Jag & Trizz på agilitytävlingar i Västerås i dag & hem kom vi med en pinne!!!!!

Glädjande nyheter!!!

Jag & Trizz tog en PINNE i Agilityklass 1a i dag!!! Hipp hipp hurra vad Trizz är bra!!!!

Ja i dag tog vi våran allra första PINNE & det blev alltså i agility klass! Tjhooo!!!

Banan var relativt lätt & tyvärr för min del så var det en springbana:( Det märktes oxå när jag körde att Trizz flera gånger frågade: Vad ska jag nu då??? & Skynda skynda jag vill vidare!!!!
 
Lite trist för miin del eftersom att jag inte har några möjligheter att hänga på henne....Men men vad gör det när vi trots det tar EN PINNE!!!! För vi var nolla & det räckte till en 5:e placering!

Mmmm jag HAR en DUKTIG hund i Trizz också:)

Kände i första klassen att hon var taggad & bara ville köra, men innan trodde jag nästan att jag inte skulle få i gång henne...Men ingen riskt, hon drog i full fart:) TÄNK om jag kunde springa DÅ skulle vi bli farliga på banan:)
När det var dax för agility 1b då kände jag däremot att nu var det varmt, vilket det var....Tror nog att även Trizz kände av värmen. Men allt gick OK tills vi kom till däcket & Hejaklacken ropade KÖR KÖR JOBBA JOBBA då tyckte Trizz att det var konstigt att de våra ropade...Så då sprang hon förbi däcket. Ja ja JAG VET att hon reagerar starkt på detta men det ska hon klara...Samma sak i Vallentuna förra året. Men för MIG så känns det BRA att få pepping när jag kör, så Trizz får lära sig det:)
Ja så då fick vi ju totalt 10 fel en vägran(däcket) & en vägran på näst sista hoppet, men då hade jag FY FY mer eller mindre slutat att köra agility:(

Ett JÄTTEGRATTIS till Jörgen som med sin Joplin VANN agility 1b!!!

TACK Jörgen med fru för att jag & Trizz fick åka med er!!!

Nu är jag tillbaka på landet & firar med en "kall":)

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Grattis till pinnen!

2011-05-08 @ 13:27:33
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

TACK!!!!

2011-05-09 @ 22:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0