Köpt hundfoder till Trizz

Äntligen åkte vi förbi MaDs Hund & Katt i Weda ( http://maddeshundutbildning.webb.se/) så att jag kunde inköpa Bravos frysfoder till Trizz:)
Det blev Plusen med Vom, hoppas nu att hon äter den!!! Tinad & klar är den till frukosten, lördag morgon.


12 burgare kostade 38:- Å hon ska ha ca 1/dag.

Lyxade till det & köpte ett par hund träningsbrallor till mig:) Det var 50% & då bara kunde jag inte låta bli + att dom fanns i min storlek. Har ju inga brallor som jag kan träna hundarna i. Nu är det ju nästan så att jag blir träningssugen....Men det måste sluta snurra först:(



För övrigt så har det även denna dag varit en sån där tråkdag för hundarna, ingen långpromis & ingen träning. Oj,oj,oj snart sätter mitt dåliga samvete in. Men i morgon KANSKE det blir ngt. Nu när jag har nya träningsbrallor & allt:)

Nu hoppas jag bara att det blir lugnt i helgen, ska ju vara "hundvakt" åt Zingo & Zigge =hanar + att jag har Trizz= LÖPER = jippie!!!!
Å jag som redan är snurrig hmmmm......

Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Suneeta & hunden Chanel

Hej! Hoppas att ni mår bra =) Chanel äter ju färskoder och vi köper Bravo ifrån MaD's. Jag kör också Plus med Vom, och Chanel älskar det. Hon har inte haft några problem med sin mage sen jag började med det, och jag började med det i Juni 09.

Så jag tycker verkligen att ni gjorde ett bra foderval!! =) Lycka till

2010-03-20 @ 07:07:15
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan, jo Tack här snurrar det på:)

Mina hundar gillar oxå det här skarpt så även Trizz:) Så nu får hon äta det ett tag sedan får jag se om hon kan/vill äta det vanliga fodret.

Ha en trevlig helg!

2010-03-20 @ 07:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0