Föreläsningsserie med Anna Larsson på Södertälje Lokala Kennelklubb

Har LYCKAS boka in Anna Larsson på en föreläsningsserie på Södertälje Lokala Kennelklubb:)
I går Torsdag 20/2 var del 1, "Fysträning/Friskvård för hunden" Det var 14 stycken anmälda & jag kan LOVA att ni som inte var där missade en riktigt BRA & intressant föreläsning!
Vi fick många BRA, enkla tips på HUR man dels BYGGER upp,UNDERHÅLLER & sedan BIBEHÅLLER sin hunds kondition lååångt upp i åldern. Vi alla vill ju att dom ska hålla så länge som möjligt;)
Skrev som vanligt så att pennan glödde & en hel del ska jag faktiskt delge mina blivande valpkursare;) Lika bra att börja i tid liksom...
Jag blir alltid himla inspirerad av att gå på olika föreläsningar & speciellt när föreläsaren är engagerad, kunnig & har ett intressant tema...Direkt när jag kom hem var det dax för nattpinkning av hundarna & DÅ fick dom sig ett VIKTIGT SKRITTpass...Vet sedan tidigare att SKRITT är den viktigaste gångarten för muskeluppbyggnad & mina hundar är faktiskt relativt vana att "tvingas" skritta titt som tätt:)
Även morgonpromisen innehöll ca 7 minuter i SKRITT...Inte direkt poppis men dom finner sig & går riktigt bra...
Passade även på att låta dom alla gå i Blåbärsris...Å snart kan man även använda stegen på klubben...i skritt så att dom får muskler medans dom lyfter på benen;)
 
TACK Anna Larsson för en BRA föreläsning!
 
Ser fram emot del 2 & 3 samt den Praktiska dagen med övningar från kvällens föreläsning!!!
Alla som var med på föreläsningen skrev upp sig på Praktikdagen, KUL!
 

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0