Hus, hundvakt & bilskjutsare

Under några dagar var jag hus, hundvakt & bilskjutsare åt/till mina goa vänner Sven & Marie i Läppe:)
Tog med mig hela Sheltieligan på tåget till Vingåker. Inga problem med att ha dom alla 3 på tåget:) Å så är det himla SKÖNT att kunna ha med sig hela ligan GILLAS!
 
Innan jag skjutsade i väg dom passade vi på att gå på en gemensam hundpromis:) Självklart blev det oxå lite svamp till maten & blåbär som jag åt direkt....
 
Marie & Gäspa
 
Vi JOBBADE med både Breeze & Gäspa i dummies apportering:) Gäspa är ju duktig & Breeze ja hon jobbade på BRA dock var hon inte lika snabb som Gäspa...:) SÖKER mindre dummiesar, ngn???
 
      
Alla 5 hundarna fick följa med till Söderköping & efter att ha fått mumsig fika i Kanalbåten så tog jag ALLA hundarna & gick i lugn takt utmed Göta Kanal:) Nåja det slutade med att mina 3 fick gå lösa...ngt enklare så. vet inte dock om man får ha hundar lösa sådär men men....det enda som "hände" var att Mille drog efter en STOR Kanalbåt som tutade...men eftersom att ingen annan var på stigen så fick han faktiskt springa....Rätt eller fel, spelar ingen roll för min del var det bara skönt att se honom SPRINGA i 100 knyck...
   
Sedan tog jag det lugnt "hem" till Läppe igen. Stannade till i bla Katrineholm & såklart var jag in på Vingåkers Outlet & shoppade liiite bla på Delicato Outlet:)
 
Därefter har det mest varit lugnt en hel del promisar har det blivit & så har jag tränat Breeze i Rally, fortsättnings skyltarna. oj oj oj vilken DUKTIG hund jag har!!! Däremot så måste jag få en spark i baken så att jag även tränar Trizz i rally, nybörjare. Jösses vi ska ju snart tävlingsdebutera & så har vi knappt tränat...Inte likt mig:( Nä NU måste jag sätta fart med hennes träning!!!
 
Men tiden går fort & snart var det dax att hämta Kanalfararna i Borensberg:) men innan dess så hade jag åkt till Tokstan för att ev para Trizz....Efteråt så lämnade jag henne hos min snälla granne Clary:) Breeze & Milloo lämnade jag till min uppfödare Lena på Honeybrook:)
Sedan var jag....hundfri!
     
 
  
 
Åkte sedan tidigt till Borensberg, ville inte stressa har ju semester:) Hade aldrig tidigare varit där men oj vad fint det var:) Vi väntade medans Lotta & Hasse slussade sedan drog vi till Bergs kanaler & fikade....sedan åkte vi till tågstationen i Norrköping, jag skulle ju till Helsingborg.
 
Kan lova att jag sov en hel del under resan.....till skåneland:)
 
Njut av era hundar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0