Ytterligare en tidig morgon pga av en pipandes Breeze

Suck...börjar bli lite trött på att Breeze är den som väcker oss andra VARJE morgon med sitt pipande & vankandes:( Hon går omkring gärna med ngt i munnen, spelar inte så stor roll vad men ngt vill hon ha i munnen....Å Ja då väcker hon så klart Blåndie som bara LÄNGTAT efter att vi andra ska vakna...Trizz däremot är lite morgontrött & suckar lite, hon vill helst ligga kvar i sängen...

Antar att det blivit ngn form av rutin att gå upp tidigt, säkert mitt eget fel:( Som vanligt är det ju bara att gilla läget, klä på sig & traska ut på morgonpromis. TUR att solen sken men det var trots allt lite snålblåst tråkigt väder...

Ja,ja hela fickan vara i allafall full av godis, ngn form av aktivering hade jag såklart tänkt det skulle bli trots arla morgonstund.

Blåndie fick gå en bit sedan tänkte jag bära henne, Jo tjena vad hon ville det då, not! Men nu var det bara för henne att gilla läget en bit i allafall....När vi sedan kom till skogen blev det full rulle på alla 3:)
Var inte så där jätteinspirerad men...man kan ju inte bli annat än på bra humör när man har dessa 3 vildingar med sig ut i skogen:)
Det blev gå upp på olika stenbumlingar, stubbar & trädstammar. Breeze & Trizz gillar verkligen att få JOBBA:) Å Blåndie hänger på GILLAS! Snacka om att hon snabbt fattade att om man gick upp på stenbumlingen fick man ju godis!!! Gullungen:)
Dom fick oxå några godisrutor på backen, enkelt men ända lite jobb för huvudet.

Vi var ute i ca 1 timme & 15 minuter, skönt...både för mig (men INTE min kropp) & för hundarna!

Strax dax att traska till jobbet:( Men min snälla granne har lovat att ta ut tjejerna på dan:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0