Ännu en dag med bra rallyträning!

Vi bytte dag för i dag skulle det ju vara ngt bättre väder än i går...Man bara MÅSTE passa på när det INTE regnar.
Elsiabet kom & hämtade mig & min Sheltieliga för avfärd till Bastmora. Började med att hundarna fick rusa/busa av sig & sedan byggde vi åter ha,ha,ha upp banan från i lördags. Ville låta Milloo få en chans att fixa den:)
 
Började med Breeze & även nu försvårade jag skyltarna för henne...Å hon är bra duktig men jag kände att jag inte riktigt hade full fokus på henne. Hon är ju igentligen i vintervila "leer"...
 
Samma känsla hade jag även med Trizz, ja hon är ju inte i vintervila men det KÄNNS att hon redan är klar. Visst hon ska tävla på söndag men själva resultatet spelar ju igentligen ingen roll. Hon är ju redan i Fortsättningsklassen:) Å det visade sig ppå banan i dag, det var inte alls samma taggade hund som i går & det tar jag helt på mig...Andra rundan skärpte jag till mig & då gick hon bättre:) Körde enskilt momenten: Läggande under gång som bara gick bättre & bättre!!!
 
Min FOKUS just nu är ju såklart på Milloo...Han ska ju debutera på söndag. Första rundan var vällan lite si & så men andra rundan var BRA:) Tränade även enskilt på bla: Sitt som han för dagen inte visste riktigt hur man gjorde suck...men till slut så trillade poletten åter ner & så var det sitt STÅ.
 
Men oj vad nöjd jag kände mig efter träningen:) Ja det var en riktigt riktigt BRA träningsdag!! Så SKÖNT att få dessa tillfällen:) Åkte från klubben med en leende på läpparna GILLAS!
 
Avslutade som vanligt med en Pleska som vi åt sittandes utmed Kanalen i SOLEN!!!
 
Lämnade sedan hundarna hemme med varsitt tuggben medans jag drog till jobbet...
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0