Sista ridhusträningen för säsongen

I dag var det säsongens sista Ridhusträning....Nästa vecka bara SKA vi träna UTE & på klubben:) Det var vi alla överens om!!!
 
Men som sagt först hade vi ju en träning kvar....
 
Milloo: Körde Fortsättningsbanan som innehöll bla Snurren som faktiskt fungerar:) Iallafall UTEN IceBugs ha ha ha...Körde först en runda & det gick rackarns BRA, han hade fokus på mig:) Verkar som om han tycker om att jobba med Rallyn?!? Belönar lite oregelbundet men ändå så belönar jag en hel del...ännu:) I bland kommer det från höger & ibland från vänster men med Milloo är det ALLTID godis...Eftersom att han inte triggas i gång av ngt annat..Mitt eget fel eftersom att jag inte tränat honom på bla kamp/leksak:( Han skulle ju liksom inte stanna kvar hemma sååå här länge:)
Vilket fall som så filmade snälla Ulla mig ett varv med Milloo:) Men av det blev då lite grus i maskineriet & snorren var tvungen att få sig en genomgång ha ha ha. Jag skyller på uunderlaget ähhh har inte hänt tidigare?!?! Eller så på tikarna ähh hmmm dom har ju varit med förr oxå?!? Nåja NÅGOT var det som gjorde att han bara var tvungen att kolla snorren....Å en gång var det mitt fel för då tappade jag en pyttebit korv....
HOPPAS det funkar att kolla via länken nedan?!?! Vilket det INTE gjorde!!! Ska se om jag lyckas lösa det, vore ju KUL att ha filmen även här på bloggen...
 
Körde även lite Fot & Fotingångar med honom & han ÄR ROLIG & DUKTIG:)
 
Trizz: Körde samma bana med Trizz & första rundan så var vi ensamma i ridhuset & då funkade det riktigt BRA:) Lite koll då & då hade hon på OM det skulle komma ngn...Men....hon hade FOKUS mestadels på mig & jag körde henne lös. Blev sååå GLAD att det funkade!!! Det kanske har släppt nu?!?! HOPPAS det!!!
Andra rundan så kom det in folk i ridhuset & ganska nära men se det brydde hon sig inte om GILLAS! Visst jag fick jobba lite mer men Trizz skötte sig BRA!
Blev så taggad att jag fortsatte att träna med Trizz & då Lydnad....Körde Fotingångar, ganska långa Fotgåenden, Inkallningar ca 20 meter samt Platsläggande då jag gick ca 10 meter & bara en kort stund. Trizz hade riktigt bra attityd till lydnadsträningen i dasg!!! GILLAS skarpt! Även här kändes det som om vi är på G, tjohoooooooo!!!! Hoppas det håller i sig!
 
Breeze: Fick inte träna denna gång heller:( La den mesta tiden på Trizz vilket jag från början inte hade tänkt....
 
Passade oxå på att ta en fika ute i SOLEN:)
 
Ja då var denna säsong i ridhuset över...känns ganska BRA att förhoppningsvis kunna träna ute från nästa vecka:)
 
TACK Rallybrudar för denna säsong!!!
 
njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Jag ska vissa dig hur man gör för att lägga upp filmer på bloggen!

2013-03-29 @ 13:29:13
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se
Postat av: Marie G

JAAAAA!!!! Det Tackar jag för:) Har ju en hel del filmer som det skulle vara KUL att kunna se på bloggen:)

2013-03-29 @ 13:46:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0