Hundpromis med Carina & Russlarna

I dag blev det en långpromis med grannen Carina & hennes Russlar Krita & Nova. Vi träffades vid 13 tiden vid trehörningen. Vi funderade ett tag på vilken runda vi skulle ta....Det är ju så rackarns isigt precis överallt suck... Men vi enades om att gå via Bergvik-Hanstastrand-Mälarbron-Genom stan bort till Maren-Tillbaka via stan-Bron-Bergvik-Å sedan var vi hemma.

Jag hade med mig alla tjejerna, ja även Sindie fick följa med. Men hon var nog lite seg från gårdagen:( Men hon hängde på ganska bra, vi gick ju inte så himla fort pga av all jäkla is:( Men hon & Breeze fick gå lösa ända till vi kom till kyrkan. Man har väl attans duktiga hundar:)
Trizz fick mestadels gå i koppel, litar inte riktigt på en löpande tik.....

Väl vid Maren så satte vi oss en stund i SOLEN, hur skönt var det på en skala?!?! Himla skönt kan jag lova! Tyvärr hade vi inga glass pengar med oss:( Det får bli nästa gång..

Trots att vi i bland slirade både hit & dit så var det en himla trevlig promis:) Vi var till slut ute i 2 timmar & 15 minuter, kanoners...

Nackdelen var att tjejerna var himla skitiga så det blev duschen för dom när vi kom hem. Så nu sussar dom gott, doftandes banan schampoo:)

Själv har jag tagit några piller, måste ju klara kvällen & natten:(
 

Foto: Carina med Russletussarna
Tjejerna spanar på alla fåglar i Maren:)
Som ni ser så är det fortfarande mkt snö, när vi satt på bänken hade vi knäna nästan i hakan...


Carinas Krita

TACK Carina för trevligt sällskap:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0