Agilitytävling på Väsby BK 26/5 med Milloo & Trizz

Glömde bort att skriva några rader om agilitytävlingn på Väsby BK.....Tog med mig Milloo & Trizz, det var ju "bara" klass 1. Så dom skulle alltså bara köra Hopp 1:an.....

Väl framme så inser jag att det är lite väl gropigt & lite väl mkt spring för min del:( men SNÄLLA ingela ställer glatt (???) upp & kör min Milloo:) tyvärr så får dom 5 fel i slalomet:( Mille går ut vid 10:e pinnen....vilket såklart även reslulterar i lite tidsfel. Men för övrigt så var det ett BRA lopp!!!

Banan såg "lätt" ut & det var endast 15 hinder.....
Domare var Anna Muller

Sedan var det min & Trizz tur....Hopp-säck-slalom å redan i slomingången kommer en vägran dvs Trizz springer förbi väldigt väldigt LITE men ändå en vägran:( Ja sedan körde jag bara på! Fanns ju liksom inget att förlora:)

Å jösses vilket SUG hon hade till både tunnel 1 & tunnel 2 GILLAS!!! det innebar att jag faktiskt han lite längre än väntat GILLAS det med:) så jag var väl framme till Boxen, hon hade sådant driv att jag tom kunde göra ett BLINDBYTE mellan hinder 3 & 4 JIPPIE!!! Kändes himla BRA! Men...så till lången fick hon sitt vanliga "slutsug" i näsan & skulle springa till godispåsen som anns i slutet:( Vill ju ha sug framåt men NIX nu tog jag faktiskt tillbaka henne så att hon fick ta lången & tunneln...sista hindret efter tunneln var ett hopp som hon sprang förbi:(=DISK! Skitsamma men....Ingela stod i slutfållan med godispåsen & när hon gjorde som hon gjorde så fick hon INTE påsen! 
Hmmm det är ett himla "problem" att ha en hund som suger sååå mkt på slutfållan att hon helt enkelt skiter i hindren:( Hon drar dit varje gång ngt hinder oavsett vart det står bara det STÅR MOT slutfållan!!!

Fick dock ett Tips av Jerry att träna in ett slutord som betyder att OK dra till slutfållan. Ett Tips som jag absolut ska testa. får börja med några hinder & sedan skicka.

Nåja jag var MYCKET NÖJD över:
Att hon hade en supersäker start
Hon sög på tunnlarna
Sökte sig UT på alla hinder i boxen så att jag kunde göra ett blinbyte
  

TACK Ingela för att du köde min prins Milloo!!!
TACK oxå för att jag fick åka med i bilen!!!

Nu blir det tävlingsfritt ett tag...nästa agilitytävling blir Sörmlandscupen för Milloo med förare Ingrid & så Trizz som jag planerar att köra:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0