Mitt utställningstält & kenneljacka har blivit stulna, fy bövelen!!!

Sist jag hade tvättstugan så blev det bara så att jag glömde suck...bla min kenneljacka i fleece. Visst jag får skylla mig själv, men sånt händer...Att man glömmer alltså. Å jag glömmer alltmer & alltför ofta suck..Som "vanligt" så trodde jag ju såklart att det skulle ligga på glömda hyllan i tvättstugan..Men icke sa nicke, där gapade det tomt dag efter dag:( Tänkte kanske att mina grann tjuvar skulle upptäcka att den fina fleece jackan hade mitt nam tryckt på bröstet & mitt kennelnamn på hela ryggen..Jag menar vem annan ärn JAG vill bära på just den jackan?!?!
Men nu efter 1 vecka så har den ännu inte dykt upp:( Har tom kollat i våran soprum...Jäkla skit helvete!!!

Jaha, då får jag väl efterlysa min Kenneljacka, beskrivning: Beige fleece, med Marie tryckt på bröstet & på baksidan står det Grundsten´s Kennel, Shetland sheepdog

Nästa jäkla skit är att bilgaraget haft på hälsning av tjuvar:( Jag hade lämnat mitt utställningställt i min grannes garage, det är ju lite tungt att bära upp på vinden...Å visst FAN tog dom mitt tält!!! Blir så jäkla jäkla skit trött på alla ligist babianer i den här jävla Tokstan!!!!

Efterlysning nr 2 blir alltså: En stor "påse" med ett utställningstält av den tyngre modellen. Så ser ni ngt liknade liggandes slängt kolla gärna om det kanske kan vara mitt tält. För jag antar att babiantjuvarna INTE visste att påsen innehöll ett tält. Å jag tror INTE att dom vill ha ett..Å då brukar det hamna slängt/dumpat i skogen:(

Summa: Jag har inte längre ngn Kenneljacka & inte heller längre ngt tält att ta med på nästa års agilitytävlingar:(

Hmmm det lutar åt att jag kanske kanske ska fundera på min fortsatta hundtävlings karriär?!? Är det ödet som gett mig en spark i baken?!? Eller är det min vanliga jävla skitotur?!?

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Kära vän.

Allt sånt skit som händer är bara taskig karma, och betyder INTE att man skall lägga ner, det betyder att du inte skall ge dom jävla asen som stal dina saker en anledninga att ge upp. Kör hårt Marie, för det kan du, och du kan det BRA!



Kom igen, på´t bara. Hårt och skoningslöst.

Kram Lotta Med Lapparna.

2011-10-19 @ 15:28:43
URL: http://anncha0117.wordpress.com
Postat av: Marie G

Nä jag lovar att INTE ge upp, inte ännu i alla fall...Tack för dina snälla ord, dom värmer & det behöver jag just nu..:)

Kramisar från mig & min liga:)

2011-10-19 @ 15:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0