Agilitytävling i Märsta/Sigtuna den 13/8 2011 med Milloo & Trizz

Eller "Så snabbt kom jag ner på jorden igen"....

I dag skulle Ingrid debutera Milloo i agility samt hoppklass 1. Dom har ju bara tränat i hop några få gånger så dagens tävling skulle vi bara ta som en ren träning:) 
I hoppklassen som var relativt enkel, enligt mig:) så började det med lite Jösses & slutade med MYCKET BRA! Tyvärr en disk, men oj vad impad jag var av att Ingrid trots en Jösses början verkligen jobbade resten av banan & att hon gjorde det så bra! KUL!!!
I Agilityklassen så kan jag helt klart förstå att "Gulp, vilken bana"....själv tyckte jag den var rolig & lagom klurig. Men för en nybörjare så var den nog i klurigaste laget...Ja ja Ingrid kämpade på bra ända tills Milloo skulle till säcken efter Ahindret & Ingrid skulle vända till hoppet efter Ahindret=DISK! Men...dom skulle faktiskt till säcken...
Nu ska vi träna vidare & självklart kommer Ingrid igen på tävlingsbanan redan den 24/8 för då är det SörmlandsCupen i Strängnäs:)

Trizz då? Ja vad ska jag skriva...Själv så kände jag mig taggad efter Veronica kursen onsdagen innan tävlingen dvs den fanns i ryggen sedan 3 dagar. DET skulle väl göra susen eller?!?

Jo tjena, snacka om platt fall....I hoppklassen var vi inte ens på samma planet:( Banan började med Hopp-Slalom-Däck-h till tunnel-h hopp-Kort tunnel-Säck-h rund tunnel osv. Ja hoppet tog hon & slalom sprang hon förbi.....Tog om & se DÅ kunde hon gå slalom grrrr...in i tunneln & ut ur tunneln & så tog hon hoppet iin itunneln NOT!! Där slutade helt våran lilla lilla kommunikation:(  Det slutade med att jag bara stod & tittade på henne medans hon rusade runt & kollade upp i himlen?!? Ingen kontakt överhuvudtaget suck...Ja,ja det var bara att ta nya tag till agilityklassen. 

Hmm även agilityklassen började med Hopp-Hopp-Slalom...Nu jäklar skulle jag jobba häcken av mig för att hon skulle gå rätt i slalomet:) Jo tjena igen...trots att jag "röt" till SLALOM så drog hon förbi...Grrr...Å så gjorde hon rätt när vi gjorde om. Ja sedan var det bara att köra på! På vägen till målet så sprang hon förbi ett hinder som faktiskt stod rätt framför henne?!? Måste väl ha tryckt ut henne eller ngt...Fick totalt 15 fel, vet inte vart den andra 5 felan kom ifrån? Dock klarade vi reftiden trots att vi tog om slalomet & sprang förbi ett hinder:) Men så lät jag henne rusa på oxå..Även på kontaktfälten & det fixar hon 1 GÅNG på varje hinder! Ångrar dock att jag inte som på träning lät henne stanna 2 på & 2 av. Men av erfarenhet vet jag att 1: Hon fixar running contacts 2: Hon missar inte kontaktfälten efter att ha fått sprungit utan att fått stanna. Men VARFÖR inte passapå & träna & samtidigt belöna?!? Vet inte vad jag tänkte på? Ja,ja....

Ingen bra dag i dag....

Men ett jätte GRATTIS till Jörgen som med sin Joplin tog en PINNE!!!

Men allra allra BÄST var att få pussa på Bästa Blåndie:) Vet inte vem som blev gladast att ses:) Hon är ju bara för ljuvlig:) Tyvärr hade jag glömt kameran hemma så inga bilder:(

TACK Jörgen & Ingrid för att jag fick åka med er!

TACK Ingrid för att du tävlade min Milloo!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0