ja inte Anders heller smile......Ja, ja det blir bra träning för hundarna i alla fall. Kan tänka mig att Milloo blir lite övertänd & "vimsar" runt, men han är BÄST i alla fall!!!

  
Härligt höstväder, Bastmora

Njut vidare av era hundar!

Breeze som visningshund

Efter träningsgruppen i kväll så visade jag dom olika övningarna med min stjärna Breeze. HON ÄR BARA BÄST! Hon bara älskar agility, min supeerduper hund!!! Tyvärr så fixar inte min rygg mer än max 3-4 hinder i taget men man kan göra MYCKET med tex en box, det fick dom se i kväll. Sedan tycker jag triangeln med hopp-slalom-hopp-slalom är kanon att köra FRAMÅT!
Undrar om man låter som en maskin som hakat sig: fram-fram-fram men det är ju SUPER viktigt att tänka framåt! Allt för att få ett sug framåt/fart framåt för hunden. Sedan är ju belöningen jätteviktig, det måste ju verkligen betyda ngt för hunden, belöningen alltså. Snacka om att man måste vara påhittig för att hitta den ultimata belöningen till just sin hund. Breeze har ju sin godispåse som hon bara gör allt för. Milloo har jag inte riktigt hittat den ultimata belöningen ännu, ja förrutom gott godis & då menar jag GOTT. För honom duger inte vad som helst. Lena säger att mina hundar är bortskämda?!?! Jag tycker bara att jag hittat det bästa godiset till mina stjärnor DET ÄR DOM VÄRDA!!!

I morgon kommer min PRINS hem!!! Äntligen......Sindie får stanna på landet, mamma ville det så gärna. Får se hur länge jag klarar mig utan henne...Men hon har det bra på landet.

Njut av era hundar, det är dom värda!

Agility KM i morgon

I morgon är det dax för agility KM på klubben. Det körs i hopp & agility. Kors där uppe men Anders ska vara med!!! Han har ingen fotboll & då kan han köra. Som vanligt har han INTE tränat ngt alls suck... OM han bara tränade Breeze så skulle det kunna bli hur bra som helst, men jag vet fotbollen går före agilityträning.
Kul i alla fall att Breeze kan vara med.....
Håll tummarna för att dom tar sig runt!

LYCKA TILL ANDERS & BREEZE!

Pärlans valpar 7 veckor

Här kommer några härliga bilder på Pärlans valpar. Tyvärr så har jag ingen möjlighet att åka & titta på dom suck....Nu är dom 8 veckor & tingade....
Pärlan är ju Breeze syrra

  
Det kanske är blivande agilitychampions??? Dom har ju lite att brås på i släkten

Agility för Annika Aller

Nu äntligen är det snart dax för agility med Annika Aller, favorit i repris!

Även fast att jag inte själv kan köra med Breeze eller Milloo så ska det bli KUL att titta på! KANSKE kan jag köra ngn övning.....Men man lär sig otroligt MYCKET av att TITTA på!!! Det är ett gäng som ska köra med hundar & så är vi ett gäng som bara, ja bara & bara men i alla fall titta på. 
Känner att det verkligen är dax för lite input gällande agilityn & Annika är ju absolut en av dom BÄSTA! Har haft förmånen att träna för henne med Sindie för väldigt LÄNGE sedan & det var superkul! Men dom sista åren har jag bara varit åskådare....
Hör av dig om du är sugen att var med! Det finns några platser med hund kvar...Du kan även höra av dig om du vill komma utan hund.
Kommer skriva mer om vad som tränades samt givetvis så ska kameran med!
Fortsättning följer! 

Bara några dagar kvar!!!!

Till Vingåker igen

Tog med mig Breeze & Trizz på tåget för att återigen åka till Vingåker. Resan gick super, vilka härliga hundar man har!!!
Som vanligt blev det full rulle när alla hundar träffades, men Gäspa har RESPEKT för Breeze. Jösses hon vågar knappt röra sig första stunden när vi kommit......Men det släpper delvis efter ett tag. Men så fort Gäspa blir lite tuff mot Trizz är Breeze där & sätter stopp!

Hela lördagen gick åt till KM i först agility sedan lydnad. Härligt att se alla ekipage på banan, dom flesta har jag ju sett många gånger tidigare. Jag tyckte INTE att banan var SÅ svår, visst 2 fällor fanns det men ALLA diskade sig i första rundan?!?!? Hmmmm, vad hände med ett hinder i taget? & Full fokus? smile.....
Nåja dom skärpe faktiskt till sig till omgång 2, vilket var KUL att se! Då var det faktiskt några som slog till med att gå nollade! KUL!!!

KM vinnare blev i :
small Camilla med Snobben
medium Ulrika med Chanell
veteran Lena med Flisa
large Elsa-Stina med Aros
ETT STORT GRATTIS TILL ER ALLA!!!

Efter avslutad tävling körde Johan Breeze. Ja vad ska man säga? Fort gick det eller hur Johan? Ha,ha,ha
Kommentaren efteråt var: Nu fattar jag vad du menar med driv framåt!
TACK Johan för att du körde Breeze! Det var kul att hon fick köra ett race....
Är det ngn som har bilder från tävlingen får ni gärna skicka över dom till mig......

Efter lunch var det dax för lydnaden. Faktiskt riktigt kul att se alla ekipage! Tyckte att dom jobbade på bra men nästan alla TITTADE/tröck sin hund mestadels av programmet. Ngt som tyvärr drog ner poängen....
Ett stort TACK till Marie M & Johan som agerade tävlingsledare! Det gjorde ni BRA!
Som jag sagt tidigare så är det så kul att komma till klubben för alla är så TREVLIGA! Synd bara att det är såå långt till er smile...

Kmét räknas i % & vann gjorde:
 Linda med Lorenzo, ett härligt ekipage att se!
2:a Inger med Tessa som gjorde det riktigt bra!
3:a Ingela med Ronja som tyvärr fick en nolla annars så var det BRA!

TACK till ALLA som hjälpte till före/under & efter samt till grillproffsen!
TACK också för den fortsatta samlingen av vinglasen!

Vi syns snart igen.....


Kvällen avslutades med surströmming hmmm nåja det gick ner....Mina hundar undrade vad det var som luktade???
Blev lovad att det smakar ändå bättre nästa år!?!?! Tur att jag hade MITT i kylskåpet ha,ha,ha
TACK Sven & Marie för trevlig samvaro, som ALLTID! 


Rapport från Pezto

Här kommer en rapport från Peztos familj Sandra & Patrik. TACKAR så mycket för rapporten samt bilderna! Härligt att få & att höra att ni trivs med honom!

Hej Marie
 
Allt är bra med oss och Pezto!!
Han är hur go som helst!!
Han är stor! Väger 11.5kg öronen hänger bra, bara det ena som reser sig lite ibland.


 
Han slappnar mycket bättre av nu när man håller honom i famnen,somnar gott det gjorde han inte förr. Han är en  självständig vovve.


 
Ja vi var ju på utställningen och ja han va störst. Patrik hörde en som sa : titta vad stor han är, stackars hund.
Hmm är ju inte synd om honom bara för att han är stor.. Knasiga människor!!
På lappen som vi fick om resultatet stod det.
not good breedtype, well moulded head, flat skull, poor angulation, on top for size.
Det blev en dyr utställning för vi var ju tvugna att köpa sånt litet koppel och halsband... ett halsband som inte ens går på honom.
Blir till att sälja.. Men vi åkte dit för att höra vad domaren sa om hans kropp och det fick vi.


 
I måndags var vi på brukshundklubben första gången.. Gick jättebra!! Mycket duktig är han!! Super på inkall, bra ögonkontakt, duktig på sitt,ligg... Men snart kommer ju trotsåldern ..iiikkk!! Då blir det säkert tuffare tag. hihi
Han är en bra hund!! Trivs super med honom!!!
 
Vet inte om vi har skrivit att vi cyklade på ven och han åkte i en bur på en kärra bakpå. Det gick också bra men det var lite obehagligt så det blev lite gnäll och skällande.


 
Vi har även cyklat dressin. Då satt han också i en vagn tillsammans med oss. Det var mysigt!!
Vi har alltså miljötränat med att åka i kärra bak efter cykel, varit med och cyklat dressin, åka buss, sprungit brevid när vi åkt rollerblades, promenerat i stan, i skogen, åka bil... Nu kommer jag inte på mer...
 
Ha det så gott!!!
Kram
Sandra & Patrik

Vilken TUR jag hade som fått sådana härliga valpköpare!!!
 

Kurs igen....

I dag var det dax för kurs igen....Breeze & Trizz fick vara med när jag fixade iordning kombinationerna. Sedan körde jag Trizz i dom olika tunnlarna. Hon är bara för HÄRLIG!!! Hon är en riktigt liten racer....Bra gick det i alla fall.

Sedan körde jag Breeze i slalom, både vänster & höger, vilket GICK kanon ALLA gångerna!!! Nåja jag körde inte mer än 3 gånger per sida men hon fixade det! Ingången till höger slalom var lite knixig, men attans vad DUKTIG hon var min STJÄRNA! Det märks att hon är super sugen på att köra agility! Tyvärr blev det inget mer för jag hade så himla ont i kroppen suck....Breeze ville INTE lämna planen när jag skulle gå, nix hon ville köra mer!!!

Sedan var det dax för kurs & det var ett trevligt litet gäng som kom. Vi var ute & körde lite olika övningar bla släpp & snäva svängar. Gick igenom hur jag tränar kontaktfälen & hur viktigt det är att lägga mycket träning på att få säkra kontaktfält. Läxa till nästa gång blev kontaktfältsträning samt starter.

TACK alla kursare som med hjälp av en del familjemedlemmar plockade bort hindren inför klippningen!

GRATTIS Marie & Gäspa!

Måste säga GRATTIS till Marie som med sin tollare Gäspa blev BIS valp på SHK´s utställning förra helgen!!
Riktigt ROLIGT!!!

Utställningsresultat!

Efter den korta bilfärden till Hölö-Mörkö BK, så var det bara att släppa med sig packningen till ring 3. Ingela skulle ju in långt före mig. Men så gick jag för att kolla om Familjen "Cash" hade kommit & då möter vi dom. Lycka tyckte Trizz som genast började busa med brorsan! Det var full rulle från första stund, så KUL!!! Efter ett tag gick vi ber till ring 1 för att kolla hur långt dom kommit & se då frågar ringsekreteraren om vi kan gå in efter nästa hund?! Det hade tydligen blivit ngn ändring. Självklart! Snacka om att ha flax! Så det var bara att borsta & plocka bort kludden ur öronen sedan var det till att gå in i ringen. Först in var Janet & Cash som utställningsdebuterade!

     

     

     
 Det blev HP!!! (trots öronen smile)

 Domarens kritik:

Så här stog det på hans bedömning:
5 månader mask. Hanvalp, vackert huvud, mörka välformade ögon, öronen väntar på sin "vipp", bra hals och rygg, bra vinklar, passande benstomme, kropp under utveckling, något av fallande kors. När han vill rör han sig med bra steg. Trevligt temperament.

Sedan var det dax för Trizz att debutera i ringen....

     

     

  
Det blev HP för Trizz också!

Domarens kritik:
5 mån elegant tikvalp, fint huvud, välansatta öron som börjar "vippa", bra hals & rygglinje, kropp i utveckling, fin rygglinje passande benstomme, goda vinklar fram  bra bak, rör sig väl för åldern, trevligtr tecknad, trevligt tempererament.
Domare Lisa Druse

Det var sedan en til som gick i nästra valpklass som också fick HP. Så då fick Trizz möta henne. Den tiken var lite mer än 1 månad äldre & i mitt tycke fin! Så i kk så vann den andra tiken suck........Men då var det Cash tur att möte henne & även Cash blev slagen .......Men Cash blev BIM!!! GRATTIS familen "Cash"

 Daisy BIR

     

Tiken som slog både Trizz & Cash var efter Hillacre Hot To Trot
som också är pappa till Breeze dvs Trizz & Cash morfar! Det var lite roligt!Hela familjen "Cash"
Det var så kul att ni kom!!!

     

       

Sedan var vi klara & allt kändes TOPPEN! Båda hade fått bra kritik, HP & BIM (Cash)!!!

Ja då var det bara att traska upp till Ingela & sedan vänta på att hon skulle in i ringen.

Resultat: Unghundsklass Phalen
Glimmerns Chili e
HP, BIR & BIG 2:a!!! GRATTIS Ingela!!!
(Tyvärr inga kort...)

Resultat Valpklass tikar, papillon
Glimmerns Magnolia
HP, BIR BIG valp 2:a! GRATTIS igen Ingela!!!

     

     

Här kommer en rapport från agilitytävlingen med Breeze i Österåker. Berit körde henne & diskade sig i hoppklassen men gick NOLLA i agilityklassen! Tyvärr så diskade sig ALLA i hopp & Pirjo i agilityklassen så INGEN pinne denna helg suck....Nästa tävling är i Rättvik.
Birgittas lag tog däremot en PINNE! GRATTIS laget!!!


 

I morgon är det utställningsdax!

Både Trizz & Cash ska ställas på Hölö-Mörkö BK´s inoficiella utställning i morgon. Ska bli spännande & se hur dom små sköter sig....
Trizz är nybadat & fin, det är bara sista putsningen som får göras i morgon. Väskan är packad så nu är det bara att hoppas på att man är någolunda pigg i morgon.
Ja klorna är klippta & tassarna likaså....Tränat på att folk kan titta på hennes tänder har vi också gjort. Sedan hur det går på en ny plats & i en helt ovan situation....Men vilket fall som så är det bra träning, för jag hoppas ju kunna ställa ut lite då & då. Såg i HS att det var två inoficiella utställningar i närheten så dom kan man ju åka på.
Rapport om hur det gick för "mina" små kommer i morgon!

Lycka till Birgitta som kör Mac i lag på agilitytävlingen i Österåker i morgon! Jag lovar att hålla tummarna!!!
Fokus & ett hinder i taget!!!
Även rapport om hur det gick på lagtävlingen kommer i morgon...

Håll även tummarna för att Breeze kör NOLL lopp i morgon med sitt lag Riverdance!!! Tror att det blir Berit som kör henne. Anders har ju match & Birgitta kommer dit på em. Breeze är i alla fall sugen på att KÖRA!!!  

Slapparbilder på tjejerna

Ja det har ju inte blivit så mycket hundaktivering denna vecka. Snarare tvärtom, det har varit slappt både för 2 & 4 benta...

  
Ja Trizz får vara i sängen....


Breeze

     
Slappardagar kan vara tröttsamma......

Hundpromenad

Hade tur för Ingela ville gå på hundpromenad, så det var bara att hänga på.  Mår ju lite bättre i dag......Ingen feber i alla fall, men hundarna måste ju ut! Vi gick en bra bit men inte gick det fort inte. Men det var så härligt att se Breeze & Trizz springa fram över fälten tillsammans med ett gäng papilloner! Vilken tur att dom aktiverar sig själva......
Solen visade sig inte men det var HÖSTIGT, vilket ju är underbart! Det kändes i alla fall bra efteråt, att hundarna fått sitt. Själv var jag helt slut, får se hur man mår i morgon.

Rapport från Leffe

Har skrivit det tidigare men det tåls att upprepas. Det är så KUL att få rapporter från "sina" valpar!!!
TACK matte Eva för rapporten & korten!


Hej Marie

Nu äntligen skickar jag bilderna från våran utflykt på tåg.

Leffe sitter på perrongen i Strängnäs och väntar på tåget. När vi har kommit ombord på tåget så kan man tro att han inte gör annat än åker tåg, han somnar.

Allt är som vanligt bra och valpkursen är rolig att gå på.

Trizz & Cash gjorde exakt likadant, kollade läget & somnade!!! Dessa underbara valpar!!!

   
Coola Leffe i väntan på första tågresan


På promenad i sakta tempo

Släpade mig ur sängen för att ta hundarna på en lite längre promis i dag. Kvällen var helt underbar & hundarna hade full koll på mig. Jag HADE ju GODIS med mig! Breeze höll sig mestadels vid min sida, hon trodde nog att hon skulle få jobba lite, men se icke sa Nicke. Var BARA ute på en härlig promis i sakta tempo. Det kändes bra med frisk luft i lungorna. Efter promenaden var mitt samvete lite renare....

TACK Lotta för dom snälla orden du skrev! Som sagt dom värmde verkligen!!! Å jag håller med , både ungar & hundar behöver ha lite tråkigt i bland....

Ha en trevlig helg med era underbara hundar!

Lite aktivering för tjejerna

Usch vilket dåligt samvete man får för hundarna efter en dag....Som tur var så kom Anders förbi & jisses vad glada dom blev! Där kan man snacka om FAVORIT!!! Dom blev helt vilda speciellt Trizz....

Hon kommer hela tiden med sin favvoleksak, ett mjukt stoppat "ben" i konstens alla färger som PIPER! Har man ont i huvudet så blir man inte sååå glad efter 20:e gången hon kommer med pipljudet suck....Men hon är så lycklig när hon springer omkring med den i munnen & så vill hon gärna att man tar den & slänger den åt henne. Om man inte slänger den så är hon lika glad, bara hon får ha den i munnen så att hon kan PIPA hmmm.....Å har man dåligt samvete för dom så får dom göra NÄSTAN vad dom VILL! Har i alla fall tränat lite inkallning med Trizz. Ngt som fungerar, åtminstone när jag sitter i soffan & hon får godis. Hon är faktiskt riktigt duktig på inkallning, det sa ANders när han kom in med om: Jo det kom några hundar & då kallade jag på Trizz & hon kom på en gång! Han var nog lite impad smile....Men är edt ngt jag tränat på så är det att INTE bry sig om andra hundar, vi har ju en hel del runt omkring. Trizz, min lilla Prinsessa!!!

Anders tog i alla fall ut dom på en promis så att dom fick springa av sig. Det blev nog en pinne eller två slängda om jag känner Breeze.......

På söndag ska ju Trizz ställas ut i Hölö, HOPPAS jag orkar åka dit!!! Men jag såg i nya HS att det var några inoficiella utställningar på nära håll. Får höra om det är några fler som ska åka....

Nu väntar jag bara på att få höra hur det gått för Jeanettes Femi i Frankrike. Hon ska ställas där nu i helgen. Hoppas det går SUPER!

Tråkdag för tjejerna

Usch i dag har Breeze & Trizz sååå tråkigt! Själv så ligger jag mestadels nerbäddad så det blir bara korta promisar runt området. Har gömt lite godis åt dom inne, det tycker dom ju är kul, men det går ju inte riktigt upp mot en långpromis eller agilityträning.

 På morgonpromisen så passade jag på att verkligen "titta" på mina tjejer & deras beteende. Det är så facinerande att se hur mycket koll Trizz har på Breeze....Det mamma gör härmar dottern.Man verkligen ser att Trizz studerar Breeze & säkerligen funderar en del(människotermer) innan hon härmar & gör likadant. Det gäller både små & stora saker tex så trodde Breeze att vi skulle bli upplockade av ngn vi känner i bil(gick nämligen utmed vägen där jag går när vi normalt blir upplockade) Varje gång det kom en bil som hon "kände" igen så Hallå, nu kommer dom! Nähe inte den här gången heller, men snart....Det slutade med att Trizz gjorde exakt likadant. När det kom en bil på "våran" gata så stannade hon till, tittade på bilen & sedan på mig: Kom dom för våran skull, matte?
Tror att Breeze hade hoppats på att Birgitta skulle komma, favvon alltså. För det var massor av gråa kombi bilar som åkte förbi. Men tyvärr Breeze, det blir INGEN agilityträning i dag! Bara tråkrundor........Tur att man har dom flesta aktiveringssakerna av Nina Ottosson, så att hundarna får göra ngt! Det är ungefär vad jag orkar erbjuda dom i dag.
Sugen på träning igen....

Tror att både jag & Breeze saknar lydnadsträningen......Var ju ganska duktig ett tag med att planera & träna, men efter LP´t så bara SLUTADE jag!?!? Suck, måste ha LITE längre framförhållning annars tappar jag allt vad träning/planering/sug heter. Ni som var med på SIndies tid vet vad som hände hmmm. Att man aldrig LÄR sig!
Har ju gått kurs i tävlingspsykologi FLERA gånger för Kenth Svartberg & Niina Svartbergh & då borde det ju sitta i huvudet: Planera framåt-långsiktigt osv osv.....Ja,ja men min plan var ju igentligen BARA LP 1 sedan KANSKE 2:an....men se KANSKE ska man inte tänka....Nu är jag sugen på att köra 2:an så det är väl bara att rycka upp sig & planera.
Ska BARA vänta tills hon löpt färdigt.....

ÄNTLIGEN!

Ja äntligen kom då Hundsport nr 9. Kolla in godkända kennelnamn för där FINNS JAG MED!!! Nu börjar det kännas verkligt, snart får jag ANVÄNDA namnet!!!
Fleece tröjan med namnet tryckt på ryggen hänger på galgen & bara väntar på att få tas fram, ha,ha,ha

Onsdags träffen

Ja då var det onsdag igen & dax för sheltieträff. Tyvärr så är jag nog på väg att bli krasslig, känner mig inte riktigt på topp. Men hundarna behöver sitt så det vara bara att packa väskan & åka. Hade ju äntligen fått fotona på mina hundar som jag beställt, dom var SUPERFINA!!! Mamma ville ju också ha ett gäng så jag åkte till stan & lämnade av dom till henne.

Väl på klubben så gick vi en promis med alla för dagen BARA tikar. Det är lika härligt varje gång & se ett gäng sheltisar springa i full rulle tillsammans.

Körde sen Trizz på släppa övning: hopp-tunnel-hopp. Min lilla prinsessa var så DUKTIG idag! Hon var fokuserad  med FART & framåtsug!!! Härligt!! Körde även lite på kontaktfältsplattan.....men det ska jag fortsätta med hemma. Tog även den långa böjda tunneln utan problem. När allt bara flyter på känner man inte riktigt hur pyton man mår. TUR att man har HUNDARNA!!!

Lena hade med sig Chili,(halvsyrra till Milloo) Mynta, Sapphira(halvsyrra till Breeze) & Jazza (Lenas blivande stjärna!)
I dag såg verkligen det BRA ut! Kändes NÄSTAN som om man bara kunde sätta sig ner & njuta! Nåväl jag SATT mycket i dag, som vanligt alltså. Hon körde också MIN stjärna Breeze & det gick FORT! Men Lena fick tilld et, KUL! Men sedan ville hon köra Jazza en gång till, det kändes som om hon hade mer kontroll när hon kör henne sa Lena. Undrar vad hon menar?!?!?

Elisabet hade med sig Pärlan(Breeze syrra), Diva(som var hemma medans matte var bortrest) samt Tilly(som jag anser är hennes nya stjärna!) Även Elisabet jobbade väldigt BRA i dag! Ska bli så kul att följa hennes vidare arbete med Tilly.
Jo, finns det någon som vill TÄVLA en blivande agilitystjärna så kan ni väl skriva en rad eller två....smile.....

Avslutade dagen med lite ringträning, herregud jag ska ju ställa yrvädret Trizz på söndag gulp....Nu fick dom chansen att ge igen, för VAD undrade jag?!?! Oj,oj oj tur att man INTE ska hålla på med utställning & ÄN mer tur att dom INTE ska på samma utställning som jag!!!Ha,ha,ha.......
Självklart önskar jag dom LYCKA TILL på utställning i Eskilstuna på söndag!!!

Tyvärr Lena men jag kommer inte i håg vilka hundar som gick super bra på förra utställningen,suck....Men GRATTIS till fina utställningsresultat!!! Du kanske kan skicka mig resultaten & lite bilder så att jag kan sätta ut dom här???


Nåväl, dagen var trevlig & regnet kom inte förrän vi var på väg hem........


Sörmlands Cupen

GRATTIS BIRGITTA som med MAC VANN SC i large!!! Det var ni väl värda!!!

Ingen av mina hundar var med, nix Breeze löper ju, Milloo är på landet & Anders var krasslig....Så det var bara att ta en stol & vara skrivare & samtidigt TITTA på alla ANDRA hmmmm.......Gräset var blött, det var mygg & det blev tidigt mörkt men vad gör det när det är agilitytävling på klubben?!?! Ha,ha. Glädjande så var det ganska många från Södertälje mindre kul var att det bara var 2 stycken från dom andra klubbarna? Visst, med mindre starter så blir man ju fortare klar & får åka hem till värmen...Nåja, Amanda hade gjort mysigt i stugan så när man väl kom in så var allt OK igen.
Får också säga GRATTIS till Ingela som plockade flera placeringar & till Conny som jag tror vann 2 klasser. BRA jobbat!
Nästa vecka är det arbetsmöte inför KM i agility som går av stapeln den 23/9. DÅ hoppas jag att både Breeze & Milloo kan vara med.

Breeze & Trizz

Har ju Sindie & Milloo på landet där dom lever livets glada dagar hmmmm. Det visar sig på Sindie om hon har kaksmet i kragen när hon kommer hem.

Har då "bara" Breeze & Trizz hemma, mina härliga tjejer! Ja Breeze är mer intresserad av HANAR för tillfället suck....I helgen dög även Tocklo en valp på 5,5 månad smile. Hon fattade ingenting, hon ville bara leka , Breeze villa annat!
Så nu går promenaderna långsamt, det ska ju LUKTAS & PINKAS överallt!
Var ju i Vingåker i helgen, dit är det alltid så trevligt att komma!!! Åkte tåg dit & mina tjejer skötte sig exemplariskt på tåget! Det var 2:a gången Trizz åkte tåg, förra gången var ju även Cash med.
På söndagen var det agility på fm & lydnad på em. Eftersom att Breeze löper så fick hon INTE vara med & det HÖRDES kan jag lova! Agility är ju det bästa hon vet & så får hon INTE köra!!! Trizzen fick vara med när vi byggde banan & hon sprang som en tok igenon alla tunnlar.
På söndag kväll kom Lotta med Tocklo. Tocklo kom inspringandes som vanligt något som skrämde livet ur Trizz. Jisses vad var det som kom?!?! Ngt lurvigt mkt lurvigt på 4:a ben!?!?! Nix Tocklo tyckte hon inte om.
Tocklo är en schpendoes, en härlig hund med mycket lek & bus. Kan tänka mig att hon & Gäspa har himla kul i hop....
Hundarna sov i bilen hela vägen hem.

TACK Sven & Marie för som vanligt trevligt sällskap, god mat & dryck!
Stort TACK till ALLA i Vingåkers HK för att ni ALLA är så himla trevliga, det är ALLTID så kul att komma till ER!!!

Rapport från Cash

Här kommer an rapport från Cash, Tack Rebecca för denna info, alltid KUL att få höra i från "sina" små....

Heejj Marie!
Ville bara infomera om att Cash väger 4,1 kg och är 32 cm i manken :D Å vild, vild :D
Han har fått en bästis hund här hemma, Teddy heter han och är en Americansk Cocker Spaniel, ur sööt å snäll mot Cash. Cash vildingen är med i stallet nästintill varje dag å han älskar hästar, speciellt Kecia och Madeame. Jaja, det var nog allt istort sätt. Hälsa hela familjen sheltis (: Kram.

Hela sheltieligan skickar en hälsning till vildingen Cash

Milloo fixade högerslalom!!!

Min Prins var så DUKTIG i onsdags när hela sheltiegänget återigen var ute & tränade. Japp han fixade högerslalom 2 av 4 gånger & den % ska givetvis bli bättre! Alla fyra gångerna gick han in RÄTT men dom två första så gick han förbi två pinnar två gånger så han kom ut rätt, tyckte han var BRA ha,ha,ha....Sedan fixade han dom två sista försöken helt RÄTT!!! Vilken hund man har!!! Körde 2x2 metoden på honom från början, men eftersom att han inte haft ngn fart så har min fokus blivit vänsterslalom. Men nu börjar det lossna LITE grann & då testade jag höger & se det funkade!!! Så nu känner man sig ÄNNU mer sugen på att TRÄNA!!!

Elisabet körde en liten rundel med Sindie, hon var superglad att få köra agility! Min lilla pärla!!!

Trizz körde jag på skicka övningar på bla 4 hopphinder, sedan också hopp-kort tunnel samt långhoppet (som INTE var speciellt långt). Hon bara ÄLSKAR att hålla på med agility!

Sedan var Lena så snäll & körde både Breeze & Milloo på banan vi byggt upp. Det gick ganska bra, ja LITE fick dom fråga, hallå VART ska vi??? men i det stora hela så....Blev lite impad av Lena som efteråt sa att det var ROLIGT att köra mina hundar!!! För ett år sedan var det andra tongångar ha,ha,ha.......

Både Elisabet & Lena körde sina hundar på olika övningar samt på startklass banan som vi byggde. Tyckte att det även i dag gick BRA! Tror att dom faktiskt tycker att det är kul att träna i hop med sina hundar alltså......I bland i alla fall. När det tar emot får dom köra mina hundar fniss.....I dag körde dom även kontaktfält & vad jag såg funkade det bra! Tyvärr kan ingen av dom tävla i Vingåker i helgen, suck.....Annars hade det varit en bra tävling att börja med. Får peppa dom till nästa år!

Avslutade dagen med att alla hundar fick springa av sig, alltid lika härligt att SE!!!

Läskigt på nattpinket

Tog som vanligt en nattrunda med hundarna, men denna gång så dök något mycket MYSTISKT upp enligt hundarna alltså.....Japp, precis bakom papperskorgen på gräset mot buskarna VAR DET NÅGOT & det låg INTE där gången innan!!! Svart var det & lite bulligt Breeze fnös åt det men DOM ANDRA undrade vad i hela friden det var!?!?! Ingen vågade gå fram & dom blev bara mesigare & mesigare. Nu fick dom 3 lååånga halsar & så blåste det till lite grann & då RÖRDE "det" sig! Ja då var dom ju tvungna att skälla lite....Till slut vågade sig Sindie fram & se då var "det" inget konstigt, så då kunde vi gå vidare. Jag log resten av promenaden.
"Det" var en tom sopsäck som var hopknölad....
I bland är dom inte så tuffa, mina underbara sheltisar.

Måndagspromenad

Det är så härligt att börja dagen med en hundpromenad. Tog med mig min frukost & så gav vi oss ut. Det var höstigt men tyvärr ingen sol.....Hade också öaddat godispåsen till hundarna å se då vet dom att det kommer hända saker.....
Det blev godisrutor, godisspår, klättra upp på stockar & stenar & leta godispåsen. Alla hundar tycker att det är KUL! Man verkligen ser att dom får jobba för godiset......Åh det lovar jag att dom gör, ja det kan vara Milloo som i bland tycker att det luktar godare av en tik & så måste han ju vara steget före, det kan ju komma ngn & det är ju HANS flock tror han! Min Prins. Nåväl alla skötte sig & jag har BARA plockat en krypande fästing på Trizz....Får se om det kommer fram några fler. Hoppas INTE att det gör det!!!
Nu känns det OK att gå till jobbet efter att hundarna fått sitt.....

I kväll är det instruktörsmöte på bruks.....

Agilitytävling i Eskilstuna

Snälla Birgitta plockade upp mig & alla hundarna samt ALL packning. Man kan ju tro att man ska vara borta länge! Men hon har takbox som tur är ha,ha,ha.....Anders plockade vi upp i Nykvarn samtidigt som Svenerik tog med sig Sindie & löpande Breeze till landet. Snacka om att Breeze INTE gillade att hon inte fick följa med!?
Väl framme i Eskilstuna & Tigerhoppet så var det Linnea med Ludwig från Vingåker som var först ut, tyvärr blev det en disk......

Sedan var det Anders & Milloo´s tur. Attans vad det gick fort, med Milloo´s mått mätt fniss....Tyvärr så gick det lite för fort FÖRBI säcken så japp det blev en vägran & 5 fel! Men i övrigt gick det JÄTTEBRA & jag var så STOLT över både Anders & Milloo!!! Det visade sig att dom kom 4:a av 17 starter!!! Så dom fick en rosett & lite hundgodis.
Hundens tid: 41,15 dvs 3,62 meter/sek
Ref tid: 45 sek
1 vägran
Totalt 5 fel & plac 4:a

  


Prins Milloo & Anders i hoppklass 1

Tyvärr så missade Lena & Elisabet Anders & Milloo i hoppklassen...Dom kom strax efter.

Dagens roligaste var att Eva kom med Leffe, min Bingo! Det var så kul att få träffa honom!! SÅ TACK Eva för att du kom med honom!!!

     
Leffe är stor, ståtlig & trevlig! Kolla skillnaden på honom & Trizz
     

     
                                            Matte Eva
  
Några av oss åskådare

  
Leffe
  


Ja, nu hade ju Birgitta sett vad hon INTE skulle göra & hon LYCKADES fixa en NOLLA med Zingo!!!
GRATTIS BIRGITTA till PINNEN & plac 3!!!!

     

Sedan var det ju Mac´s tur hmmm det slutade i alla fall med 20 fel i agility klassen MEN i hoppklassen gick det mycket bättre! Där flöt allt på, visst det blev några fel MEN det såg bättre ut. Hoppas bara att jag nu inte blandat i hop Mac´s klasser......

     

  
Så en bild på Trizz

   
Annikas Dixie


Lenas Chili


Min prins!


Sedan var det Linnea & Ludwig igen & se den här gången sprang Linnea & hon jobbade jättebra & då blev det en 5:e placering! GRATTIS!!! Det gjorde ni BRA!!

     

Sedan var det dax för Anders & Milloo.
     
Anders "laddar upp" inför lopp nr 2......

       Anders & Milloo kom 4:a i agilityklass 1 men tyvärr med 5 fel, så ingen pinne....
Hundens tid: 43,62 dvs 3,64 meter/sek
Ref tid: 54 sek
1 vägran dvs 5 fel
Plac 4:a av 26 starter

MEN Anders jobbade superbra!!! Min Prins Milloo skötte sig exemplariskt!!!!

Det här loppet såg både Lena & Elisabet, tror att dom var lite imponerade av att Milloo faktiskt KAN!!!
Men så var det ju första gången dom såg honom köra en bana....Kul att dom kom & tittade i alla fall.

Så GRATTIS ANDERS som med MILLOO TOG TVÅ 4:e PLACERINGAR!!!

Alla lopp finns på film så dom kan man titta på hemma i lugn & ro & bara njuta av härliga lopp!
Summa sumarum så var det en härlig dag med bra lopp, mycket folk & trevliga hundar samt en sol som sken hela dagen. Jag bara njöt!


Lördagspromenad

Att det kan vara så avkopplande att efter en arbetsdag ta med sig matsäck & alla hundar på en promenad?!?
Sedan var ju vädret på MIN sida! Dvs det var lagom varmt & SOL, jag menar kan det bli bättre? Knappast....

Gick ner & runt Ragnhildsborg & ut på Telgehus udden, precis utmed farleden. Där blev det matsäck för min del & BAD för Breeze!!! Japp hon hoppade glatt i vattnet & simmade runt efter en bit bark som låg & flöt. Gissa om jag hade med mig kameran?!? Nix, det är ju så att man blir tokig!!!
Dom andra sprang på kanten & skällde, dom gick INTE i, men efter ett tag så ähh jag går också i så då var både Breeze, Sindie & Trizz i vattnet. Inte för att dom simmade omkring men dom var i alla fall i upp till magen.  Milloo höll sig på land & var mer fokuserad på att springa efter kanten när alla båtar kom.
Sedan var det bara att bege sig hemåt. Jag tror att vi var ute i ca 2,5 timme. Sedan var hundarna trötta........

RSS 2.0