Agilitytävling på Nynäshamns BK med Trizz 13/5

Usch igen...dåligt DÅLIGT med uppdatering av bloggen suck...Verkar ju som om inget händer med Ligan men det gör det...faktiskt:)

Först & främst så stapplar jag ut TIDIG varje morgon för en långpromis. Sååå skönt att gå när alla andra sover...Då kan man bara gå & behöver igentligen inte ha så stro koll på läget. Skönt i bland att släppa "kontrollen"...

Men åter till agilitytävlingen på Nynäs BK den 13 maj 2012. Jag liftade dit med Jögen & Ingrid, TACK för att jag fick hänga på!

Herla Sheltieligan var så klart med..men det var bara Trizz som skulle köra. Väl framme så kan jag LOVA att hade jag haft egen bil så hade jag....åkt hem! Kroppen är på botten & så ser jag riktiga SPRING banor:( Inget skäll på domaren absolut inte men för MIN del så funkar det INTE med raksträckor där det står 5 hopp hinder på raken....Ja ja det var som vanligt bara att gilla läget & köra!

Agilityklass 2 med Trizz:

Banan var trevlig & hade jag bara kunnat springa på så hade det gått kanoners...Trizz jobbade på bra men tyvärr så hindrade jag henne alldeles för mycket suck...Hon har driv framåt men ngn måtta på "efter" matte får det allt vara verkar hon tycka....Nolla i mål, johaaa!!! Var ganska nöjd med loppet som helhet...

RESULTAT Agilityklass 2:

Banlängd: 169 m
Ref tid: 52 sek
Tid: 56.86
Fel: 0
Tidsfel: 4.86
Fel toralt: 4.86
Placering: 5/17

Sen var det dax för Hoppklass 1 & ja i den banan var starten alltså 5 hopp på raktsräcka....Min plan var att gå fram till nästan hopp nr 3 & sedan bara KÖRA på, går det så går det! Å det GICK! Trizz var supersäker i starten & drog på & så klart förbi mig:) Jag bara tjoade FRAM & hon drog fram men sedan skulle hon vika av lite mjukt till vänster men av ngn anledning så var det ordet FRAM som "ställde" till det lite för Trizz fortsatte framåt & undrade, matte var är hindret?!?! Snacka om lydig hund, säger matte FRAM är det FRAMN som gäller sedan är det ju BRA om det finns ett hinder där oxå ha,ha,ha....nåja till slut så kom jag fram & kunde skicka henne på vänster hindret in i säcken...Som hon av ngn anledning kom rullandes ur...men å andra sidan han jag att möte upp henne till hoppet:) Ja sedan flöt det på & även i detta lopp kom vi i mål med NOLL fel!!!

RESULTAT hopp klass 1:

Banlängd: 144 meter
Reftid: 44 sek
Tid: 44.04
Fel: 0
Tidsfel: 0.04 sek!
Placering: 4/26

Något SURT att få 0.04 sekunder i tidsfel:( Men...jag är nöjd med att Trizz suger på hinder & ifrån mig, nåja med måtta inte hur låångt ifrån som helst:)
Starterna är jag supernöjd med! Hon står säkert & är helt fokuserad på mig tills hon får startsignal GILLAS!
Mindre nöjd är jag dock med slalomen:( Får inte upp hennes fart så där tappar vi massor, ngt vi inte har "råd" med...Vete katten hur jag ska göra för att få upp farten på henne?!?

Ingrid passade på att köra Milloo lite på framhoppningen, dom ska ju tävla i Strängnäs Cup:) Jag visade även hur jag lärde in slalom på Breeze. Testade även på hennes blivande agilitystjärna Kajsa. En riktigt rolig hund & sheltie så klart:)

Avslutar med att säga GRATTIS till Jörgen som med sin Joplin tog 2 PINNAR i dag!!!

Njut av era hundar!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0