En rapport från Milli på valpkurs:)

Eftersom att jag varit lite dålig på att uppdatera så kommer här nu ännu en rapport från Milli med Familj, KUL:)
Jag blir så himla GLAD att få höra ifrån "valparna" & Milli är ju fortfarande valp...Nåja dom andra är ju 3 år men fortfarande "mina" valpar:)

Det var kul att träffas igen, även om det blev lite kort.

 Kursen går bra tycker vi. Fascinerande att träffa människor man förmodligen aldrig annars hade mött. Alla hundarna kan redan ”sitt” och ”kom hit”, åtminstone om man mutar dem med godis. Flera av dem var också duktiga på att stanna kvar sittande, när husse/matte flyttade sig bakåt något steg. Milli klarade det någon gång, men ännu inte de flesta av gångerna. Men… det märks ju att hon är utbildningsbar, så tids nog kan hon även det. Hon verkar ju dessutom vara yngst av alla valparna på kursen. Vi simmar lugnt.


Milli på valpkurs som dom går på Svenska Hundklubben


Milli:)

 Vi har köpt fästingmedel till henne som vi tänkte prova om ett par dar. Effipro heter det, köpt på Apoteket (via Internet för det var 100 kr billigare!). På nätet skriver andra att det innehåller samma verksamma substanser som t ex Frontline, men att det alltså är väsentligt billigare. Att döma av inlägg på nätet, så verkar ”alla” vara nöjda. Har du någon åsikt/kommentar?

 TACK Familjen för Milli rapporten & för fotona:)

Skickar samtidigt ut frågan OM någon testat alt vet ngt om fästingmedlet EFFIPRO???? Jag vet inget om det medlet men kanske ngn där ute vet mer????

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0