Trizz, Milli & Blåndie ögonlysta UA!!!!

Packade in alla hundar i bilen för färd mot Södra Djursjukhuset, passade oxå på att ta en tripp till Lena på Tumba Hund & Katt. Mamma hade ju beställt Denta Stix & Smackosh(stavningen?). Sean åkte vi mot "Södra". Var där i god tid så både Milli & Blåndie han kissa utanför innan vi skulle in.

Som vanligt så droppas dom 2 gg i ögonen innan. Väl inne så började jag med Trizz & hon skötte sig exemplariskt:) Hon hade jättefina ögon, härligt!!!!

Sedan var det Millis tur & hon tyckte inte riktigt om det, men trots det så skötte hon sig bra:) Även hon hade finfina ögon:)

Ja sedan var det då dax för Blåndie....Även hon hade fina ögon dock lite annorlunda mot Millis bruna. Men blåa ögon är ju lite speciella. Blåndie skötte sig lika bra som Trizz, härlig huund man har japp!!!! Så stolt:)
Hon ska dock ögonlysas som vuxen igen.

Eftersom det även var med en trevlig aspirant som sa att hon var jätteglad för att få lysa sheltie(som hon tydligen behöver många att träna på) & då främst blå. Å eftersom jag hade en blå till i bilen dvs Breeze så fick även hon en gratis ögonlysning:) Självklart hade hon också fin fina ögon:) Visst dom visste ju att hon var ögonlyst pga av valparna men...det betyder ju igentligen inte att ögonen behövde vara ua. Men bägge sa att hennes ögon var så fina:)

Så KUL att alla hundarna hade fin fina ögon & så STOLT över att få höra att jag hade så DUKTIGA & LUGNA hundar, även valparna:) GILLAS!!!

Passade på att köpa lite magfoder i fall att, bra att ha hemma....

1.800:- kostade kalaset.....Men oj så lätt det var att åka hem när allt var över:)

Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Vad skönt att det gick bra! :-)

Ha det bra //Tessan

2011-02-28 @ 17:23:40
URL: http://www.kennelprius.se
Postat av: Marie G

Tack, ja det är alltid lite pirrigt...

Njut vidare av dina godingar:)

2011-02-28 @ 20:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0