"Sista" träningen för Veronica Bache med Trizz

Ja då var det dax för den "sista" träningen på Nykk för Veronica Bache....

Valde såklart även denna gång att köra Trizz....Kände mig dock inte riktigt på topp men men..När vi sedan byggde upp banan så blev det ett gulp...oj oj oj på vissa ställen skulle jag behöva springa...Hittade ingen annan lösning & det visade sig sedan när vi körde. Veronica fick hitta på en lösning till mig & Trizz & då DÅ kom vi in på hur jäkla svårt det är att VRIDA fötterna åt rätt håll!!! Men Hallå! HUR svårt på en skala ska det vara att fötterna pekar åt just det hållet!?!? Jo jäkla svårt:( Stackars hund....Självla handlingen kallades visst Whiskeyn av finnarna om jag inte minns fel..

Sedan var hon inte såå förtjust i deras tunna däck...

Men jag kämpade & vissa delar fick vi faktiskt ihop när jag till slut fick ut min arm, böjde på knäna, vred mig & visade rätt! DÅ gick Trizz riktigt riktigt BRA! Men däremellen ja jag har iallafall fått MASSOR av tips på vad & hur jag ska träna vidare!

Tysken, Whiskeyn, påtvingat framförbyte ja mycket har jag nu att träna vidare på..TUR att jag har mina försök på film GILLAS! Men ännu har jag inte kollat, måste smälta intrycken först hi hi hi....men sen ska jag sätta mig ner & analysera-planera-träna!

Fick oxå lite tips på fartträning på balansen som jag såklart även ska testa...

Däremot så hade Trizz supersug på alla tunnlar & så klarade hon den knixiga slalomingången alla gånger!
Måste dock träna på att släppa henne i sidled i slalomen

Efter träningen så kan jag lova att det inte fanns en enda godisbit på planen eller i tunnlarna för dom hittade Trizz & dom åt hon upp... 

Lite trist var det att jag inte kände mig helt på topp:( å på natten så vaknade jag med feberfrossa suck..ngt skit hade jag vällan i kroppen..

Ja ja nu är det NYA tag som gäller men först...TÄVLING med Trizz i Nynäs på söndag! Håll tummarna, det lär behövas:)

TACK Veronica Bache för en givande kväll, jag har lärt mig massor kan jag lova!!!

TACK oxå till Anna på Nykk för att jag fick vara med!

TACK Birgitta för skjutsen & för filmningen!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0