Whippetar behöver hjälp!!!

Här nedan kommer en fråga om HJÄLP för ett gäng whippethundar. Du får väldigt gärna sprida denna info vidare!


Hej alla
:-( Bifogar här en text från rasklubbens hemsida.
Känner ni att ni skulle kunna göra något / vill veta mer. Ring Gudrun 070 540 26 95

- :O Vanvårdade whippetar behöver vår hjälp!
Vi har precis fått ett samtal från en Djurskyddsenhet i södra Sverige. De har omhändertagit 15 whippetar, varav 7 valpar i 4-5 månaders ålder. Valparna var i mycket dåligt skick - smutsiga, undernärda och osocialiserade - men de tycks klara sig. De vuxna hundarna var i något bättre kondition och betedde sig normalt. Under nästa vecka hoppas vi få chipnummer på några av de vuxna hundarna så att vi kan kontakta uppfödaren/uppfödarna till dessa hundar, i den mån de kommer från en registrerad kennel.
Dessa hundar behöver nu ett nytt, permanent hem och vi hoppas att Svenska Whippetklubbens medlemmar kan hjälpa till! De som tar sig an någon av valparna kommer att behöva ”börja om från början” eftersom inget arbete är gjort med dem, så det är kanske bra om man har lite erfarenhet. De vuxna hundarna upplevs som sociala och nyfikna, utom en som är lite blyg.



Vi har ingen mer information just nu, så vi får återkomma så fort vi vet mer. Om du är intresserad och vill hjälpa till - maila [email protected].


Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0