Breeze löper för fullt...

Vilket tyvärr innebär att hon INTE kan tävla på lördag på hemmaplan samt på söndag i Strängnäs Cup. Trist men så är det...Även dom två agilitytävlingar som är 21 & 22/5 måste Breeze "hoppa" över:( Men...till DM´t den 29/5 i Flen, ja DÅ kan hon åter tävla! Å förhoppningsvis försvara sitt DM GULD i lag!!!!

Kanske kanske att Anders kan köra henne på DM`t:) Så att Birgitta den snälla slipper...Hon ska ju köra både Zingo & Milloo:)
Själv ska jag köra Trizz ind. OM min kropp vill....

Kanske kanske jag kan får Anders att köra Trizz?!? Skulle min kropp gilla, men jag vill ju såklart allra allra helst kunna köra själv....

I dag på tävlingslydnadskursen bytte jag ut Breeze mot Trizz. Men vi han inte träna länge innan Clary dyker upp på planen med..Blåndie?!? Japp, hon hade varit hem till mig & hämtat både Breeze & Blåndie & sedan tagit sig en tripp till klubben, GILLAS! Så istället för att "träna" Trizz så gick vi ner & kollade när Familjen var på valpkurs med Milli:) Tyckte det var så KUL att få gosa med Milli & jag tror nog att även Milli kände igen oss alla, både 2 & 4-benta:)

Passade även på att klicka in Blåndie, hon nappade direkt på klickern:) Klickade ögonkontakt...Men vad gör hon inte för korv:)

Blåndie kommer att bli en kanon träning & tävlingskompis för någon därute, jag lovar:)

Nu när jag såg Milli & Blåndie brevid varandra så tyckte jag inte alls att det var så stor skillnad på dom storleksmässigt...HOPPAS att Blåndie nu inte växer så förskräckligt mycket mer...Å att henns öron får en naturlig tipp Å att.....hon snart får ett eget hem:)

För annars är risken stor att hon får...stanna kvar hemma & igentligen funkar det inte:( Men å andra sidan så är hon ju en helt UNDERBAR hund!!!

Usch vilket dilemma:(

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0