Hundmässan 2012 i Älvsjö

I söndags den 16/12 var det dax för ett besök på "Stora Stockholm", hade igentligen inte tänkt åka men...Kristina med Allis Brallis övertalade mig...å helt plötsligt blev vi 5, dvs jag, Kristina, Ingela, Birgitta & Carina, himla KUL!
 
Vi var där ganska länge men vi såg inte hela finalen...Däremot så kollade vi in Sheltieringen, Amstaff ringen & lydnadsringen. 
Blev som vanligt liiiite sugen på att ta upp lydnaden igen...men jag vet att jag INTE kommer göra det suck...Men ja ja det var kul att se dom:)
Sedan blev det såklart att vi traskade runt & runt...inne i Mässan. Det fanns ju en hel del att titta på...Köpte bara lite "äckel" godis till hundarna, tror det var ngn form av vom...det blev oxå en hel del gratisprover, inte fel & så fick man lite extra som uppfödare bla en klotång. Perfekt då den jag har snart måste bytas ut...
 
TACK tjejer för trevligt sällskap!
 
Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Margita Jonsson

Var oxå på mässan..Men missade tydligen ER..mycke folk var där..Men det är så roligt att titta på de olika hundraser som finns..naturligtvis stannade jag vid tibbetanska Terriermontern..Eftersom jag har två tibbar..Sen inhandlades lite hundgodis och varsit hundskin till bilhundburarna..blev några timmar som gick fort på hundmässan

Svar: Lite väl mycket folk så visst var det lätt att missa folk man känner:) Vi var där många timmar, alltid lika trevligt att se alla hundarna & att träffa alla hundmänniskor:)
Marie

2012-12-25 @ 15:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0