Rallylydnadsträning, Agilityträning & fikadag

I dag var det Gemensam Rallyträning på Södertälje Lokala Kennelklubb kl: 09.30. Packade bilen med Milloo & Trizz & så hämtade vi Ingrid & Kajsa.....
 
Körde Milloo en runda & han gick BRA men...tyvärr så skällde han hela banan...Inge kul:( Enda skylten han var tyst var Sitt-Stå!!! Men så gjorde han det kanoners! Han stod UTAN godismuta jajamensan:)
Så förrutom skallet så var jag NÖJD med hans attityd:)
 
Trizz: Ja i dag var hon inte alls lika taggad tyvärr....Uppvärmningen gick ganska bra & första delen av banan var helt OK! Men den efter mig började när vi gått halva & jag ville INTE utsätta henne för ett hundmöte på banan när jag kände att hon var lite "tittig" så då belönade jag & sprang av banan...Hade GÄRNA velat köra hela banan men jag valde det jag trots allt tror var bäst för Trizzens självförtroende...
 
Sedan åkte vi till SBK & körde agility. Det stod en bra övning framme:) Innehöll tunnlar & hopphinder, perfekt för mig som inte kan springa utan mer köra avståndshandling:)
 
Milloo: Var lite ofokuserad & SKÄLLDE suck...Han var väldigt "på" mig & ja....inte ville han köra agility?!?! Va????? Fattade ingenting, men han ville hellre vara med mig!!! Men till slut så fick jag igång honom men fortfarande var han lite "Hej Hå"...Hoppa? Nä jag kommer till dig matte;) Ja ja även en Prins ska vällan få ha en mindre bra dag...Däremot så fixade han slalomet både h & V BRA!!!
 
Trizz: Lite seeeg men hon jobbade hela övningen i alla fall:) Henne gick det att få FART i efter ett varv eller så....
 
Hjälpte Ingrid med Racern Kajsa på samma övningar...Såg riktigt BRA ut, KUL!
 
Sedan åkte vi till Cafe Ragnhildsborg & tog en Lett med Nötkaka ute i SOLEN med alla hundarna:) För där får man ta med sig hundarna;) BRA!!
 
Efter fikat åkte vi till Pershagen & jag hämtade Breeze & lämnade av Ingrid & Kajsa.
 
TACK Ingrid för en trevlig dag!
 
Väl tillbaka i stugan så blev det lite Trädgårdspyssel med bla lite plantering. MÅSTE städa stugan vid tillfälle & såklart få klart på Altanen;)
 
Njut av era hundar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0