Rallyklubbmästerskap på Södertälje BK

Hade anmält hela Sheltieligan till Rally KM på Södertälje BK.
Men jag tog inte med mig Milloo då han ev kunde uppvisa hälta efter att ha åkt bil...Det visade sig att det bara var jag & mina hundar anmälda i Fortsättningsklassen...Hmmm KANSKE jag skulle flytta upp Breeze till Avancerad??? Å det gjorde jag TROTS att 3 steg bakåt fanns med, ähh det var ju sista skylten;) Våga för att vinna liksom ha ha..
Ja så vår första start i Avancerad blev på KM´t...
 
KM 2013
 
Breeze Avancerad klass:
Banan var helt OK, en del högerhandling..men jag tyckte hon var med mig bra:) Lite smågnäll men inget skall;) Givetvis hade jag TRÄNAT innan på dom skyltar som var lite svårare..men vad fasiken hjälper det när Breeze helt missförstår mig på den skylten som står precis vid bandet...Å visst hon kliver över=underkänd! Ja ja resten är jag NÖJD med..Visst liiite surt kändes det direkt efter speciellt då vi hade VUNNIT OM hon inte klivit över..Men efter att ha tjurat lite så gick det över. NYA tag nästa års KM!!! Jag har en DUKTIG hund så SE upp 2014;)
 
Trizz Fortsättningsklass:
Inte så KUL att vara ensam...BARA vi tog oss runt banan utan att bli diskad/underkänd så var vi ju KM...
Trizz hängde med bra, känslan hos mig är inte riktigt på TOPP då hon är så pass mkt mindre ärn Breeze. Har lite svårt att "se" om hon hänger med mig. Men det gjorde hon:) Dock så HOPPADE hon på mig 2 gånger= minus 6 poäng! Men förrutom det så gick det BRA!!! Tjohoo! Vi lyckades ta oss i MÅL!!!
Domarens kommentar: Synd om en hoppglad hund!
Min kommentar: Jag är kanonglad att hon hoppar pga att hon ju tidigare inte ens ville följa med mig IN på planen!!! Nu går hon med mig in & känns laddad under hela banan. Vilket jag kanske inte alltid ser men dom gånger jag sett oss på film så SER det ju BRA ut, INTE kanoners enligt mig men BRA;)
KUL att bli Klubbmästare med min egen uppfödning Trizz efter min superduktiga Breeze:)KM
Fr v: vinnaren i Avancerad-Mästare & så Trizz & jag VINNARE i Fortsättningsklassen:)
 
Foto: Ann Eklund båda ovan
 
 En BRA dag för Breeze & Trizz:)
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0