Lite kort om trippen till Läppe med Trizz & Blåndie

I torsdags åkte jag, Trizz & Blåndie till Vingåker med tåg...Blåndie´s allra första tågresa med Inter City. Hon skötte sig så bra, visst lite läskigt var det när tåget rullade in på perrongen...Men väl på tåget var hon hur cool som helst:) Hon fann sig snabbt tillrätta i mitt knä:)

Däremot så dregglade hon lite i bilen till Läppe:( Nåja, ju mer bil hon åker ju bättre blir det....

Väl framme så anpassade hon sig kvickt till den "nya", tillfälliga flocken. Rally Sally var inte ett dugg intresserad & Gäspa var lite avvaktande.

Det var i allafall himla skönt att allt funkade, man vet ju aldrig med en 11 veckors valp...

Några promisar blev det oxå så klart. Tyvärr så hade jag inte med mig min kamera:( Men jag HOPPAS att Marie M skickar över alla foton vi tog med hennes kamera!

På söndagen var det dax för SHK`s årsmöte på Strömsholm. Då funkade bilresan bra:) Passade p att låta hundarna rasta av sig på dom fina öppna ytorna runt Djursjukhuset. SOLEN sken:) När mötet var så fick hundarna varsitt märgben att smaska på, så det gick då ingen nöd på dom....

Även bilresan "hem" gick bra....

Men så pang boom så var det dax att packa & ta tåget hem igen....Även denna resa gick kanoners:) Sedan blev det buss från Syd till satn, oxå utan problem. Däremot så lät bussen ngt fruktamsvärt från stan hem:( + att det då oxå svängde mer..vilket resulterade i att Blåndie blev åksjuk & dregglade:( Men så fort vi kom av bussen så lugnade hon ner sig.

Ja så nu är man hemma igen...

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0