Trizz löper & provar tiksydd!

Lördag 8/2 var det dax för Agility tävling för Bästa Linda & Trizz!!!  Men eftersom att det var i en inomhus hall så var kravet på löptikar att dom hade tikskydd på sig i hallen...Trizz LÖPER ju & vad göra??? Inte attan har jag något tikskydd som passar henne:( Mycket prylar har jag men eftersom mina hundar ALDRIG använder tiskydd så ja då har jag ju inget...Jo ett som passar Breeze men det är för stort för Trizz...Som TUR var så kom jag PÅ att det var ett krav & japp DÅ var klockan typ 21.00...Är sååå GLAD att jag har snälla grannar:) Hade ju köpt hem ett tikskydd till Clara som Trizz nu fick låna TACK!
 
Hmmm nu var det ju så att Trizz aldrig haft ett tikskydd på sig!?! Så vårat sena "fredagsnöje" var att Trizz fick ha på sig tikskyddet för att vänja sig...Efter att hon stått blickstilla i 10 minuter undrade jag starkt HUR det skulle gå i hallen lördag morgon?!? Visste dock att Trizz skulle bli SUPERGLAD när väl Linda tog av det & KANSKE att det skulle få lite fart i henne?!?
Nåja efter sisådär 15 minuter tog hon sig till bädden-glodde lite bedjande på mig & somnade...
Ja så gick den allra första Tikskyddsträningen på Trizz till...
 
Just den här har jag köpt på Tumba Hund & Katt...Tror nog det får bli en till Trizz oxå. För FÖRHOPPNINGSVIS blir det ju fler tävlingar inomhus & kanske hon då löper;)
 
Njut av era hundar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0