Inför Rallytävlingen den 16/9

Riktigt SKÖNT att kunna tävla Rally på hemmaklubben dvs Svenska Hundklubben ute i Bastmora:) SHK var medarrangör för officiellt så var tävlingen Apollogruppen´s....
 
Kvällen innan dvs i lördags så tog jag med mig hela Sheltieligan ner till gräsplanen på landet & "byggde" upp en lite bana på sisådär 13 skyltar. Hade ju Elisabet´s skyltar inplastade så dom blev invigda av Breeze. Tyvärr har jag inga skylthållare men eftersom att det inte blåste gick det kanoners att "luta" dom mot gräset alt så fick dom ligga ner.
 
Satsade först på dom skyltar som jag behöver träna med Trizz dvs läggande under gång, 1-2-3 bakåt & ingång framifrån-sitt.
 
Började med Breeze & jösses vad DUKTIG hon är:) Det är ju en fröjd att köra henne....Hon har dock en tendens att tagga i gång speciellt när det är spring....Men hellre en taggad hund än en hund som måsta taggas igång:)
 
Trizz gick faktiskt helt klart riktigt OK:) Har ju ändrat mitt sätt att jobba in henne på sitt framför...Nu leder jag in henne med hand/koppel samtidigt som jag är ganska rak & neutral. Verkar funka..Tänker fortsätta köra så.
Körde banan i olika tempon, man vet ju aldrig vad som kommer med....
 
Milloo överraskade allra mest! Jösses i dag "kunde" hmmm han sitt-stå!?! Visst med godis men men....Är sååå sugen på att starta även honom. Kanske nästa år:)
 
Kände mig NÖJD över min Liga efter träningen:)
 
Ja sedan var det bara att packa väskan....skönt att ha det gjort dagen innan. Måste nu bara fundera på OM jag bara ska ta med mig Trizz eller hela Ligan?!
 
Njut av era hundar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0