Breeze borta hela helgen & resten av ligan är i stugan

Jaha då är Breeze i Oxelösund & TÄVLAR agility med Jörgen:) HOPPAS HOPPAS det går BRA!
Rapport lär komma & förhoppningsvis så får jag se en film från ngt utav alla loppen i dag;) Har mina kontakter HOPPAS det lyckas ha ha ha....
 
Sedan stannar Breeze kvar hos Jörgen för i morgon ska ju Linda TÄVLA Breeze också det i Oxelösund:) HOPPAS det går BRA för dom också såklart...:) Kanske även ngt lopp med Linda filmas;)
 
Känns dock lite konstigt att inte ha Breeze hemma....men jag vet ju att hon säkerligen föredrar att få köra agility så det ryker tjohooo!!!
 
Min plan för dagen är att "jobba" lite, rensa altanen kanske & belöna mig med en kall;) Hundarna är mest ute hela tiden på tomten...Tror nog att det blir en promis på Sörmlandsleden...Vädret inbjuder ju till det GILLAS!
 
I morgon är det Rallylydnadsträning på klubben igen, jihaaa! Tar med mig Milloo & Trizz för ett pass..Fokus tänker jag lägga på dom "nya" momenten i Fortsättningsklassen & då med störning;) Men det lär vi nog få då det även är Nybörjaragilitykurs på området...ALLA mina hundar föredrar ju nämligen att köra agility;)
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0