Dom andra hundarna då?!?

Jag försöker verkligen aktivera Breeze & Trizz oxå....I måndags så gick jag & Suneeta en kvällspromis efter jobbet med tjejerna, vi var väl ute i ca 45 minuter. Å i Tisdags var jag med på den gemensamma hundpromisen som Suneeta hade. Vi gick från Brunnsäng runt Weda via Grusåsen hem...Var ute i ca 1,15 ungefär...SKÖNT att få sällskap & SKÖNT att tjejerna fick en promis:)

I går Torsdag hade jag hundpromis på dan, men tyvärr så kom ingen:( Nåja det är bara att gilla läget...Gick då med tjejerna uppe i Tallhöjdsskogen. Lite gömma & leta vante + att Breeze plockade några tomflaskor åt mig:)

Annars så har det blivit lite blandpromisar, för givetvis har vi promenixat:) Tyvärr så är min kropp inte alls med mig:( Jäkla skit!!!! Men då får det bli promisar med tjejerna & buss till jobbet...

Breeze mår helt OK! Kanske liiite trött men det blir man efter att ha valpat.....

Inomhus så har jag då & då plockat fram dom olika aktiverings prylarna jag har...Å jag har ju nästan ALLA av Nina Ottosson:)


Den här är en av favoriterna:)

Trizz, ja hon löper medn är på sluttampen....Skönt, för då kanske Milloo kan komma hem....
Planerar att träna AGILITY på söndag igen!!! OM min kropp fixar det vill säga...Men dit ska jag & funkar det inte så får jag väl TITTA på.....eller muta Birgitta att köra:)


Min härliga & underbara Bästa Trizz:)

Vill säga ett STORT GRATTIS till Tessan på Prius för dom 4 härliga valparna Soya nedkom med!! Lycka till med valparna! Jag vet att du har en underbar tid framför dig:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0