Valparna under vecka 3 å äntligen en uppdatering.....

Hua, hua vad fort tiden går.....Har slarvat med att uppdatera bloggen suck...Men jag kan med GLÄDJE skriva att Breeze mår så mycket bättre:) Känns himla BRA!!!

Valparna, ja dom växer & frodas, kan inte se att det går ngn nöd på dom....Försöker så klart pyssla med dom så mkt som möjligt dvs klippa klor, pilla på dom, torka dom med handduk & bara hålla dom i famnen. Blakkie är en riktigt kelgris & vill gärna mysgosa:) Blåndie däremot har mkt egen vilja, väldigt lik Breeze som valp:)

Bägge gillar att slita i leksakerna & är så nyfikna när jag lägger in ngt nytt i hagen. Bla så har dom ett kastrullock, liten papplåda, leksaker & bollar. Mrn det går lika bra att bita i mina tofflor...Kan lova att det känns om dom råkar bita i tån. För nu har dom små sylvassa valptänderna börjat komma fram. OBS! Med betoning på SYLvassa!

Dom har nu oxå fått börja äta riktig mat tillsammans med efterrätt så går det ner, dock föredrar dom oftast efterrätten:) Det flytande vita från Breeze alltså:))

Det märks mer & mer att dom börjar likna hundar för dom sover hela långa natten:) Gillas av mig!!! Visst dom vaknar ganska tidigt men se det gör ingenting:)

Här kommer en del blandade bilder från dag 3 veckor, 2 dagar tom 3 veckor & 4 dagar. 


Blakkie 3 veckor & 3 dagar

Blakkie under vecka 3
   
   
   
   
  

Blåndie 3 veckor & 3 dagar



Blåndie blandade bilder under vecka 3
  
                        

Ja många bilder på tjejerna blev det, så det får bli ett nytt inlägg där det blir mer bilder men då på tjejerna tillsammans...

Njut av era hundar! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0