Träning inför helgens agilitytävlingar

Åkte ut en sväng till klubben så att bla Ingrid skulle få köra igenom Milloo & Birgitta Breeze. Själv så körde jag bara Trizz i slalomen, kunde ju knappt röra mig, skit!!!

Jörgen hade skrivit ut en bana på 14 hinder & tänkt tilll hur den skulle köras GILLAS! Ingrid var nog lite osäker på hur det skulle gå då hon inte kört Mille på länge...Men JÖSSES vad bra det gick! Syns verkligen att dom är på G...tillsammans GILLAS!
Även Jörgen körde Mille banan, ev så blir det han som kör Milloo på söndag OM Ingrid måste jobba...Gick bra för dom oxå, Jörgen har ju lite mer erfarenhet...

Birgitta fick trixa till banan lite genom att försvåra vissa svängar. Lite armviftande blev det, men jag tror Birgitta var rätt så nöjd?!

Jag & Trizz då..ja inte gjorde vi mycket inte..Kunde helt enkelt INTE göra så mkt, deprimerande:( Men å andra sidan så brukar jag aldrig köra speciellt mkt en dag innan tävling. Får vällan tänka så..
Tyvärr så tappar vi alldeles för mycket tid i slalomen:( Men som det känns nu så...bryr jag mig igentligen inte. Vi kommer ändå aldrig fixa att ta oss uppåt i klasserna eftersom att jag har min jävla kropp emot mig hela tiden:(

Avslutade med att gå en runda runt området, ville inte gå av hundarna i Tokstan...Det kan ju smälla:(

TACK Jörgen & Ingrid för att ni hämtade mig & min liga:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0