Äntligen träning på klubben igen & hundarna smaskar på ben

Klockan 11 plockade Elisabeth upp mig efter jobbet, det blev en liten promis på stan. Gossi & Kola skulle socialtränas & Pleska skulle inätas.....

Sedan bar det av hem till mig för ombyte & hundhämntning, för färd mot klubben. Väl där så gick vi Vildsvinsrundan, ut via Agilityplanen alltså...Ja vi hade väl gått ca 30 meter innan ett GÄNG VILDSVIN springer tvärs över stigen!!!! Gulp sa jag, var är hundarna?!?! Som tur var så höll dom sig vid oss....Men...tjohoo upp med nosen & vädra, vad är det som luktar?!?! Skulle vi våga gå vidare?!? Japp det gjorde vi, för dom sprang ju åt vänster & vi skulle snett höger....Men hundarna var intresserade av den mkt spännande doften....suck!

Men som tur var så mötte vi inte "svinen" fler gånger.....

 
Uppbökat var det, dock inga foton på svinen. Jag hade fullt upp med att kolla hundarna.

Trots detta "möte" så var promisen så trevlig & nyttig både för 2 & 4-benta:) Jösses vad hundarna racade & Trizz & Kola fann varandra, kul!

  

 

 


Trizz:)

Väl tillbaka på planen så satte vi oss & bara njöt, solen sken, hundarna hade fått röra på sig & vi hade lite agilityträning framför oss...Hindren stod framme så det vara bara att plocka fram hopppinnar & en tunnel.

  

Började med att som vanligt att köra Breeze...

Breeze: Körde snäva, lite trixiga hopp kombinationer som innehöll både framförbyte & blindbyte. Hon var taggad & på G men i dag kändes det inte som om vi var samspelta:( Hon jobbade bra men eftersom att min jä.la kropp INTE var med mig så kände jag att jag inte var riktigt på hennes nivå. Men hon fick köra & trots MIG så slutade det bra, jag var nöjd för svängarna blev tajta:) däremot strulade avståndhandlingen ngt pga av mig så klart:( Hon missuppfattade mig några gånger & det tar jag helt på mig....Så attans trist när jag har världens BÄSTA agilityhund enligt mig:) Kontaktfälten gjorde hon så rackarns bra! Även slalomen som var delad på 2, med trixiga ingångar funkade BRA!

Trizz: Ja min lilla tjej som i dag fick köra på mediumhöjd:( Fasiken måste försöka få ner henne till small...det är ju bara knappt 1 cm:( Nåja det är bara att bita i det sura äpplet & träna på medium....
Körde oxå lite trixiga hoppkombinationer varierande med fart rakt fram. Dvs fart framåt-trixig hoppkombination-fart rakt fram-belöning genom slängd godispåse. Hon kändes så härligt taggad! Men eftersom att jag var orörlig så fick det ju bli mkt att vi jobbade tajt. Tur att hoon sticker på slängd godispåse:)
Hon jobbade på bra & svängarna blev relativt tajta, så mkt har vi ju inte tränat...Däremot så sprang hon under mediumhöjden några gånger, inge bra! Vad göra? Mer än att träna....La upp 2 pinnar & då hoppade hon..
Även kontaktfältshindren funkade BRA! Likaså slalomen, delat på 2 typ triangeln men med bara 2...

Milloo: Körde likadana övningar med Mille som med tjejerna. Kan bara säga: FY FASIKEN VILKEN JÄKLA BRA HUND JAG HAR!!!! Jösses han gick så himla BRA!!! Trots att jag knappt kunde röra mig & han som tidigare då haft lite problem med att jobba "långt" ifrån mig...Men nu....jobbade han hur snyggt, säkert & läckert som helst. Så KUL! Tajta svängar, Ut-övningar, framför resp blinbyten ja allt bara satt:) Kontaktfälten, ja där bara small hans framben i backen:) Oj,oj,oj vilket träningspass, han har aldrig gått så bra med mig:)

Men då blir jag ju lite deppad eftersom det känns så jäkla trist att ha så bra hundar & sedan inte kunna köra:(
Fybövelen.....

Vilket fall som så var jag mer än nöjd trots allt:) Visst Trizz & jag har MYCKET att träna på men jag har ingen brådska med henne. Å hennes träning får ju bli på mina vilkor...Men så dyker ju tankarna upp på OM jag ska köra henne i agility på MEDIUMHÖJD?!?!Får se på kommande träningstävling & så då den 5/6 på Solna-Sundbybergs BK´s agilitytävling. Dit är vi ju anmälda...

Nu ploppar tankarna upp på att skaffa en annan hobby...Suck

TACK Elisabeth för en trevlig & nyttig dag!!!





En bild på klubben prispall men....det måste vara världens enda som har 3-1-2?!?! Det brukar väl vara 2-1-3?!?Eller har jag missat ngt??
Ja, ja nu har vi en prispall i allafall....

  
Milloo:)

 
Breeze:)

Trizz då? Ja hon brydde sig inte om sitt ben....


Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ojojoj, vilken fin blogg du har fixat, den är jättesnygg.

Och vilka snygga bilder på dina hundar.

Vad kul.

Vi ses snart

Kram Lotta med Lapparna

2010-05-07 @ 08:55:02
URL: http://anncha0117.spaces.live.com/
Postat av: Marie G

Det är min snälla granne Carina med Russeltussarna som fixat den:)

Har man en bra kamera så borde ju även jag till slut få några bra bilder ha,ha,ha...

Syns & hörs!

Kramis

2010-05-07 @ 10:01:28
URL: http://marieosindie.blogg.se/
Postat av: Carina

Ja det är inte kul när kroppen säger ifrån och man vill så mycke mera själv!

Gud va jag längtar tills Krita kan så mycke så vi bara kan köra på!

Ha det bra!

2010-05-07 @ 18:08:50
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Ja man blir ju ngt deppig:(

Som du tränar så är det snart dax:) För attan vad KUl det är med agility!!!

Ha en trevlig helg!!!

2010-05-08 @ 07:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0