I stugan, rallyträning & Mille på äventyr


Eftersom att "Mille" ska åka i väg så var det så klart ett MÅSTE att han fick sig ett bad innan...Eller han tyckte inte riktigt det men som sagt NU var det dax! Kan lova att det var välbehövligt "leer"....Mille gillar inte att gå omkring att dofta banan hi hi hi....Inte direkt att det ger ngn hanpondus...Men å andra sidan så ä det ju inte direkt sååå många som får chansen att snusa honom därbak....Men det är klart Mille märker nog att HAN luktar banan, min Ståtliga "hane":)
Däremot så GILLAR han när jag ställer in massage i duschen, då bara står han & njuter:)
I går åkte Milloo alltså till Bollnäs för att i morgon tävla agility med Ingrid:)
 
Så nu HÅLLER vi tummar & tassar för dom!!! Heja Heja Heja!!!
 
Jag & tjejerna åkte till Stugan på landet, sååå skönt:) men visst det är liiite tomt utan Milloo....Men å andra sidan är han snart hemma igen...:)
 
Lördag morgon började med att jag TIDIGT gick i väg på promis & hämtade morgontidningen...Sedan satt jag ute & bara njöt samtidigt som SOLEN gick upp:) Så himla skönt att bara vara:) Självklart slank det ner en Latte oxå...
 
Breeze & Trizz
 
Nu på em skulle dom i väg & spela golf & då fick Breeze följa med. Hon är en perfekt "hämta golfbollshund". Så hon får nog jobba.....:)
 
Ja då var det "bara" Trizz kvar....Passade då på att gå ner till gräsplanen & TRÄNA Rally:) Tänkte följa min PLAN & verkligen fokusera på "fot" gåendet...Har man ett BRA fotgående så vinner man mkt i Rallyn...
 
Trizz:
Fotgående alá rally: gick riktigt bra! Hon hade fokus på MIG & hon ville jobba:) Körde utan koppel(som vanligt vid inlärning). varierade när belöningarna kom & vad som blev belöning. Godispåsen, godis från hand eller bara lek med mig. Verkade som om hon uppskattade det...Eller så har hon fattat att det är KUL att TRÄNA:) eller så kanske det är JAG som återigen tycker att det är KUL att TRÄNA "LYDNAD"???
kan ju oxå vara så att det hör i hop...?!?
Tränade i alla gångarter, växlade mellan att belöna under gång alt vid sättandet.
Körde en hel del volter åt bägge hållen. Måste träna mer på vänster då hon satte sig vid ett tillfälle. Får börja lite stort & sedan minska ner volten.
Tränande oxå slalom enkel & dubbel, fortfarande med lös hund.
 
Slutde när det gick som allra bäst:)
 
 
Hinner nog ett pass Rally till innan det blir mörkt 6 då även med Breeze såklart:)
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0