Nu har PM´t för Högerhandlingskursen, Rallylydnad kommit!

Kurskallelse - Högerhandlingskurs

"Varmt välkommen på kurs!

Nu är det snart dags för högerhandlingskurs…

Datum och tid för kursen är: 

18 januari kl. 10.00 – 17.00 

Vi kommer börja dagen med teori och frukostfika för att sedan varva mellan att vara i den ouppvärmda halldelen och ha praktik och i den uppvärmda teoridelen för teori. I den delen där vi har teori är hundarna välkomna, bra att veta är dock att den delen är liten, så hunden bör vara van att vara nära andra hundar på en begränsad yta. För mer info om hallen besök: http://www.ahahundupplevelse.se/ 

Bra att veta inför kursen! 

Vid teorin bjuds det på kaffe, te, saft, samt något att äta. Det kommer finnas tid för lunch, glöm inte att ta med något att äta. Det finns tillgång till micro och kylskåp. 

Det kommer att behövas mycket gott godis i små bitar (gärna olika sorter)och olika typer av leksaker. Andra saker som är bra att ha med är klicker (om du brukar jobba med det) en filt, bur eller liknande för hunden att "pausa" på, bajspåsar, vattenskål, vatten, varma bekväma kläder, penna och papper. 

Hunden bör innan träningstillfället vara rastad och motionerade, för att du ska få bästa träningsresultat och en lugn hund. Kom gärna några minuter tidigare än starttiden så ni i lugn och ro kan komma i ordning och hunden får pejla läget innan det är dags att börja." 

 

Jag ser verkligen FRAMEMOT denna kurs som jag planerar att gå med Trizz....Har ju sagt att den här kursen blir ngn form av SATSA på Rallyn med Trizz alt-LÄGGA NER rallyn med Trizz...Förhoppningsvis så blir JAG så peppad att jag VILL fortsätta träna/tävla....För just nu känns det liiite motigt måste jag erkänna:( TUR då att jag har ngt att se framemot:) 

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0