Agilitytävling i Katrineholm den 8/10 2011 & jag körde Milloo till vinst!!!

Japp då var det dax för en rapport från agilitytävlingen i Katrineholm den 8/10 2011.
Hade med mig Breeze soom Anders skulle köra i hopp 2:an, Milloo som han skulle köra i hopp 1:an & så Trizz som jag skulle köra i agility 2:an & hopp 1.an....Funderade hela vägen dit på att jag ev skulle köra Mille i agilityklass 1....

Dom körde på två banor & först ut skulle bli Mille...Ähhh på med skorna & så värmde vi upp. Kändes så himla KUL att äntligen kunna köra honom på tävling!!! Kände liksom att det fick bära eller brista...det var ju bara att köra tills det inte gick klängre. Förstod ju att 3 lopp skulle vara för mkt men men...

Lite stressigt blev det dock, så pass mkt att jag fick byta från startnr 23 till 2 med Mille. Annars hade det krockat med banvandringen för agilityklass 2..

Agilityklass 1, den som jag körde med Mille var perfekt för mig & min kropp:) Inte direkt mkt spring utan en tajt bana där det viktiga var att man kunde handla & att hunden LYSSNADE & var kvick.
Kände att det här skulle kunna gå bra, faktiskt....

Mille började med att tjuva:( men sedan jösses vad DUKTIG han var:) Han racade på & lyssnade så himla himla BRA!!! Efter balansen så skickade jag in honom i den långa böjda tunneln medasn jag själv tog mig till framkant på gungan. Nu var det bara att lita på att han sög på gungan, vilket han så klart gjorde:) Han bara pangade på & upp på gungan & det bara small ner i backen & där stod han så fint, min Prins!!!
Oj, han gasade på hela banan GILLAS! Däremot så segade jag i slalomet suck...Körde honom som jag gör med Trizz, tror nog han undrade vad jag höll på med & jag med för den delen..Trodde att vi tappade alldeles för mkt tid där...men men....det höll!!!

Jag & Milloo VANN agilityklass 1 & fick därmed en PINNE, den sista= UPPFLYTTAD till agilityklass 2!!!

Vilken DUKTIG hund jag har i min Milloo!!!!

Däremot så tänker jag inte ens skriva ngt om loppen med Trizz för dom var rent utsagt mer eller mindre katastrof:( Inget stämde överhuvudtaget....Å i hopp2:an slutade det med att jag lämnade banan...Trizz lyssnade inte på mig utan körde sitt eget race. Visst vi startade bra, men redan i hinder nr 4, slalomet började strulet...
Däremot så körde jag ett blindbyte efter tunneln till ett hopp & det gick klockrent!! Det enda positiva som hände när jag & Trizz var på planen! Inget annat funkade...

Sedan körde Anders Milloo i samma klass, Anders var lite för snabb på ett ställe vilket resulterade i en vägring. Även lite strul i slalomet blev det...Tyvärr så blev utgången fel=DISK. Men därefter körde dom som värsta proffsen!!! Oj oj oj vad snyggt, rean drömmen, allt bara flöt & det var nog det snyggaste jag sett Anders & Mille köra:)

Anders & Breeze körde hopp 2:an, ett lopp som jag av ngn anledning missade:( För dom gjorde ett kanonlopp med absolut bästa tiden, som vanligt...:) Men tyvärr så rev Breeze hinder nr 7...Å där försvann chansen till sista pinnen:( Men enligt dom som såg loppet var det skitsnyggt:) Ja ja det är bara att ta nya tag...nästa år:)

TUR dock att jag & Mille VANN:) Det var så himla himla SKÖNT att ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN få köra honom på en tävling! Efter alla många långa timmar på träningsplanen:) Gav mersmak, kanske att jag byter ut Trizz mot Prins Milloo...:)

Dock gjorde Linnea några kanonlopp med sin Ludde & Tuff som resulterade i bla en vinst & PINNAR! Linnea är duktig med sina hundar:) Så ett JÄTTEGRATTIS till vinst & PINNAR!!! Så KUL när det går bra!!!

TACK Anders för att du körde Breeze & Milloo!!!

På vägen hem stannade jag hos Familjen Andersson. Plockade med mig en skrinda hem som dom ändå skulle slänga. Den planerar jag att använda till hundarna när dom väl fått sina dragselar:)
Så TACK för skrindan:)

Jaha det här var sista agilitytävlingen för 2011, får vällan summera tävlingsåret i ett annat inlägg...Det har ju liksom gått lite mycket upp & ner...Men 2012 tar vi förhoppningsvis NYA tag!!!
Jag vill gärna köra bara kroppen fixar det...Efter tävlingen i Katrineholm så var kroppen för jäkligt skitdålig:( Tröttsamt men jag är ju van..

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Grattis till vinst och uppflyttning till klass två!

2011-10-18 @ 10:29:20
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Tackar!!!

2011-10-18 @ 18:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0