En heldag på klubben med nästan hela ligan

Tillbringade nästan hela onsdagen på klubben med Breeze, Milloo, Trizz & Lena med hennes sheltiegäng:) Vädret var underbart!!! Jösses vad det är bra för själen att vistas ute i ett härligt höstväder med en skinande sol!!! Precis vad jag behövde:)

Vi gick som vanligt en runda med alla hundarna racandes lösa....

 

Sedan byggde vi upp det vi hade planerat att köra. Eftersom att jag har sådan jäkla värk i kroppen så fick det bli träning därefter dvs vi byggde så att jag inte behövde röra mig så mkt....Det blev bla tre tunnlar på rad, "bara" att skicka:)

Breeze: Jösses vilken DUKTIG hund hon är:) Det är ju rent av ljuvligt att "köra" nåja i alla fall dirigera henne runt bland agiltyhindren!!! Blir det fel så är det jag som antingen varit för snabb att "lämna" hindret eller slarvat med min handling:(

Milloo: Han är ju verkligen go, min Prins:) Vill ALLTID göra sitt bästa men i bland vill han liksom lite för mkt:) Först var han helt klart övertaggad:( Men han skärpte till sig & gick rackarns bra:) Eller det kanske var JAG som skärpte till mig?!? Japp så var det....Nöjd var jag i alla fall när vi var klara.....

Trizz: Min "nya" skällande sheltie:( Suck...jag blir sååå trött på att hon ska skälla så förbaskat:( Å ja, jag har bara mig själv att skylla... Men...hon skötte sig så BRA på plan:) ALLT behöver tränas på men jag är så NÖJD med hennes utveckling så här långt. Men...jag vill ha SNABBARE slalom!!! TRÄNA-TRÄNA MERA!!!

  


Trizz

Efter att ha gått en promis som avslut så packade vi bilen full med sheltisar:) Fick Lena att lägga ett viltspår till mig & Trizz som vi skulle gå senare på kvällen.

TACK Lena med div Honeybrookare för en trevlig dag!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0