Agilitytävling på Strängnäs LKK den 24/9 2011

Kände ju stor oro över om jag skulle kunna köra ngt lopp i dag eller inte....Igentligen skulle jag vällan inte köra men...Det gjorde jag ändå:)

Birgitta & Breeze började med Hoppklass 2...Tyvärr så rev hon det första jäkla skithindret:( Annars hade dom vunnit & tagit den där jäkla sista skitpinnen som det verkar vara helt omöjligt att få...För efter den däringa rivningen så körde dom ett mycket bra/läckert/kanon lopp!!! Men vad gör det när dom rivit.....:( Snabbast tid hade dom oxå...:)

Sedan var det debut för mig & Trizz i Agilityklass 2!!! Min eminenta instruktör Linda Borneland var med under hela dagen & coatchade oss GILLADES!!! Hon gav lite tips & så fick hon mig helt fokuserad på 2 saker, 2 saker som jag själv fick välja på under loppet men...som jag skulle JOBBA för att fixa! Så trots att vi diskade oss på igentligen ett "skit"sätt, jag skulle göra ett bakombyte & jag trodde att Trizz skulle hoppa framåt men så bestämde hon sig för att...inte hoppa & då var jag redan på väg att byta bakom= jag trök ut henne så pass att hon hoppade hindret från fel håll...suck! Men eftersom att vi bara hade säcken, gungan & så 3 hinder på upploppet kvar så körde jag på....Nu var min fokus helt inställd på att Trizz skulle klara upploppsrakan & SISTA hindret!!! Å jösses vilket upplopp!! Rena drömmen för mig som förare!! Hon gasade på, helt klockrent rakt fram över dom 3 hopphindren medans jag gick efter GILLAS!!! Hon vände sig inte om en enda gång utan hade helt fokus på FRAMÅT! Vilken hund!!!
Så trots en disk så kändes det ändå BRA:) Tror att det där "lilla" att bara ha fokus på 2 saker & att sedan göra allt för att göra dom bra/rätt gjorde att det kändes så himla bra för...vi fixade det jag hade hoppats.
Oj vad jag behövde få in just det TÄNKET i huvudet!!! Det ska jag ta med mig inför nästa tävling:)

Milloo & Ingrid diskade sig i agilityklass 1, men dom jobbade på bra i hop:)

Sedan efter en lång stund typ nästan hela dagen jag startade ju i första klassen & näst sist i den allra sista klassen, pust...var det dax att köra igen. Kände att kroppen inte riktigt ville men, piller, piller piller...

Hoppklass 1 med Trizz, starten kändes bra men så av ngn anledning så rev hon hinder 5 tror jag & hindret efter sprang hon förbi?!? Kan inte riktigt förstå varför hon rev inte heller varför hon inte ville hoppa hindret efter?! Nåja, jag kände att skit samma nu hade vi ju redan 10 fel så då bestämde jag mig blixtsnabbt att bara köra på= disk. Men...Trizz fattade inget utan körde på som värsta racerhunden:) Tyvärr så blev hon helt nonchalant in till slalomet suck...Just där lyssnade hon inte utan bara flamsade på:( Men jag fick in henne & då tog hon slalomet, dock utan ngn direkt fart:( Men...efter slalomet var det 2 tunnlar som låg paralellt & då körde jag på genom att skicka in henne & sedan låta henne jobba sig in i tunnel nr 2 bara genom att handla med kroppen, dvs jag sprang inte med ner...Å jösses vilket sug hon fick in i tunneln & sedan rakt fram till 2 hopphinder in i en böjd tunnel för att sedan raca raksträckan långrak tunnel-snett/rakt hopp x 2. Var JÄTTENÖJD med våran slutspurt!!! För hon racade på & så TOG hon dom 2 sista hopphindren! Jubel!!!
Så trots en till disk så var jag nöjd, för även detta lopp hade jag klarat det som jag hade som mål! Å bara genom att ha sådana tankar gjorde att disken var vällan skitsamma, vi fixade det jag hade fokus på! Nästa steg blir att ha fokus på hela banan...Nä det här kändes BRA!

Milloo & Ingrid slog till genom att köra hopploppet med bara 10 fel i slalomet! Dvs dom tog sig i mål & blev därmed 9:a! BRA JOBBAT! Det här loppet såg himla stablit & säkert ut, synd bara att "Mille" strulade i slalomet:( Känns & ser ut som om dom är på G!!

Dagens största bonus var alla pusskalas med Bästa underbaraste Blåndie:) Vilken ljuvlig hund:)

Ett JÄTTETACK till Linda Borneland som var med under hela långa SOLIGA dagen & gav många bra tips & råd! Kändes himla skönt att ha dig med:)

TACK Birgitta & Ingrid för att ni körde mina stjärnor Breeze & Milloo!!!

TACK Jörgen & Ingrid för att jag fick åka med er!

GRATTIS My som med sin Jim VANN agilityklass 2 large & därmed tog en PINNE! Snyggt lopp!

GRATTIS Lena som med sin Lego NOLLADE ( ja ja 0,70 tidsfel i ena & några fler i det andra) både hopp & agilityklass 1 med resultatet 5:a resp 6:a!!! Bra jobbat!

BRA kämpat Tessan med både Jappe & Soya! Det gjorde du bra!!

TACK oxå till Strängnäs LKK för en trevlig tävling med en härlig stämning hela långa soliga dagen!

GRATTIS oxå till Linnea som tog en pinne med Tuff i Kumla! Härligt!

TACK alla mina goa vänner för era varma ord vid min allra underbaraste Sindie´s sista dag...Det värmer:)

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Va kul att det kändes så bra ändå. Inte helt fel att ha ett sådant tänk, något jag skulle behöva. Man fokuserar lätt på fel saker och så går det ännu mera fel.



Ha det bra

2011-09-25 @ 09:57:31
URL: http://Http://carinaduvefjord.blogg.se
Postat av: Marie G

Ja oj vad mycket det gjorde att ha ngn som peppade & som "hjälpte" till att PÅMINNA om det viktiga...att ha fokus på 2 saker & att ha KUL!!!

Vilken skillnad det blev, oj,oj,oj....

2011-09-26 @ 08:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0