En tidig dag på klubben med blandade resultat

Det blev en tidig tur till klubben med Sheltieligan...Lika bra att passa på när jag har tillgång till bil:)
 
Vädret var på topp men tyvärr så har jag en sjujävla tandvärk:( Så igentligen skulle jag nog INTE planerat att träna hund...Dom känner ju på sig direkt om matte inte är på topp...
 
Men men jag byggde iallafall upp en ngt kortare bana men som innehöll bla: Spring,1-2-3 steg bakåt, läggande under gång, sitt-stå & 270 vänster.
 
Breeze: Gick så BRA men....strulade nästan varje gång vid Spring, 1-2-3 steg bakåt:( ALLA andra skyltar gick fin fint:)
Men som sagt jag fick göra om våran HATskylt fler gånger...Tidigare var det JAG som inte kunde räkna till 3 & när jag fick till det så funkade det BRA men så började Breeze att strula istället suck... Å jag kan LOVA att hon strulade & jag gjorde om & om & provade olika sätt att få henne rätt....
Men bästa funkade det att ha ihop bägge händerna & liksom dra henne med bakåt...Får se OM det sitter nästa träning...
 
Trizz: Allt kändes ju så himla bra sist, men snacka om att komma ner på jorden som en....bomb:( Hon taggade igång bra när jag körde lite uppvärmning med fot position:) Men sen när jag skulle gå banan ville hon INTE vara med?!? Vet inte vad som "hände" men jag gav upp, det är liksom ingen ide att träna henne när hon blir sådär...Men å andra sidan kanske det är hennes mening??? Hmmm människotänk ja ja JAG är ju det:) Måste ju ha någon förklaring på hennes beteende...funderade ett tah på om det var ngn lukt som inte föll henne i "smaken"??? men nä dom andra brydde sig inte...Testade några gånger men nix det var bara att ge upp:(  Bådar ju himla gott inför helgens tävling:( Ja ja är hon så här på söndag tävlar jag inte...
 
VILL GÅ KURS I RALLY MED TRIZZ!!! Känner att jag MÅSTE ha hjälp...HJÄLP!!!
 
Milloo: Prinsen min, han gör ALLTID sitt bästa på sitt sätt:) Han är så rolig att jobba med & han gör mig så himla GLAD:)
 
Tur det efter det platta fallet med Trizz...
 
Till Sheltieligan STORA GLÄDJE så fick dom alla köra lite agility:) Kan LOVA att jag blev poppis:)
 
 
Breeze: Fick köra slalom helt självständigt, jag stod alltså kvar ca 5 meter ifrån & så skickade jag henne på Slalom & hon gick KANONERS:) Alla kontaktfält satt som en smäck:)
Synd bara att hon inte får visa vilken AGILITY STJÄRNA hon är på tävlingsbanan:(
 
Trizz: Slalom fokus & YES i dag hade hon full koll/fokus på slalomet:) Visst det kan gå fortare men jag har ju knappt tränat & det bara satt:) Körde såklart både höger & vänster...Även hennes kontaktfält satt klockrent:) Men...hon tappar även där tid på att det inte går fort:( Men å andra sidan sitter kontaktfälten:)
 
Milloo: Hans slalom blir bara bättre & bättre-snabbare & snabbare:) Det gäller "bara" att jag har rätt position...
Även han skulle kunna glänsa på tävlingsbanan....OM han fick tävla mycket:)
Även hans kontaktfält satt PANG på:)
 
Avslutade med att göra 4 olika Godisrutor. Det tyckte jag att mina underbara Sheltisar var värda:) Själv satt jag då bara & njöt av SOLEN & VÄRMEN, en BRA dag trots allt...Ja om jag bortser från Rallyträningen med Trizz.
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0