Tandundersökning för Breeze, Milloo & Trizz på Animalen

Dagen började med hemfärd från landet, det var ju måndag.....Blåndie blir fortfarande drägglig när hon åker bil:( Hoppas verkligen det släpper.....

Väl hemma så var det bara att bära upp all packning sedan lämnade jag Breeze hemma & tog dom andra på en lånpromis:) Mötte upp Clary som hade Ellen & så traskade vi i väg. Under våran promis mötte vi Lotta med Lapparna, trevligt!!! Så då gjorde vi alla sällskap:) Pausade dock en stund i Fårhagen medans alla hundarna fick rusa fritt. Mille hade dock mest nosen i baken på Loija, kanske hon snart ska löpa?!?
Oj vad TREVLIGT det är att hundpromenixa med trevligt sällskap:) tyvärr så mötte vi en STOR ringlande snok under promisen:( Blåndie var väldigt intresserad, TUR att det bara var en snok...

TACK Clary & Lotta för trevligt sällskap!

Klockan 13.30 hade jag bokat en gratis tandundersökning på Breeze, Milloo & Trizz på Animalen. Dom kör ngn drive under Maj månad med gratis tandundersökning & då måste man ju passa på:)
Tur nog så fick vi Ulrika Ytterberg som skulle kolla tänderna på mina hundar:) Blev så himla STOLT över att dom skötte sig exemplariskt:) Ulrika fick kolla igenom hela munnen på dom alla utan ngt strul alls, GILLAS!
Breeze & Trizz hade fin fina tänder:) Mille hade dock en begynnade inflammation så nu ska jag borsta hans tänder varje dag i 14 dagar med antiinflammatoriskt medel. Bara för att mota Olle i grind...Sedan bara SKA jag borsta ALLAS tänder regelbundet! Det LOVAR jag!!! Det är ju faktiskt bara ren lathet att INTE borsta tänderna på dom....men det ska det minsann bli ändring på nu!!!

Passade oxå på att väga dom, inte lika muntert kanske...

Breeze: 13 kg (hon har ALDRIG vägt så mycket tidigare!!! Nu ska hon bantas ca 3 kg...)
Trizz: 5,0 kg (för lite enligt mig)
Blåndie: 7,1 kg hmmm ja vad säger man?!? Hon är ju bara snart 5 månader
Milloo: Glömde jag bort att väga...men han väger ca 13 kg

Sedan var det åter dax att säga Hej då åt hela ligan:( Dom åkte till landet & jag till jobbet...

TACK snälla Svenerik & mamma som tar hand om min liga:)

Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Lotta

JÄTTEKUL att stöta på er på prommisen!

Tack själv för härligt sällskap!



Kramisar

2011-05-31 @ 09:14:58
URL: http://anncha0117.wordpress.com
Postat av: Marie G

Instämmer till fullo:)

Kramisar

2011-05-31 @ 23:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0