Blandat under veckan som gått

Ja denna vecka har varit både ock...Breeze har verkligen mått både bra & dåligt...Men nu, peppar, peppar så verkar hon bra:) Eller i allfall mycket bättre GILLAS!!! Hon äter ganska OK & så ser jag att hon är så mkt piggare, Så skönt!!! Nu på söndag så äter hon förhoppningsvis sin sista dos antibiotika...Å ännu har valparna inte reagerat på det, tjohoo!!

Trizz då? Ja hon har faktiskt fått sig en hel del promisar, bla så tog jag med mig henne i går, torsdag på den gemensamma hundpromisen. Det blev dock "bara" jag med Trizz & Suneeta med sin Chanell, men vi gick i ca 1 timme & 10 minuter. En trevlig & välbehövlig promis:)
Så...Tack Suneeta för sällskapet!!!

Har oxå gått med Breeze & Trizz varje dag på ca 1 timmes promis, bla har vi gått ner utmed kanalen. Har haft koll på Breeze, men hon verkar verkligen uppskatta att få komma ut. Självklart har takten helt bestämts av henne:)

På dom kortare promisarna har jag försökt att aktivera dom med att bla "tappa" mina vantar som dom sedan får leta upp & hämta tillbaka. Har oxå lagt ut olika saker i skogen som dom sedan fått nosa upp & komma med. Känner att dom behöver få lite huvudjobb.... 

Har passat på att träna Trizz i starter, det kan man ju träna precis överallt:) Så lite "agility" träning har det blivit....Men nu längtar jag verkligen efter att få TRÄNA AGILITY i ridhuset! Känns som om det var alldeles för länge sedan sist. Men å andra sidan så löper ju Trizz & jag har f.n så ont i kroppen:( Så det har väl trots allt ändå varit "bra" att vi båda vilat...Kanske att vi vilat oss i form ha,ha,ha.... 

Får se vad kommande vecka har att bjuda på....Men innan dess är det ju helg:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0