Uppe med tuppen igen suck....

Fy bövelen vad det är TRIST att vakna av att man tror att man är på en fisketrålarna uppe i Beringshav:( Har ni sett dom programmen så vet ni att det gungan som bara f.n!!!
Denna "ljuvliga" morgon hmmm vaknade jag alltså av att det bara snurrade & inte fablar kunde jag somna om...Nä det var bara att vingla ut med tjejligan...Kände mig liiite bättre efter att ha varit ute i ca 30 minuter. Vet inte om speciellt Sindie kände på sig att det nog är bäst att vara tyst för hon sa inte ett pip:) Men det kanske berodde på att hon helst hade velat ligga kvar & gosa i sängen:)

Nu har jag oxå gett upp jakten på ALLA dom som INTE plockar upp skiten efter sin hund! Visst ser jag ngn som inte plockar så kommer jag självklart vråla som attan men....Det tar för mkt energi att gå & reta sig på dessa förbaskade "nollade" hundägare så om jag nu vill ha SKITRENT så får jag väl plocka då....
Så nu har jag med mig massor av extra skitpåsar så att jag kan plocka UPP EFTER ANDRAS hundar:( Inge kul, men jag mår fasiken så mkt bättre när det är SKITRENT ett tag i alla fall. Visst nu ska ni inte tro att jag går & plockar överallt, jösses då skulle jag ju behöva ha med mig en skottkärra...Nä jag har ju "tagit" på mig att hålla rent i mitt NÄRområde & nu ska jag fasiken även se till att det även är SKITRENT!!! Eller så SKITRENT det nu går att hålla/få!!!
Mkt har ju frysit fast så dom får jag väl vänta med, men bort ska dom tameattan....

Nä nu är det slut på skitpratet.....

I dag ska jag ringa Lena & höra hur det går med min Prins....Saknar honom mkt men det är så LUGNT här hemma nu!!! Visst tjejerna håller på men då kan det ju inte "hända" ngt:) Vore ju toppen om Breeze oxå kunde sätta i gång NU!!!


Milloo:)

Ska även boka in agilityträning för Annika Aller under våren, ska bli himla KUL!!! Min plan är att främst köra Trizz & sedan hoppas jag att Birgitta vill köra Breeze. Snälla Birgitta har ju lovat att även fortsättningsvis tävla Breeze:)
Men nu väntar vi bara på att snön ska försvinna & planerna torka upp så att vi kan börja KÖRA AGILITY!!!

Vid 11 tiden kommer Elisabet med delar av sin sheltieliga. Vi ska traska runt på stan, kanske träna lite & så ska vi äta Pleska så mumsigt:) Det har blivit lite av våran "gå på stan tradition" 


Bilden är från i somras:)

Så nu hoppas jag bara att det snurriga försvinner.........

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0