God fortsättning på 2011 alla bloggläsare!

Det blev ett lugnt & skönt nyårsfirande:) God mat & dryck men vi hade inga smällare....Däremot så både hörde & såg vi raketer på avstånd. Milloo reagerade men...han skötte sig BRA, himla skönt att det gick så pass bra. Nästan ingen reaktion alls, GILLAS! Däremot så får han trots det stanna kvar på landet, för i Tokstan så komer det med all säkerhet att smälla länge till:(

Nu på morgonen så tog vi oss dvs Milloo & Trizz en promis i djupsnön. Det var liksom oplogat, tjohoo!!! Bra både för 2 & 4-benta:) Vi passade på att hämta pallkragen, behöver ju en till nu när det blir valpar(får jag HOPPAS alltså). Till slut hiottade vi den i snön & sedan var det bara att bära hem den...Psut & stön, lite jobbigt var det att pulsa i djupsnön....Det har ju kommit ca 10 cm i natt.

Väl hemma igen var det bara att börja skotta igen....måste ju se till att ligan har "rast platser"...Måste göras för nu är det mkt snö, GILLAS dock av mig. Men jag förstår att hundarna har lite problem med att hitta "lätta" platser att rasta sig på.  Men nu är det gjort:)


Breeze i gången upp till Lillstugan

Har nu börjat tempa Breeze & kvällstempen ligger på 37,9 & morgontempen ligger på 37,7. Helt normalt för henne....Oj,oj,oj nu är det inte många dagar kvar....

Jag skulle ha varit i Tumba i dag men väglaget satte stopp för Lenas bilfärd, så det blev en dag på landet med ligan i stället. Inte helt fel, men i morgon blir det av.....att åka till Tumba vill säga. 

Har massor av bilder i min kamera men det tar så himla lång tid att ladda upp dom här så det får vänta tills jag kommer hem.



Njut av era hundar! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0