Bilder & resultat från agilitytävlingn på Stockholm Södra eller Breeze vann & tog sista hopp-pinnen i 2:an!!!!

Även denna morgon traskade jag iförväg med Ligan & mötte upp Birgitta & Ingela på vägen. Känns bra att ha gett hundarna en promis inför tävlingsdagen.
Vi tillbringade alltså dagen på Stockholm Södra BK & i dag hade vi verkligen TUR med vädret! Men självklart hade jag av ngn anledning valt en tröja som blåste upp så jag fick minsann ha jackan på mig när jag körde suck & pust...Kände INTE för att "roa" publiken mer än nödvändigt:)

Väl framme så säger mina "kära" kompisar att Hallå, sätt i gång du startar först med Milloo!!! Va???? Mille är inte anmäld! Det är han visst det & så sa dom vilka startnummer han hade....Gulp! Ja ja han fanns med på startlistorna så det var liksom bara att sätta på sig fotbollsdojjorna & gå banan....Men oj vilken guppig bana det var, inte alls bra för min kropp:( Men å andra sidan så var det ingen direkt springbana:) Men...så när jag står & bara har 2 hundar kvar till start så erbjuder sig SNÄLLA Ingela att köra honom!!! Jippi!!! Ähh jaha men du har ju inte gått banan? Ähhh jag ser hur den går så det ska nog gå bra:) Så Ingela tar Mille & springen in på banan (i sina vanliga dojjor) & kör ett KANONlopp!!! Dom kommer i mål med NOLL Fel!!!

RESULTAT HOPP 1 Medium med MILLOO förare INGELA
Domare: Yvonne Ahlin
Banlängd:
Reftid:
Tid: 29.50
Fel: 0
Placering:
5/37 PINNE!


Ingela & Milloo med första PINNEN i Hoppklass 1!


Mille 5:a

Sedan var det då dax för mig att köra Trizz i hoppklass 1...Å ja det slutade som vanligt med...DISK! Tyckte dock att det började ganska OK, inte bra men OK...Men så i en kurva fick hon för sig att ja inte vet jag kanske kolla in funktionären som stod där rakt upp & ner..Vilket fall som så missade hon det hoppet & jag sket i att ta om utan körde bara på. Ville ju inte tappa fart/farten. Efter det så funkade det himla bra! Hon drog på & jag vågade släppa henne mer än vad jag troligen skulle gjort om hon varit nolla. Ren träning alltså:)

RESULTAT TRIZZ HOPPKLASS 1:
DISK!

Sedan var det Milloo & Ingela igen i Agility klass 2. Jösses såd et gick! Så himla BRA & vilken fart dom hade!!! Tyvärr hoppade han kontaktfältet på balansen:( Hade han nollat hade han kommit 2:a....Men men loppet var rackarns BRA! Åhhh vilken UNDERBAR hund jag har i min Prins Milloo!!!

RESULTAT MILLOO med INGELA AGILITYKLASS 2:
Domare: Yvonne Ahlin
Reftid:
Tid: 40.84
Fel: 5 hoppade kontaktfältet på balansen
Placering: 5/37

TACK snälla Ingela för att du ställde upp & körde min Prins Milloo i bägge loppen!

Sedan var det dax för Breeze att ÄNTLIGEN få tävla igen! Å som vanligt var det snälla Birgitta som förbarmat sig över henne & ställde upp:) Mitt mål med loppet var att Breeze äntligen skulle ta den där sista hopp pinnen som bara vägrat komma under flera år...Hon har ju redan "fått" den i boken men så kom dom på att domräknat fel så dom fick srtyka den:( Å efter det har det varit stört omöjligt att få den..men så NU NU var det dax! För Birgitta går in & gör ett KANONLOPP med Breeze!!! Tror nog att Birgitta kände på sig att det skulle gå bra för det gick kanoners på framhoppningen & så hade hon banplanerat med Ingela.
Jag säger bara VILKET KANONLOPP!!!

RESULTAT BREEZE med förare BIRGITTA HOPP KLASS 2:
Domare:
Reftid:
Tid: 32.23
Fel: 0
Placering: 1/28 sista PINNEN i hopp2:an!!!!


Birgitta & Breeze:)



TACK SNÄLLA BIRGITTA för att du körde min agilitystjärna!!!

Strax efter att Breeze kört så var det dax för mig & Trizz att köra agilityklass 2...Åhhh första delen av banan gick så himla himla bra & med FART nåja enligt mina mått mätt så hade vi fart:) Men så slarvade jag väl lite vid ett hopp efter böjd tunnel & Trizz springer förbi:( Min plan var att OM vi får fel går jag av banan, allt för att inte påfresta kroppen mer än absolut nödvändigt...Så ja jag läyt henne ta det hoppet från fel håll & sedan dra in i mål=DISK! men en självvald disk...Å ända dit var jag så rackarns nöjd med min Trizz:)

REULTAT TRIZZ AGILITY KLASS 2:
DISK!

Börjar kännas lite lite tradigt att bara diska oss hela tiden men men det kanske släpper....:)

GRATTIS oxå till:

Jörgen sommed sin Joplin VANN hopp 2:an!

My som med sin Jim tog sista agilitypinnen i 2:an!

Det kändes i allafall himla bra när dagen var slut & vi satt faktiskt kvar ett tag & fikade innan vi packade ihop & åkte hem. Allt känns så mkt lättare med 2 PINNAR & SOL!
I morgon är det nya tag för då..då är det dax för Strängnäs Cup:)

Njut av era hundar!

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

GRATTIS!! Duktiga ni!!! :)

2012-05-20 @ 19:40:32
URL: http://www.kennelprius.se
Postat av: Marie G

TACKAT Tessan:)

Syns på tävlingsbanan, tjohooo!!!

2012-05-22 @ 16:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0