Äntligen agilityträning!!!

Å så blev det ännu mer HUNDTRÄNING på torsdagen:) Åkte ju bara hem efter att ha tillbringat flera timmar på klubben...för att sedan åka tillbaka för att Sheltieligan ÄNTLIGEN skulle få träna AGILITY!!
Hade ju bestämt med Carin att vi skulle TRÄNA i hop & nu hade vi äntligen fått i hop en kväll & tid som passade oss:) Tyvärr missade jag Kristina med Allis Brallis & deras hundpromis...
 
Hade med mig en banskiss från Veronica Baches kurs i våras som jag hade tänkt vi skulle bygga upp en del av:) 
 
Men vi började med att gå en promis så att hundarna fick hälsa & såklart värma upp:)
 
Kombinationen var byggt så att det var mkt handling & lite förarspring, helt klart ett MÅSTE för min del....
 
Började med Breeze & hon var som vanligt övertaggad...men andra gången gick hon som den Agilitystjärna hon är!!! Det liksom bara flöt på & alla mina byten satt:) DÅ är det underbart att köra agility!
 
Trizz, ja hon började oxå bra det var bara jag som var lite för snabb i mina vändningar...Hon vände med hi hi hi..ja ja andra gången så ja då jäklar jobbade vi ihop som värsta klass 3 ekipaget!!! Tom slalomet gick fortare än normalt GILLAS!!!
 
Milloo gick som en riktig agilitystjärna!!! Så KUL att köra honom:)
 
Men alla hundarna var ngt långsamma på balansens nerfart, kan bero på att jag gick ifrån & släppte dom....Fick påminna dom om VAD dom skule göra & efter det så funkade det bra:)
 
Sen provkörde Carin Trizz..Å jag kan bara säga att jag trodde det skulle bli lite problem. Men....Carin gick runt med henne & gav henne godis & lockade tillbaka henne varje gång hon ville till mig...
Sen började hon enkelt dvs bara 3 hinder på en raka..gick fin fint:) Så efter några "tester" så körde hon lite mer & det gick KANONERS!! Blev positivt överraskad men jag tror att Carin passar perfekt ihop med min Trizz:)
Bådar GOTT för framtiden:)
 
TACK Carin för en TREVLIG & PEPPANDE kväll på agilityplanen!!! Det här gör vi om:)
 
Ja MÅNGA timmar på klubben blev det i dag, så KUL! Å TUR med vädret hade vi oxå, en riktig fin höstdag..underbart! Lite väl mkt knott på kvällen bara men jag var väl förberedd...
 
Njut av era hundar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0