Kringlan Cup i Agility på Södertälje bk 5 juni 2011 &(nästan) storslam för Milloo!!!

Ja "Mille" & jag åkte hem från landet i lördags kväll & lämnade tjejerna kvar.....Snälla Birgitta skulle ju tävla min Prins på den allra första upplagan av Kringlan Cup i Agility på Södertälje BK.
Å ännu snällare "fniss" jag hade ju lovat i ett svagt ögonblick att vara domare....Trodde dock att det inte skulle bli så många startande som det till slut ändå blev. Lite skrämmande men samtidigt KUL! Men självklart hade jag hellre velat täva Trizz...Nåja i bland blir det ändrade planer.

Hade fullt upp med att klura ut vilka 2 hopp resp agility banor jag skulle använda....Svårigheten skulle ju ligga på klass 2...Tyvärr visade det sig att speciellt den första hoppklass banan var SVÅR....Många disk blev det & det är ju inte direkt opptimalt när det var meningen att dom 10 bästa efter att resultaten från hopp & agilityn räknats ihop oavsett storlek...Kände till slut att "Hoppsan, ska det gå att få fram 10 finalister"???? Så efter första hoppbanan så fick jag ändra om lite på dom kommande banskisserna, NÅGRA bara måste ju komma i mål...
Måste dock erkänna att jag inte tyckte banorna var så rackarns svåra, bara man kunde lite handling:) Däremot var det väldigt många nybörjare/oerfarna ekipage & DÅ kan jag helt klart förstå att banorna upplevdes som svåra...Inte lätt att börja tävla på en typ klass 2 bana...
Alla kämpade dock på BRA & jag såg en hel del läckra lopp där hundarna hade driv & förarna kunde handla, GILLAS!


Foto, samtliga: Jörgen Niklasson

Men allra allra ROLIGAST var i allafall att Birgitta med min Milloo tog sig till FINALEN!!! Å jag kan verkligen LOVA att domaren INTE var partisk när dom var på planen!!!!



Däremot så var jag himla stolt & glad över hur himla BRA det går när Birgitta kör Milloo!!!Han gick bara bättre & bättre:) I finalen hade han 5 fel i agilityloppet & nollade hopploppet, GILLAS! Å det räckte till en 2:a placering fter en helt oslagbar papillon:)

 

Så i den allra allra första upplagan av Kringlan Cup kom Birgitta & Milloo 2:a!!!



Ett JÄTTEGRATTIS till Birgitta med Milloo & ett JÄTTETACK för att du körde min Prins!


Ett utav priserna

Tack Jörgen för bilderna!

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Va kul, grattis!

2011-06-08 @ 18:42:05
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Tack!

2011-06-08 @ 22:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0