Hundskitsfrågan igen...

Ja så var det ÅTER igen det här "skit" snacket om HUNDSKITEN...Men jösses vad hundskit jag plockar EFTER andras hundar! Sist jag var på klubben plockade jag 5 skithögar INNE på området?!
Trots skyltar som visst kan tolkas & tolkas på olika sätt...Men!!! Summan av det hela blir återigen PLOCKA UPP EFTER DIN HUND!! På klubbområdet & därruntomkring PUNKT! Så SLIPPER jag plocka upp efter DIN hund!
För JAG plockar om jag ser en hög på vårat fina klubbområde;)
 
Nä det är ingen Hundrastgård, dock tycker jag att OM man rastar hundarna INNAN så kan man släppa dom...OM man planerar att TRÄNA! Jag släpper mina MEN jag TRÄNAR hela tiden...Inkallningar, platsi grupp både sitt & ligg, Ut/RUNT dom små pinnarna som ju är perfekta att träna handling runt;), framåtsändande & uppletande...Ja det finns mycket man kan TRÄNA även fast man som jag har flera hundar med sig LÖSA;)
 
 
 
Dock ser det såklart än värre & jävligare ut i våra bostadsområden:( Jag plockar upp i mitt område eller Runt området slingan...Skulle jag plocka överallt så skulle jag ju för attan inte göra annat än att plocka hundskit efter andras hundar!!!
 
Än VÄRRE är dock allt jävla skräp som slängs precis överallt!!! Fimpar, ciggarettpakett, glasflaskor, blöjor, chipspåsar, godispåsar, plastpåsar, batterier mm mm mm DET gör mig så förbannad!
Nåja ANVÄND papperskorgarna & PLOCKA upp hundskiten ( där det behövs) så blir i allafall jag Glad:)
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0