Äntligen en promis med Lotta & Lapparna

Tog med mig hela Sheltieligan & så traskade jag iväg hem mot Lotta. Kan lova att det inte gick fort eftersom jag hade så jäkla himla skit ont i kroppen:( men men det var bara att bita i hop för ÄNTLIGEN hade jag & Lotta fått till en dag & tid som passade oss bägge, tjhoo!!!

Extra plus var att vi även hade hyffsad tur med vädret, det var helt OK vårväder med SOL!

Mina underbara hundar gick lösa hela långa rundan, nåja....Jag satte dom alla i koppel när vi passerade stallet för där var det smalt, folk, hundar & bilar....
Men...före & efter så gick dom lösa TROTS koppeltvång. Men nu är det så TURLIGT att mina hundar INTE jagar vilt & så LYSSNAR dom på mig:) Eller...Mille är ju som han är & bara lullar på & är lite i sin egen värld, men å andra sidan så är han i sin egen värld av dofter...han bara lullar på...det är så himla himla SKÖNT att hundarna kan gå lösa eftersom att jag mestadels stapplar fram & att då gå o koppel hmmmm skulle inte gillas av dom. Nä nä att gå i "kärring" takt är inte riktigt deras melodi. Nä nu får dom röra sig fritt & det mår då mitt samvete bättre av. Då....känns det BRA att ha lagt ner grundträning på att träna dom lösa i alla situationer:)

Men tillbaka till promisen....Lotta & jag gick & gick & pratade & pratade & som vanligt var det rackarns trevligt:)

 

Väl nere i får/hästhagarna så släppte även Lotta sina Lappar & så fick alla 5 rusa runt. Breeze , Trizz & Taito hade sin fulla koncentration på...tennisbollen. Mille & Loija dom lullade runt & bara var..

Från hagen är det inte sååå långt hem & väl tillbaka så hade jag & Sheltieligan varit ute i 2 timmar & 40 minuter GILLAS! Inkl tid hemma hos Lotta & några kortare pauser bla i hagen.

TACK gulliga Lotta med Lapparna för trevligt sällskap! Nästa gång tar vi med fika bara det blir sol:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0