Rallyträning med Breeze i dom Avancerade klassmomenten....

Jag har ju fått förmånen att Ann som håller på att utbilda sig till Instruktör i Avancerad & Mästarklass tagit mig & Breeze som träningsobjekt:)
Vi har haft första träningstillfället & då gick vi igenom dom nya skyltarna i Avanceradklass först teoretiskt sedan praktiskt.
Breeze skötte sig himla BRA på det mesta men...att backa har jag inte fått henne att göra ännu:( Nåja det är BARA att TRÄNA som gäller DÅ fixar vi även backa:) Men det andra nya fixade hon galant min Rallystjärna:) Behöver dock få upp lite mer fart på sitt-sitt kvar-kalla in under gång. Men det löste sig direkt när jag hade godisbelöningen att slänga framåt vilket jag gjorde några gånger. Självklart MÅSTE vi träna på ALLT nytt men jag känner mig lite extra taggad nu när det kommit in lite nya moment & såklart att ALLA skyltar även skall kunnas på höger sida....Men det har jag iallafall redan börjat träna....Fot på vänster sida & så Toff som då blir "fot" fast på höger sida= Toff. Å det verkar hon köpa:)
Nu gäller det att träna eftersom att jag & Breeze även ska vara med på hennes examination i januari....å vi får ju inte veta vilka moment vi ska "visa" upp gulp...så det betyder ju att jag måste TRÄNA ha,ha,ha...
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0