Rallyträning 2013-07-16

I dag åkte jag in till Tokstan för att TRÄNA Rally:)
Alla prylar finns fortfarande kvar på Whippet Race, men när det är varmt är det SKÖNT att vara där...för det är mestadels skugga;)
 
Dagens plan var följande:
 
Breeze: Köra mycket högerhandling & fokus på ett bra Toff gående dvs "fot på höger". Även många byten från dels h till v & tvärtom genom dom olika bytesskyltarna.
 
Jösses, jag har sagt det förr men vilken DUKTIG hund jag har:) I dag hade hon fullt fokus på mig & var jobbasugen GILLAS! Däremot så var Boomerbollen som blev inslängd i Frestelsen alltför frestande;) Men vi gjorde om & efter det funkade det bra, körde med klicker & det triggar upp henne:)
 
Trizz: Köra med Klicker så att hon triggas upp...Även hon jobbade på BRA & med DRIV framåt GILLAS! Hon var allert & hon såg ut att gilla att vara på banan;) Kändes BRA!
 
Milloo: LÖPTIKSTRÄNING! Jösses i dag var det 4a tikar som löpte utav 5, DET kan man snacka om LÖPTIKSTRÄNING!!! Han fick alltså gå allra sist EFTER alla löptikar;) Men se han brydde sig INTE det minsta om några löpande tikar när han väl gick banan!? MIN DUKTIGA RallyPRINS:) Han jobbade också himla BRA & hade som sagt fullt fokus på mig:) Sedan omgång 2 så blandade vi lite men trots allt fick han återigen gå efter en löpande tik...helt utan problem:)
Nu vet jag Peppar Peppar att han hittills aldrig brytt sig om löptikar men men man kan ju aldrig veta & då är det ju KANONERS att kunna träna med/efter löptikar;)
 
Dagens bana, helt byggt fritt ur huvudet;)
 
Smidigt att ha Rallyprylarna i;)
 
Njut av era hundar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0